[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: grammy
Forum Index » Profile for grammy » Messages posted by grammy

l-am incercat eu si merge, fac livrari in romania.

s'auzim de bine

Cat te-a costat transportul? e in fct de kg? ce ai luat si care a fost pretulde cumparare sii pretul cu tot cu transport?
Stau in Constanta si apa de aici nu e propice pt discusi insa eu ma incapatanez sa fac un acvariu cu asa ceva. Am inteles ca imi trebuie o instalatie de osmoza insa nu stiu in ce consta si cum o fac. Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Araldq wrote:te pot ajuta eu daca doresti.

trimite-mi un PM cu numarul tau de telefon ca sa ne auzim.
Numai bine!

Adresa mea de messenger este grammy_dr ...vb aici
As dori un acvariu de dim: 90x40x55 sau 100x40x55 nou ..sau caut pecineva care confectioneaza acvarii
ztunoi2 wrote:
Scrat wrote:acvarii ce dimensiuni ? accesorii ??

mersi

120/60/60
110/60/40
80/40/40 x 2

ce preturi au cele 2 mi mari? 120/60/60 si 110/60/40?
sumi wrote:Vezi ca in Constanta exista un pet shop intr-un hipermarket (nu dau nume ca sa nu fac reclama). Cred ca poti sa faci comanda la ei de setul profesional. Daca nu ma insel aceeasi firma are un magazin si in Iasi !

trmiteti-mi pe private va rog numele magazinului si in ce supermarchet este. multumesc....stiti cumva si ce pret are?
Carja Ioan wrote:Eu ti-am raspuns amanuntit dar...cred c-am gresit ceva c-a disparut postul si nu-l mai am salvat.

Domnule Ioan sincer nu ma asteptam sa imi raspundetichiar dumneavoastra deoarece am crezut ca sunt prea mic ca sa fiu bagat in seama de d-voastra. Am citit multe postari ale dumneavoastra, toata lumea va recomanda de aceea as dori dc aveti amabilitatea de a imimai scrie odata la fel de amanuntit ...ce sa fac dc am avut ghinion pt ca se lucra la server...va rog, inf dumneavoastra mi-ar fi de mare folos.
Astept si alte inf si de la alti domni de pe forum deoarece un sfat bun ajuta mereu indiferent de la cine este
Vreau sa imi fac un acvariu cu discusi, in jur de 200l. Deocamdata doar citesc documentatie despre crestera si inmultirea lor pe forum unde pot sa spunca am gasit inf extraordinar de utile. Intrebarilemele ar fi pt inceput:
1. Merg impreuna cu neonii intr-un acvariu bine plantat?(am citit pe forum ca dc sunt luati de mici impreuna cu neoni nu ii vor vana, dc sunt adaugati neonii cand discusii sunt deja maturi ii vor vana)
2. rezista neonii la tem de 28-29 grade?
3. ce plante sunt recomandate pt un acvariu cu o temp asa ridicata?
4. Sunt prea multi 6-8 bucati in 200l impreuna cu 10-15 neoni
5. Dc stie cineva daca apa din Constanta este propice acestei specii
6.Ce specii sunt recomandate a fi crescute cu Discus?
Pt moment astea ar fi intrebarile,urmand pe viitor sa va mai deranjez si cu altele...sunt inca in faza de proiect pt acvariul cu discusi si prefer mai intai sa ma documentez cat mai bine deoarece cresc pesti de vre-o 13 ani insa nu am incercat pana acum discus si nu vreau sa ii chinui
andrei_dum2007 wrote:Foloseam drojdia cu reactor jbl.
Zilele astea mi-am facut instalatie de butelie co2 cu manometru si reactorul vechi.Am reglat la 2 bule pe sec apoi la 1 bula pe sec.Am in acvariu de 190 l 14 discusi,neoni,gurami pupaciosi 2 bucati ,4 ancistrusi si alte cateva minuni mici, plante binenteles.
Daca las doar co2 deschis pestii cam intro ora urca la aer sus.Daca dau drumul la o2 se rezolva treaba.
Anuleaza bulele de o2 co2 bagat de mine ?????

eu stiam ca plantele manaca co2 si dau o2 pentru. pesti.Poate nu am indeajuns de multe plante.
Super acvariul...vreau sa imi fac si eu unul numai ca nu pecolt ci dreptunghiular de 200l. As vrea sa ma indrumisi pemine dc nu deranjez prea mult deoarece am inteles ca nu e chiar usor sa cresti discus. Ai reusit sa scoti si pui din ei? nu au mancat icrele? Am vazut filmuletul si am remarcat ceva pestisori gen zebre cu coada alb/negru odunga asa una asa...ce sunt? spune-mi dc aitimpsi rabdarea de a ma indruma si pe mine.Multumesc! Cresc pesti de vre-o 10 ani insa pe bucati si niciodata nu am abut un acvariu mai mare de 50l deci nu sunt chiar incepator. Astept un raspuns si itimultumesc indiferent de decizia luata.

http://discusjuweltank190l.blogspot.com/
bogdanel wrote:Salutare! Am vazut la Profipet in Ploiesti un sistem de CO2 de la Ferplast care mi s-a parut interesant. Se numeste Kit Energy CO2 Professional (http://www.ferplast.it/en/pagina_4469.html ) si contine reductor de presiune, reactorul, bubble counter, o supapa si furtun. Se cumpara separat butelia si manometrele. Are cineva asa ceva?
[/url]

