Message |
|
Donez urmatorii pesti: 2 tertrazone 2 synodontus mici 1 carasel negru si vreo 6 sau 7 xifo si platy. Eventual, dar in nici un caz conditionat de donatia acestor pesti, mi-ar fi de folos niste plante (orice).
Pentru alte detalii, pm.
|
 |
|
Multumesc pentru sugestie. O sa imi fac drum pe acolo.
|
 |
|
Salut, daca ii mai ai m-ar interesa pe mine.
|
 |
|
|
 |
|
Deunazi in Obor, am vazut la un nene un borcan plin cu reptile asemanatoare soparlei, vandute la 20 de mii de lei bucata sub denumirea de salamandre-tritoni. Nenea m-a asigurat ca se impaca frateste cu pestii de acvariu. Asa o fi ?
|
 |
|
...Ma intereseaza pe mine.Spune cam cat cash ai vrea pe ea si cum ar trebui tratata ca sa o pun in acvariu.
|
 |
|
Aceasta idee mi-a fost sugerata de catre cineva de pe acest forum. Credeti ca poate iesi ceva ? Astept si sugestiile voastre legate de aceasta idee. 
|
 |
|
Rog un moderator sa inchida acest post. Am rezolvat.Multumesc 
|
 |
|
Astept in continuare detalii. Am cumparat rigips verde, structura, suruburi.Cum izolez rigipsul sa nu prinda umezeala? Chiar daca o fi el rigips anti-umezeala, nu cred ca poate lua direct contact cu stropii de apa de la filtru. Iar sa zugravesc cu lavabil capacul de la acvariu  mi se pare cel putin amuzant  .
|
 |
|
Nu e scump, insa e departe de unii dintre noi 
|
 |
|
Pai, mainile nu prea le am inghetate, iar intamplator am 2 mesteri care imi pun tavane false in casa in aceasta perioada. Adicatelea am vreo 10 foi de rigips in sufragerie si multa structura. Asa ca, daca te-ai oferit sa ma ajuti, trimite-mi pls mai multe detalii despre cum se face.Multumesc
|
 |
|
Am vazut si eu acvariul de mai sus si tin sa adaug urmatoarele modificari:
-Acvariul este lipit cu silicon alb si e din sticla de 6 mm
-Este insotit de un suport-masuta facut special pentru el din lemn de brad deschis la culoare,cu intarituri, finisat si lacuit, inalt de 65 cm.
-Are pe laturile mari 2 muchii de aluminiu.
-Incalzitorul este resun de 300w cu termostat
-Filtrul este aquael mic
-substrat din pietris cu 2-3 pietre mari
-Pesti sunt aproximativ 5 sau 6
Pretul actualizat cu tot cu suportul-masuta este de 2,3 milioane FIX. Pentru detalii si eventual poze, PM.
|
 |
|
Un amic m-a rugat sa postez acest anunt.
Se vinde acvariu de 160 litri cu dimensiunile 1m lungime 40cm latime 40cm inaltime. Filtru resun, incalzitor, maternitate.Acvariu are substrat de nisip/pietris.Se vinde impreuna cu un potpuriu de 12 sau 13 locuitori xifo. moly, carasei, sanitari, etc si cu ceva plante din plastic.Toata distractia este la 2 milioane discutabil. Pentru alte detalii PM.
|
 |
|
Multumesc pentru promptitudine, insa postul asta e de acum 2 luni. Nu mai am nevoie acum de asa ceva.Multa bafta ! 
|
 |
|
Cumpar capac de acvariu pe dimensiunile 1,20 lungime cu 60cm latime.Astept oferte pe pm.Multumesc
P.S Daca capacul este de firma, latimea poate fi si de 50cm. 
|
 |
|
...chiar nimeni nu se ofera ???
|
 |
|
Dap, este pentru broscuta, insa tot o sa-l umplu pana la jumate cu apa.Vreau sa-i fac un postament la jumatatea acvariului, ca o plaja.deci 15 cm de apa coloana tot vor fi in el.
|
 |
|
Ok, sticla poate sa fie si de 6mm. Acvariul e pentru o broasca testoasa  . Nu il voi umple. Astept sa sariti cu oferte 
|
 |
|
...Stiu si eu, daca n-ar fi deranjul prea mare din partea ta, sa le pui intr-un borcan pe microbuz??? Platesc eu soferul cand vin sa le iau. Crezi ca s-ar putea ?
|
 |
|
Acvariul pe care l-am descris mai sus ca l-as cumpara este de 90 de litri util. Cunosc cateva persoane in Obor care s-au oferit sa-l faca cu 900 de mii. De aici si pretul oferit de mine.
Toate cele bune si astept oferte.
|
 |
|