Message |
|
Salut.daca mai e valabila oferta de donatie, as fi interesat.Multumesc.
|
 |
|
Salut.Sunt interesat de oferta ta.Ti-am dat si pm. :-)
|
 |
|
1.500.000 ultima strigare.....Totusi, nu va inghesuiti !!! 
|
 |
|
sa mai adauga tot in acelas pret discutabil inca un termometru, o lama de curatat peretii acvariului, o maternitate, niste mancare (pentru pesti :-d) si un aerator (vibrator) cu burete.

|
 |
|
Un amic m-a rugat sa postez urmatorul anunt
Vand acvariu de 200 litri
Lungime 1 m inaltime 51cm latime 40 cm sticla de 6mm
+ incalzitor 100W termostat+termometru+ceva plante artificiale.
ALte detalii si oferte rog pe PM.
Ca pret orientativ 2 milioane discutabil.
POZE LA http://www.geocities.com/petre_vasile2005/acvariu.html
|
 |
|
Salut. care ar fi pretul fara dulap ?
|
 |
|
Vand acvariu de 90 litri - 60cm inaltime 30cm latime 50 cm lungime+ filtru resun 2500 litri/ora cu 2 tuburi filtrante !!!! + aerator (vibrator) aquael+ piatra de aer.Filtrul intern este in garantie, la fel si aeratorul. Acvariul are 3 pietre mari drept substrat si un background lipit pe spate (poster).
Toate cele descrise mai sus 1 milion lei nediscutabil. 
|
 |
|
 Saracii de ei =))
Ma intreb insa daca e vorba de aceeasi specie.
|
 |
|
Am luat prin donatie un mascul de somn african si ii caut femela. Daca stie cineva de unde pot sa cumpar , va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat. 
|
 |
|
S-a vandut si suportul. Rog un moderator sa inchida topicul 
|
 |
|
:bcoarda: :bguit: :bnegru: :brosu: :yeah2: :bravo2:
adica mersi de informatiile de mai sus. Oricum o sa pun si poze cu ceea ce am sa fac. :-) 
|
 |
|
Ma intereseaza sa o cumpar. Contacteaza-ma pe Pm sa stabilim cum ne intalnim.
Mersi 
|
 |
|
Pestisorii mei si-au gasit un nou stapan. Rog un moderator sa inchida acest topic.Multumesc
|
 |
|
Chiar nimeni din Bucuresti nu vrea niste pestisori MOKA ? :scalari:
|
 |
|
Trecem cu vederea partea cu taiatul pe  , ca sa nu ia nici unul dintre noi :redcard: . Nu e rea ideea cu parchetul laminat, insa vreau sa incerc si varianta cu rigipsul, macar asa de :test: . Dupa care, inainte sa ma apuc de crosetat :jumpers: , o sa incerc si parchetul laminat. Ok ? 
|
 |
|
Ma apuc de treaba. Voi face o rama din profil "UD" de aluminiu. In partea dinspre apa voi lipi geam iar in partea cealalta rigips verde. In rigips vreau sa tai 2 fante cat sa intre 2 tuburi de neon ce se vor afla intre sticla si rigips. Doua gauri in profil ca sa intre firele de la incalzitor si filtru. Eventual deasupra doua manere. Dupa care il dau cu lavabil  Oricum o sa fac si poze cu tot acest procel si o sa le postez. In cel mai rau caz nu o sa iasa nimic :-), dar macar merita sa incerc. 
|
 |
|
Am primit de la cineva de curand 2 femele de xifo galbene. Respectiva persoana mi-a spus ca acestea au fost tinute cam o jumatate de an intr-un acvariu cu molly si ca au facut in nenumarate randuri pui. Este posibila o asemenea incrucisare ?
|
 |
|
M-am uitat mai bine. La oferta de mai sus se adauga si un gurami pitic
|
 |
|
Da, tine. A fost facuta special pentru el. Iti trimit o poza.Da-mi pe pm o adresa de mail si ti-o trimit
|
 |
|
Acvariul s-a dat. A mai ramas doar suportul de lemn (1m x 40cm si 60 cm inaltime) la 500.000 lei.
|
 |
|