Cum procedez sa imi iau si eu aceasta instalatie de CO2? un nr de telde lacei din ploiesti? sau un site...la ce pret ajunge cu totul? Multumesc!
Vreau si eu sa imi fac exact asa un acvariu ca al tau spune-mi te rog ce grosime are sticla, astea sunt ciclidele africane(ma refer la pesti...am vazut ca sunt si albastre, rosii..)...este adevarat ca se inmultesc ca nebunii? la ce temperatura trebuie tinuti? unde ai facut acvariul sau capacul ma intereseaza mai mult si ce pret a ajuns...poti sa imi trimisi simie opoza cu interiorul capacului sa vad cum ai prins neoanele?. Multumesc si am sa mai revin cu intrebari dc nu te deranjez.
Domnule multumescmult pentru inf, capacul va avea urmatoarele dim 90x40. Astept sa imi trimiteti cat mai multe poze din diferite unghiuri. Dupa ce le studiez am sa continui cu intrebarile legate de nelamuririle ce vor aparea pe parcurs. va multumesc si tinem legatura
referitor la suficienta sau insuficienta grosimii de 6mm pt un acvariu de 200l...ce parere aveti?
http://www.eco-biosystem.com/ ...PRODUSE...ACVARII
Ce parere aveti de ce ma gasit pe acest site referitor la suficienta sau insuficienta grosimii de 6mm in cazul uni acvariu de 200l...ce parere aveti?
http://www.eco-biosystem.com/ ...PRODUSE...ACVARII
Domnule multumescmult pt inf, capacul va avea urmatoarele dim 90x40. Astept sa imi trimiteti cat mai multe poze din diferite unghiuri. Dupa ce le studiez am sa continui cu intrebarile legate de nelamuririle ce vor aparea pe parcurs. va multumesc si tinem legatura
As vrea sa stiu dc pt un acvariu de 200 de litri cu dimensiunile de 90x40x55 este suficienta sticla de 6mm? In caz ca nu astept sugestii. Multumesc
Domnule Calin am si eu cateva intrebari:
1. capacul este facut din pal? in caz ca este din parchet laminat cum l-ati imbinat ca sa stea?
2.in cazul in care este din pal..l-ati lipit cu adeziv din cate am inteles insa am vazut ca faceti referire si la un KIt de montaj care ar fi mai bun, intrebarea este in ce consta KIT-ul de montaj?
3. puteti sa imi trimiteti cateva poze cu el realizat? sa vad cum a-ti prins startere-le si duliile pt neon.
4.intre neon si apa mai exista inca un geam (ma gandesc ca ar fi mereu umed in zona neoanelor putand fi pericol de elctrocutare.
Va multumesc si am sa va mai deranjez in caz ca maiam nevoie de sfaturi
fishtecine wrote:pogostemon helferi
utricularia species
christmas moss

ce pret are acvariul de 240l dela poze?
koala wrote:Peste noapte "am pus burta pe carte", am mai citit cate ceva si cred ca am gasit candidatii ideali pentru cea de a 3-a familie din bazin :

Iodotropheus sprengerae...

Koala spune-mi te rog la ce pret a ajuns bazinul de 200x50x50? si unde l-ai facut? parca ma bate si pe mine gandul sa fac unul asemanator. Ce filtru folosesti la el? Merci

edited by koala : ... nu e cazul sa citezi chiar tot postul dinainte ...
Lofty wrote:
koala wrote:
- cine mai creste pesti de Malawi la noi pe forum ?
- cine scoate pui ? ... nu vreau sa cumpar pesti din magazine !
- gasesc de cumparat placi care sa arate natural si misto ( nu ca alea negre de la Juwel ) ?

Salut!
Pui de Labidochromis Caeruleus, Maylandia Membe Deep si Pseudotropheus Elongatus scot cele trei familii din acvariul meu periodic. Daca nu ai bani de Backtonature sau nu-ti place cum arata Juwel Rock ramane varianta cu polistiren... cand l-am setat pe al meu, am gasit baieti priceputi la DIY in ale polistirenului, dar am iesit mai ieftin cumparand Juwel-ul... ... depinde si cat de original vrei sa fie...
Daca vrei sa vezi acvariul din semnatura pe viu, esti invitatul meu (dau si o bere...).

Buna ziua! Sunt un pasionat de acvaristica,detin un acvariu destul de modest insa tocmai am comandat unulde 150l. As vrea sa stiu si eu daca aveti de vanzare ciclide africane din cele 3 familii pe care spuneti ca le reproduceti des. M-ar interesa ce pret au.Deasemenea as vrea sa imi dati cateva sfaturi despre cresterea lor. Din cate am vazut sunt crescuti in acvarii fara plante doar cu pietre...de ce?nu este bine sa aiba plante? Ce fel de pesti sunt vivipari sau depun icre? Necesita conditii speciale de crestere? Cu ce trebuie sa fie dotat un acvariu pt a nu fi probleme in cazul lor? Va multumesc pt raspusurile pe care mi le veti da si am sa va mai deranjez deoarece sunt f hot sa cresc asa ceva!Numai bine!

Forum Index » Profile for grammy » Messages posted by grammy
Go to: