[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vlad_Cluj
Forum Index » Profile for Vlad_Cluj » Messages posted by Vlad_Cluj
mar interesa si pe mine un astfel de acvariu imi poti spune ce pestia ia vrea sa pui in el si cam cat te-a costat pana in faza asta?
palul se imbina fie cu surubururi fie cu cepuri care se gasesc la orice magazin de tamplarie capacul meu este facut tot din pal si are deja vreo 8 luni de cand la-m pus si nu are nimica dar am si capac de sticla deasupra
daca palul tau este mai subtire de 10 mm inseamna ca ii placaj cu melamina deasupa care se imbina cu coltare si aracet iar ca iluminat iti recomad o lampa de neon cu 8W o gasdesti si in piata sau la electrice si nu are mai mult de 30 cm lungime
http://www.skydome-acvaristica.com/
este un mos in cluj napoca ce inmulteste neoni, inclusiv cei rosii. din cate stiu eu cei rosii ii da la 7k/buc, iar cei normali la 5k

am fost eu la mosu ala si nu are neoni rosi numai vreo 200 si o zis ca nu ii scoate la vanzare dar mie mi-ar da cu 25 de mi, iar aia normali ii are la 6 mi
As dori niste muschi de java dar nu gasesc aici in Cluj.Nu are careva din Cluj sa ma poata ajuta?
Ai putea pune cativa sultewi, rhondostomus, sau tetra phantom care la fel si ei sunt pesti de card am si eu un acvariu numai cu caracide si au un efect foatre frumos cum se misca to timpul de-a lungul acvariului dar nu cred ca o sa gasesti la voi in Bucuresti aici la noi sunt pline magazinele de caracidae dar parca nu sunt destul de comerciali,ai mai putea sa-ti pui o doua perechi de palmery.Creeaza-le o apa acida cu turba si se vor simti foarte bine si vor fi foarte colorati, poate vei avea norocul sa-ti si depuna.
In Cluj sunt neoni rosi reproducatori dar sunt la 4,5 lei si sunt adusi din ungaria eu inca nu am vazut in magazine la un alt pret sau mai mici dar am auzit ca vrea sa faca cineva care are o crescatorie mare(cea mai mare din Tara) si atunci ar avea toata tara sigur.

Forum Index » Profile for Vlad_Cluj » Messages posted by Vlad_Cluj
Go to: