[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Instalatia de osmoza  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
grammy
Junior member

IP:

Stau in Constanta si apa de aici nu e propice pt discusi insa eu ma incapatanez sa fac un acvariu cu asa ceva. Am inteles ca imi trebuie o instalatie de osmoza insa nu stiu in ce consta si cum o fac. Va rog sa ma ajutati. Multumesc
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

nu se poate face in regim DIY. da si tu o raita prin magazinele online unde o sa gasesti la preturi intre 100 si 300 de euro. dar prima data verifica ce presiune ai la apa de retea. daca ai ca si mine (1,4bari) nu prea o sa scoti multa apa.

Acvariul meu
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Unde presiunea este foarte mica se poate ajuta statia de osmoza cu o pompa booster. Pentru reglaj fin ar bine sa se achizitioneze si un manometru. Pentru a scapa de grija ca vasul de stocare da pe dinafara se poate achizitiona o electovalva magnetica 1/2" pentru apa si un aquaniveau cu un senzor.

O osmoza ieftina este easy line 150 de la aqua-medic. O statie semi profi este premium line 150.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: