[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Litru'
Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Gata, am facut un al doilea schimb de apa
.
Plantele acum am crypto, gazon nh stiu denumirea exacta, tripartita, microsorum, un fir ludwigia si inca o planta langa anubias gen tripartita...
Tripartita e adaugata de curand
Am facut un update sa denumesc asa, si multumesc domnului Silviu Man pentru disponibilitatea dumnealui de a ma ajuta prin messenger sa-l organizez de la 0 ;)
Donati.
Multumesc frumos din nou !
Se poate inchide
Ok, ma pun pe cautat radacini, revin cu poze si pe care le veti alege pe acelea o sa le aranjez unde trebuie sa arate cat de cat bine.
Ma gandeam si incercam sa imit ceva asiatic...pentru betta, ceva ce am vazut pe youtube....
Am incercat sa le pozitionez cumva sa semene cu niste radacini....dar nu am imaginatia perfecta sa stiu cum sa le asez...
Nevoie de sfaturi, orice sfat e ascultat, daca nu am facut-o la început macar acum poate reusesc sa-l retusez...
.
.
Asa arata acvariul acum....
Multumesc, acum sa ma gandesc de unde a aparut
Ce plante este aceasta? A aparut nu stiu de unde si am lasat-o sa creasca...
Multumesc, nu stiam, e un sfat numai bun!
Daca cumpar mascul electric blue, ies pui normali si blue sau corciti?
Al doilea locatar, o femela ramirez...plantele se dezvolta bine, am adaugat lumina mai puternica si lucrez la o bomba de co2 cu drojdie si zahar
Momentan rezerva?i
Donez perechea, vreau poza cu acvariul unde ajung
Bucuresti sector6, Dr Taberei.
Un prim locatar in acvariu
O sa imparta" casa" cu perechea de ramirezi.
Cautam butonul de like
Foarte faine!

Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Go to: