referitor la Coralis, te cred, nici eu nu vreau sa fac reclama negativa, departe de mine gandul asta. De acolo imi cumpar restul de catrafuse (acvariu related),
in afara de pesti. Ghinionul meu.
La Reef nu am ajuns in ultima vreme, pentru ca este destul de departe de mine si sincer sa fiu in cele 3-4 vizite pe care le-am facut acolo nu prea am vazut pesti! Majoritatea acvariilor erau goale. Ma refer aici la magazinul de pe Pantelimon, nu stiu daca mai au si alt punct de lucru.
ofer spre vanzare urmatoarele:
1 neon SunGlo T8, 18W, 60cm folosit 3 saptamani - 15lei
1 pompa de aer AquaEl AP 100, nefolosita - 30lei
frunze uscate de migdal indian de 10-14cm lungime - 2lei/buc
~5L JBL Manado, folosit - 15lei
2 plante anubias barteri var. nana 'Petite' - 10lei/buc - pozitia 2 si 3 din poza de mai jos
informatiile de contact sunt in primul post
am avut un foarte MARE ghinion cu pesti de la Coralis de-a lungul timpului prin urmare am decis sa imi limitez achizitiile de pesti de acolo.
un mic update
masculul de bolivian ram (din pacate femela nu o duce bine, nu prea mananca, a ramas mica)
masculul de nannacara anomala, intr-unul din momentele in care imi explica mie cate ceva ... sau aparatului de fotografiat, nu stiu exact
va rog ignorati anubiasi, sunt chiriasi acolo pt cateva zile pana cand ajung la noi proprietari.
sare fara iod, nu ? pe unde se mai gaseste asa ceva ?
gregorio wrote: Salut. Nu vreau sa fac reclama insa ai auzit de "selectia naturala"?
hmm, deci... pestii morti in acvariile petshopurilor reprezinta losseri selectiei
naturale ... pfff, brilliant!
cum zice si titlul... as mai vrea cateva bucati de microrasbora galaxy
astept oferte din Bucuresti,
pt contact: 0733 91 21 81 sau PM sau maxtry80 on yahoo
in sfarsit, am reusit sa o
prind in poza pe doamna Nannacara insotita de sotul ei
in continuare 2 poze cu Patratel
si... am renuntat la plantele care nu isi aveau locul, si anume, o cryptocorine si cateva fire de ludwigia
in afara de faptul ca m-au napadit iar plantele... sunt oarecum multumit de aspect
link extern
laetacara dorsigera mascul, dormind
P.S
am adaugat si un banc de rosy tetra
Cateva poze noi cu evolutia indivizilor.
masculul de Nannacara Anomala are o gama foarte variata de nuante si modele, depinde cum ii vine pe chelie
aici ii
prezenta ceva doamnei
masculul de Bolivian Ram s-a colorat foarte frumos si e stapan pe mijlocul acvariului, chiar daca doamna nu il baga in seama
ofer spre vanzare urmatoarele:
4l inele ceramice pt filtrare mecanica - 10lei litru 1l bioballs - 15 lei
1 neon SunGlo T8, 18W, 60cm folosit 3 saptamani - 15lei
1 neon submersibil, albastru, 8W, 35cm, nefolosit - 25 lei
1 pompa de aer AquaEl AP 100, nefolosita - 30lei
pt contact:
0733 91 21 81 sau
PM sau
maxtry80 on yahoo
livrarea se face in zona
rond Baba Novac (5 min. de metroul Dristor 2)
30 ron
Perechea de ramirezi inca de actualitate.
Dupa cateva cereri din afara Bucurestiului m-am informat cum e cu transportul in provincie si ... lasand la o parte ca nu face ocaua cat paraua tare imi e frica ca nu ajung vii la destinatie. Prin urmare oferta este valabila pt Bucuresti.
ei sunt noi mei chiriasi, m+f de Bolivian Ram si m+f juvenili de Nannacara Anomala
Bolivian Ram - male
Bolivian Ram - female
Nannacara anomala - juvenile male
negociabil!
vand pereche confirmata de ramirezi - 50 ron
pt contact: 0733 91 21 81 sau PM sau maxtry80 on yahoo
livrarea se face in zona rond Baba Novac (5 min. de metroul Dristor 2)
in cazul scalarilor, cu toate ca sunt frumosi, pretul si faptul ca nu sunt pereche ma determina sa ma retrag.