[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iuli9004
Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
oricum am mai citit pe forum despre asta si cred ca voi adopta metoda lui dalles deoarece am inteles ca este foarte buna si ca nu face spuma..
dar spuma aceea este nociva pentru pesti sau daca va intra in acvariu si fac schimburi cateva zile nu va mai fi problema si nu cred ca va avea cum sa intre spuma deoarece vor fi 2 sticle..
valva antiretur nu am gasit..este vreo problema daca sticla va sta deaspra acvariului fara valva?
pune si tu cateva poze
pune si tu un filtru micut acolo si nu baga atatia pesti in 24 de litri!!
Pai acvariu si capac de acvariu iti poti face la comanda de pe acvamax sau verifici sectiunea de vanzari... si sunt o gramada de pestii din care poti sa alegi care din punctul meu de vedere sunt mai frumosi.acum depinde si pe ce vrei sa te axezi daca vrei sa te axezi pe pesti sau pe plante
nu mai cauta la petshopuri ,dute la un magazin de materiale de constructie sigur au,eu ieri mi-am cumparat autocolant albastru cu 6 lei 1 metru pe 45 cm aaa si eram sa uit pune si tu un strat mai mare de substrat peste aqua basis
Bine ai venit pe forum!Daca ai nelamuriri intreaba-ne ,o sa iti raspundem cu mare placere.Daca vrei sa ai un acvariu ok iti sugerez pentru inceput un acvariu de minim 60 l si nu strica sa citesti si ghidul de incepatori http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori ...
ms o sa merg in urmatoarele zile sa cumpar un furtun dinacela subtire o piatra de aer si incerc si eu sa fac o bomba
totusi este neaparat sa ai o valva antiretur?
pune si tu cateva poze cu acvariul
o sa incerc sa fac o bomba in zilele urmatoare multumesc tuturor pentru ca mi-ati raspuns la intrebari
ok multumesc pentru raspuns
dupa niste cautari pe youtube am inteles cum se face.1dupa ce am pregatit prima sticla dau o gaura in capac prin care iese un furtun(furtunul trebuie sa fie deasupra substantei)si se duce in alta sticla umpluta pe jumatate cu apa,furtunul intra in apa.capacul sticlei secundare trebuie sa aibe 2 gauri una pt furtunu care intra in apa sticla si a 2 pentru furtunul care iese din sticla.furtunul care iese din sticla secundare trebuie sa i se ataseze o valva antiretur si dupa furtunul il conectez la un filtru de tigara sau la o piatra de aer.daca am gresit ceva va rog sa ma corectati
sa inteleg ca e mai bine sa le iei mai mici
hmm deci pt bomba am nevoie de 1 sticla 2 litri jumate 2 furtune 1 sticla de 1 litru jumate valva antiretur si un filtru de tigare sau o piatra de aer.dar totusi mai am o intrebare cum sa conectez o valva antiretur la un furtun??
trebuie si valva antiretur???si sticla secundare trebuie umpluta cu apa plata doar jumatate,ce volum trebuie sa aibe sticla secundara daca cea principala are 2.5 l
in sticla intermediara o umpu cu apa si bag furtunu din sticla principala si din sticla intermediara mai scot un furtun si la capatul cu care intra in acvariu pun filtrul de tigare sau o piatra de aer???

Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
Go to: