[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: drilea
Forum Index » Profile for drilea » Messages posted by drilea
Donez urmatorii pesti: 2 tertrazone 2 synodontus mici 1 carasel negru si vreo 6 sau 7 xifo si platy. Eventual, dar in nici un caz conditionat de donatia acestor pesti, mi-ar fi de folos niste plante (orice).
Pentru alte detalii, pm.
Multumesc pentru sugestie. O sa imi fac drum pe acolo.
Salut, daca ii mai ai m-ar interesa pe mine.
Deunazi in Obor, am vazut la un nene un borcan plin cu reptile asemanatoare soparlei, vandute la 20 de mii de lei bucata sub denumirea de salamandre-tritoni. Nenea m-a asigurat ca se impaca frateste cu pestii de acvariu. Asa o fi ?
...Ma intereseaza pe mine.Spune cam cat cash ai vrea pe ea si cum ar trebui tratata ca sa o pun in acvariu.
Aceasta idee mi-a fost sugerata de catre cineva de pe acest forum. Credeti ca poate iesi ceva ? Astept si sugestiile voastre legate de aceasta idee.
Rog un moderator sa inchida acest post. Am rezolvat.Multumesc
Astept in continuare detalii. Am cumparat rigips verde, structura, suruburi.Cum izolez rigipsul sa nu prinda umezeala? Chiar daca o fi el rigips anti-umezeala, nu cred ca poate lua direct contact cu stropii de apa de la filtru. Iar sa zugravesc cu lavabil capacul de la acvariu mi se pare cel putin amuzant .
Nu e scump, insa e departe de unii dintre noi
Pai, mainile nu prea le am inghetate, iar intamplator am 2 mesteri care imi pun tavane false in casa in aceasta perioada. Adicatelea am vreo 10 foi de rigips in sufragerie si multa structura. Asa ca, daca te-ai oferit sa ma ajuti, trimite-mi pls mai multe detalii despre cum se face.Multumesc
Am vazut si eu acvariul de mai sus si tin sa adaug urmatoarele modificari:

-Acvariul este lipit cu silicon alb si e din sticla de 6 mm
-Este insotit de un suport-masuta facut special pentru el din lemn de brad deschis la culoare,cu intarituri, finisat si lacuit, inalt de 65 cm.
-Are pe laturile mari 2 muchii de aluminiu.
-Incalzitorul este resun de 300w cu termostat
-Filtrul este aquael mic
-substrat din pietris cu 2-3 pietre mari
-Pesti sunt aproximativ 5 sau 6

Pretul actualizat cu tot cu suportul-masuta este de 2,3 milioane FIX. Pentru detalii si eventual poze, PM.
Un amic m-a rugat sa postez acest anunt.

Se vinde acvariu de 160 litri cu dimensiunile 1m lungime 40cm latime 40cm inaltime. Filtru resun, incalzitor, maternitate.Acvariu are substrat de nisip/pietris.Se vinde impreuna cu un potpuriu de 12 sau 13 locuitori xifo. moly, carasei, sanitari, etc si cu ceva plante din plastic.Toata distractia este la 2 milioane discutabil. Pentru alte detalii PM.
Multumesc pentru promptitudine, insa postul asta e de acum 2 luni. Nu mai am nevoie acum de asa ceva.Multa bafta !
Cumpar capac de acvariu pe dimensiunile 1,20 lungime cu 60cm latime.Astept oferte pe pm.Multumesc

P.S Daca capacul este de firma, latimea poate fi si de 50cm.
...chiar nimeni nu se ofera ???
Dap, este pentru broscuta, insa tot o sa-l umplu pana la jumate cu apa.Vreau sa-i fac un postament la jumatatea acvariului, ca o plaja.deci 15 cm de apa coloana tot vor fi in el.
Ok, sticla poate sa fie si de 6mm. Acvariul e pentru o broasca testoasa . Nu il voi umple. Astept sa sariti cu oferte
...Stiu si eu, daca n-ar fi deranjul prea mare din partea ta, sa le pui intr-un borcan pe microbuz??? Platesc eu soferul cand vin sa le iau. Crezi ca s-ar putea ?
Acvariul pe care l-am descris mai sus ca l-as cumpara este de 90 de litri util. Cunosc cateva persoane in Obor care s-au oferit sa-l faca cu 900 de mii. De aici si pretul oferit de mine.
Toate cele bune si astept oferte.

Forum Index » Profile for drilea » Messages posted by drilea
Go to: