[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Litru'
Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Cateva cadre
image
image
image
image
image
image
Tot nu înteleg cum pot pune clip direct, adica m-am chinuit ceva dar nimic...asa ca pun tot link

by koala: Am rezolvat eu problema.
Putina mancare sanatoasa
image
image
Mai elimin din ele, nu e problema, in viitorul apropiat am sa achizitionez
un filtru mai bun, e necesar banuiesc eu...ludwigia are alte fire care ies din ea, cand cresc acestea le tai si le pun in substrat sau le las sa creasca ?
Hristos a inviat!
Acvariul a suferit putine modificari in legatura cu fauna, deoarece masculul de ramirez se batea cu betta si cu femela lui electric blue pe care am achzitionat-o recent împreuna cu un ancistrus, am stat si am vorbit 2-3 oameni care pana la urma nu mi-au dorit raul si am mai adaugat 7 tetra negri care au adus pacea, acum betta e ok, ramirezi se comporta exact ca-n clipurile de pe net, nu se mai bat....acvariul stiu ca e mic, nu aruncati cu pietre, dar a fost singura solutie pe care o puteam lua, deoarece nu doresc sa dau betta sau ramirezii...stiu ca exista alti pesti mai mici de banc care erau mai buni in acest acvariu...dar macar am reusit sa aduc pace, plus ca sunt jucausi...
Clip imediat cum arata dupa 3 luni ;)
https://youtu.be/TPvVtEX2RCA

[url=https://postimg.org/image/jq5kd8to7/]
image[/url]

image

image
image
image
image
Ludwigia face "muguri" si dau alte plante
image
image
image
image
Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi si am reusit sa fac aceasta minunatie de acvariu

image
Mai lucrez la un proiect dar daca imi iese il fac public si aici
image
image
image
Ma scuzati dar pun una offtopic
image
image
Se ingalbeneste sau e ok?
Mi-e sa nu adaug mult si sa nu-mi sau seama...
Din pacate femela vioaie si care manca orice si nu dadeam semne deloc ca ar da ortul popii, azi am gasit-o cu burta in sus cu gura deschisa...
Vorbesc de ramirezul din clip care a dat sa ciupeasca betta-ul....
R.i.p acum...ce sa zic...
Am.uitat sa zic...acum o ziua am facut schimb de circa 35% de apa....
Multumesc si multumesc din nou !
Multumesc mult ! smilie
Nu stiu cum sa pun clipul.direct, tot bazinul cum arata actual...
Am sters clipul deoarece e mai jos
In viitorul apropiat as vrea sa pun ceva fertilizare micro si macro, ma gandeam la masterline, e ok? Recomandati o alta linie de fertilizanti? Bugetul se muleaza, nu e fixat in cui, asa ca orice sfat e bun. trebuie ceva teste facute inainte de începerea fertilizarii?
image
image
image
image
Antecume wrote:Pai te uiti pe scala aia colorata si vezi care culoare este mai apropiata de culoarea de pe tester.
Verde e bine, daca tinde sa capete o culoare albastruie inseamna ca scade concentratia de CO2.
Daca incepe sa se ingalbeneasca concentratia de CO2 e prea mare. Cel mai prericulos este cand se ingalbeneste, ca poate deveni toxic pentru pesti.

Multumesc mult! momentan se afla unde trebuie, daca e o problema oprim una din cele 2 surse de co2.
Una facuta cu blitul
image
Una normala
image
Deci? Eu nu prea imi dau seama...
Am luat pana la urma test permanent co2 si ph de la JBL, urmeaza sa-l pun in functiune si revin cu detalii...
Masculul mananca, e putin timid, banuiesc ca teritoriu nou, dar i-a aparut o bubita rosie, pun o poza...in linie cu ochiul e bubita jos.
image
image
Tripartita am reusit sa o adun dar aia micii nici macar nu se mai baga in seama...au divortat?
Mi-e greu, deoarece trebuie sa ridic piatra din fata lor...e mic spatiul dintre piatra si lemn...
@Silviu Man planta a fost tunsa de frunzele "uscate", multumesc pentru sfat!
@Porcu o sa-i urmaresc cat de mult pot.Cel putin pana sa se bata curatau locuri împreuna, pietre, cioata, buretele chiar, pana s-au batut...daca se intampla ceva anunt aici, multumesc ca va rupeti din timp sa ma ajutati

Tripartita a iesit pe sub pietre si intr-o parte mi se combina cu gazonul si mi-e nu stiu cum sa umblu...

Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Go to: