Message |
|
Am adunat o gashca de 4 oameni zdraveni....sa vedem cand mergem sa il luam:-) poate chiar joi daca are timp tai_pan
|
 |
|
Sa indraznesc sa intreb cat ar fi un eheim3? 
|
 |
|
De cand am vazut un acvariu cu oscari la Mosu, am ramas cu inima la ei.Deci....Oscari vreau. La dimensiunile astea cred ca 2 perechi s-ar simti bine. Exista vreo varianta de filtru canistra mai ieftin decat eheimul sau fluvalu ?
|
 |
|
Salut pe toata lumea.
Tocmai am cumparat de la un coleg de forum un animal de acvariu de 1,60/70/60inaltime. Am nevoie de sfaturi legate de ce filtru sa-i iau (cat mai rezonabil bineinteles), de substrat, incalzitor,cpac,lumini si nu numai etc. Multumesc anticipat.
|
 |
|
Tocmai am cumparat un acvariu sper eu potrivit pentru aceasta specie. 1,60m /70latime/60 inaltime
daca nu ma exileaza nevasta-mea in el  sper ca intr-o luna si jumate sa fie gata pentru pesti. trebuie sa-i fac un suport metalic, capac, filtre si cel putin 2 saptamani la ciclat...Cred ca in aproximativ 600 de litri se vor simti bine 2 perechi de oscari. La capitolul acesta o sa am nevoie de mult ajutor din partea voastra. Am vazut oscarii tai, Koala la galerie si sunt superbi.Felicitari !
|
 |
|
Dulapul a plecat catre alti proprietari.Rog un moderator sa inchida postul.
Multumesc 8)
|
 |
|
M-am intalnit cu tai-pan si am cumparat acvariul.......mai e o mica problema Fac un apel umanitar la oamenii cu muschi de pe forum  . Se ofera cineva sa ma ajute sa il car trei etaje pana la masina ? Felicitarile transportul si BAXUL de bere sunt din partea mea ! 
|
 |
|
Chiar asa, nu vrea nimeni niste rafturi de lemn ?
Macar ca puneti muraturile in beci si tot e folositor la ceva :-))
Moka......inca astept doritori. Va rezolv si cu transportul in Bucuresti la un pret mai mult decat rezonabil.........
|
 |
|
Lungimea 1m inaltime 1.10 m latime 34cm
inaltime raft 30 cm.
Dulapul a facut parte dintr-un sistem modular.
Daca il vrea cineva, primul venit, primul servit.
Nr meu de tel e 0744 317 996 Cristi.
mail inscris@yahoo.com
URGENT si MOKA :-)
|
 |
|
S-A DAT.
REZOLVAT
|
 |
|
Vand urmatoarele:
-1 acvariu 60cmx25cmx32cm
-1 pompa de aer cu 2 guri cu volum reglabil
-1 pompa de aer simpla
-1 "acvariu"-maternitate de 10 litri
-1 filtru burete
-1 piatra perdea bule aer
-3 plase de prins pestisori de dimensiuni diferite
-2 incalzitoare cu termostat ~ 100w fiecare
-o ulcica ceramica
-o forma de scorbura din ceramica
-o chestie de ceramica, tot cu forma de ulcica
-2 furtunase cu filtre de aer
-1 furtun de schimbat apa din acvariu
-2 fire plante artificiale
-1 lampa cu tub de neon de 1.2m
- cateva fire de valisneria.
- multe scoici, pietre, ceva nisip
-2 termometre
-1 dispozitiv de curatat geamul la acvariu (din plastic cu lama)
-1 dulap de sustinere din lemn cu 2 usite si 2 rafturi cu dimensiunile: 1m lungime 42cm latime 58 cm inaltime
Toate cele enumerate mai sus la numai 1 milion de lei
Bonus:un Hoplo de vreo 20 de cm :-)) si vreo 2. 3 xifo
Ideea e ca ma grabesc foarte tare sa le dau.
Telefonul meu este 0744 317 996 id yahoo messenger "inscris"
si mail
|
 |
|
Nu stiu cat de repede cresc. In privinta acvariului, in viitorul foarte apropiat am in plan un acvariu de 1,20m 60cm 60cm (~400 l )in care vreau sa fie doar 2 astronotusi si eventual vreo 2-3 hoplo.Banuiesc ca spatiul va fi suficient pentru cei doi viitori locatari. Daca ii iau mici, in cat timp ajung la 15-20 cm? Si cam care sunt preturile practicate?
|
 |
|
Fa-ti un drum intr-o duminica in Bucuresti. Pleci de la voi cu normandia, ajungi in Militari in Bucuresti, iei metroul pana la Obor, si cu ajutorul binevoitorilor donatori ai acestui forum, nu vei pleca cu plasa goala :-)
|
 |
|
Sunt interesat in viitorul foarte apropiat sa cumpar o pereche de astronotus .As vrea sa stiu si eu cam ce preturi se practica pentru acesti pesti. Doresc sa ii cumpar la dimensiunea de cel putin 20 cm. Multumesc anticipat pentru oferte si informatii.
|
 |
|
ok, sorry, nu am citit cu atentie. O sa ii dau un pm 
|
 |
|
Salutare ! ma intereseaza sa cumpar un filtru intern pentru un ....(era sa zic acvariu)..ceva de 30 de litri :-).Daca are cineva o oferta de second/hand, sunt interesat.Eventual ofer la schimb un incalzitor cu termostat.
|
 |
|
M-ar interesa si pe mine. Da si tu un pret
|
 |
|