[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Litru'
Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Un cub de 35 litri.Ornamente-pietre, 2 bucati de lemne, substrat pentru plante.Vegetatie:mai multe tipuri de crypto, microsorum, gazon, si ceva ce nu cunosc in spate...fertilizare pastilute in substrat vimi si dennerle aditie de co2 licid si profito de la easylife.Lumina-folosesc o lampa 18w lumina alba calda, rece si normala.
Am incercat!
Werneri si gertrudae

Acum am nimerit
Multumesc pentru raspunsurile rapide!
Maine cand ajunge Moss-ul si celalalte plante va prezint in topic separat pas cu pas borcanul de 35 de litri la care lucrez.
Poate s-a mai dezbatut acest subiect, dar nu am gasit.Asa ca vreau sa aflu ce pot folosi pentru a prinde moss-ul pe crengi, pietre sau buturugi.
Am un proiect in plan, pe care-l pun maine pe un topic in categoria corespunzatoare, si vreau sa aflu cum pot prinde moss-ul mai eficient si sa nu-l afecteze cu ceva.
Super genial!
La carasei merg plante gen anubias, microsorum, cu frunze mari si groase in general.Cele 2 plante spuse de mine se agata pe radacini, pietre, de decor la o distanta optima de substrat.
rodoselada wrote:a da e in plan secund l-am vazut mai greu, dar cel din plan apropiat e diferit.

E o femela
Atunci greseala mea i-am confundat am 3-4 femele aia din fata si ceilalti 7-8 masculi
Am zis sa pun si werneri, sper ca am scris bine.
O mica intrebare: unde pot gasi coral moss? Arata atat de fain si parca ar merge la creveti
Am uitat de femela ramirez
Omg cât de tare!!!! Zici ca nici nu ai apa in acvariu, foarte fain!!
Multumesc!ramane de vazut, cand ma apuc de urmatorul desen deschid un topic acolo
Cozmastie wrote:ce fain de tine,eu caut filtru si nu gasesc,bugetu ii cum ii si mai si is pe a8a nu am vreme,noroc cu vacanta,stii cum ii pe a8a)

Stiu cum e si eu ma mentin cu bugetul singur.
Sincer tata s-a ocupat de sticl? iar filtrul intern nu stiu firma nici detalii, nu mai am cutia si pe el nu scrie, stiu doar ca are filtrare biologica si mecanica
Silviu Man wrote:Daca iti permite bugetul sau vrei sa faci un reset la A120, cu talentul tau la desen, le-as combina intr-un tandem : un desen pe care sa-l transpun in acvariu sau invers, un desen dupa un acvariu. Cred ca ar fi nu numai inedit dar si foarte frumos. Poate e o idee pentru viitor ...

M-ai pus pe ganduri
Silviu Man wrote:Eu as pune planta in substrat, nu sta bine acolo. Si in substrat poti introduce pastile fertilizante.
Este bine ca folosesti si filtrare biologica insa atentie mare la plante, sunt citeva cu probleme.

Multumesc, am observat si eu
Cozmastie wrote:din curiozitate,cati bani ai bagat in borcanul de 120?ma refer fara pesti mancare solutii etc?doar echipamente si decor??

Acvariul undeva la 350 ron, capac din sticla facut de mine, lampile le astept 150 ron bucata, filtru cam pe la 120 ron pe atunci, nisip 70 ron 10 kg.
Lumina astept niste lampi zilele acestea cu lumina rosie calda albastra calda si alb, fertilizare nu stiu cum sa zic, folosesc profito si co2 lichid de la easylife.Substrat special pentru plante in care am puse pastile pentru fertilizare, am o planta pusa intr-un pahar de sticla si pastilute acolo doar pentru ea speciale.Calitatea pozei e slaba deoarece trb sa o decupez.La scalari am un filtru intern nush ce marca sau mai multe detalii ca-l am de 2 ani si nu mai am cutia, stiu doar ca am filtrare mecanica si biologica.La pestii mici si la creveti am filtru cu burete si de substrat.
Si unul mic care astepta poza, un singur ciot, l-am gasit prin Suceava, eu stau in Bucuresti

Forum Index » Profile for Litru' » Messages posted by Litru'
Go to: