[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Prea multi pesti  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

Stie cineva un petshop din braila sau galati care primeste pesti deoarece eu am cam multi xipho si zebre si nu stiu cui sa ii dau.
[Yahoo!]
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

Salut, pana una alta poti sa pui un anunt la rubrica "Donatii", nu de alta dar daca ajung la vre'un coleg de pe forum au sanse mai mari la o viata fericita decat la pet-shop ...
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca cineva din braila sau galati vrea pui de xipho si zebre pm sau scrieti aici
[Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

iuli9004 wrote:...eu am cam multi xipho si zebre si nu stiu cui sa ii dau.

Pe viitor, nu stiu daca este cazul tau, nu mai tine puii separat de restul acvariului, adica feriti in maternitati sau alte acvarii. Lasa puii, mai ales cei de vivipari la un loc cu restul pestilor; care are norocul (de la natura) sa scape - bafta lui, care nu are noroc - inseamna ca n-a avut zile.
In felul acesta vei avea mai putin locatari ai acvariului si vor ramane doar cei mai sanatosi - lasa Natura sa hotarasca cine si cati sa traiasca.
La pet-shop-uri, din cate am auzit, nu prea sunt incantati sa primeasca pesti din surse pe care nu le cunosc, nu prea risca sa-i puna la un loc cu ceilalti.
O solutie - inca un acvariu.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/05/2011 20:22:22

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: