[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Litru'
Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Se poate inchide, multumesc frumos de gazduire!
Au fost donati domnului care mi i-a cerut pe Facebook..
Pestii sunt rezervatii pentru un domn care mi-a raspuns mai repede la acelasi anunt dar pe facebook pe un grup dedicat vineri urmeaza sa-i primeasca deoarece atunci ajung in oras inapoi.
Rezervati deocamdata
Donez in Bucuresti sector 6, o cantitate(10 buc.aprox) de guppy.
Doresc poza cu acvariul unde vor ajunge, altfel nu-i dau
O zi buna!
Banuiesc, banuiesc, ca ai putea pune femele simple, nu corcite, varianta simpla sa zic asa.
Acum sper ca nu aberez ceva gresit

Sau sa incerci sa achizitionezi o femela din specia dumbo pe facebook e un grup guppy romania sau ceva de genul, dau poza cu grupul sa stii de care vb daca e, acolo se vând tot felul de guppy
Gabi C wrote:Un detaliu .....

image

Bun, deci eu ma las doamne cat de frumos e acvariul, crevetii, si plantele in detaliu
In acest moment cand vad pozele si tot ce este aici pe forum si pe acest topic imi dau seama ca-s un turist in tara noua...sunt minunat si surprins de tot am eu acvarii, dar m-as uita la pozele tale....24/24.
rodoselada wrote:Pentru mine Furcata, Gertrudae si Werneri, sunt dementiali ai spectacol total in acvariu nu te plictisesti.

Aprob, detin exemplare si chiar ofera ceva special in acvariu
Da, scuze, mie nu-mi prea plac guppy si nu m-am gandit...am gandit ce ar sta frumos in acvariu acolo
Mai bine pui creveti rcs si ceva neoni....radacini, pietrw si cateva plante cladophora, moss, egeria, plante easy sa zic asa.
Pe olx gasesti la 1 leu/buc. creveti rcs.
Prin pet shop : 8 neoni-2 ron/buc.
Plante gasesti pe Facebook pe anumite grupuri la oameni care doneaza sau aici pe forum sau la magazin o mana de plante egeria easy 12,5 ron, moss vreo 7-15 lei si cladophora undeva pe la 10 astea-s preturile aproximative.
Am calculat sa nu iesi nici prea costisitor

Zic sa renunti la guppy.
Ma bag si eu in seama putin si zic ca niste werneri si gertrudae ar da bine si in plus nu se ating de creveti sau de puii lor ,
Nu prea am cuvinte ca sa spun ca arata super
As adauga ca betta si carasi sunt o combinatie...
Carasi sunt de apa rece iar betta sta in apa mai calduta.
.
Pun eu 2 poze si sa-mi spui daca asa arata viermisorii
O poza ne-ar ajuta pe toti sa ne dam seama despre ce este vorba.Deocamdata fara poza, eu nu mi-as da cu parerea ca poate nu este ce cred eu sper ca întelegi ce vreau sa zic.
La costapur scrie pe ambalaj"a nu se folosi in acelasi timp cu/si alt medicament" ceva asemanator...
Am înteles Apreciez tot efortul depus sa-mi explici!mai am in plan redocorarea unui acvariu, revin cu el tot aici dar de data aceasta totul va fi pe rand urmand pasii de mai sus, pana atunci o sa continui sa pun poze cu dezvoltarea acvariului actual
Multumesc pentru tot! De acum urmez acei pasi, nu m-am gandit
Eu inteleg si imi cer scuze ca nu m-am gandit
Azi

Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Go to: