[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Lasa ca si eu am manjit lemnele cu superglue de le-a luat dracu. N-am facut nimic, acum e la culoare cu suprafata lemnului (alge, jeg, etc)
Am luat si eu o pompa mai mica ca debit, dar mai mare un pic ca dimensiuni decat mini tunze, de la o firma cu chestii din astea de robotica, automatizari, arduino, etc.
La 12v era - si subliniez era, pentru ca nu a mers decat 2 zile (folosita la un sistem ato pentru un nano acvariu, completa cu cateva zeci de ml pe zi).
Un mini tunze il am de vreo 8 ani si l-am futut in toate modurile posibile, fara succes in a-l strica.
Nu ma convingi nici cu slujbe
Ce ai facut acolo de la inceputul anului, e exact ce am tot incercat eu mereu sa fac si nu mi-a iesit. Congrats, bravos!
Mini Tunze:
https://reefgems.be/product/universal-pump-mini/

Benu wrote:Din pacate, nu reusesc sa urc imaginile, am incercat si one drive si dropbox. Insa sunt modelele orizontale, cumparate din Hornbach

Ti le-am pus eu aici:

image

image
Mai oameni buni, ideea e foarte simpla.
Alegerea ii apartine fiecarui acvarist in parte, dupa ce cantareste optinile, avantajele si dezavantajele.
Daca i se pune in fata ochilor o singura alegere, nu are de ales si o sa creada ca aia e varianta universala.

Eu personal, prefer sa aleg lucruri de calitate (nu doar in acvaristica). Le pot folosi si la chestii marunte (mergand cu ele la capacitate redusa), cat si la chestii majore (forjandu-le la capacitate maxima).
Am auzit de multe ori expresia "da ba, platesti brandul, de aia sunt scumpe". Nu e chiar asa, mai e implicata si garantia calitatii.. Ca "brandul" face si produse de lux, si produse buget. Fiecare alege dupa plac si dupa grosimea portofelului.
Cum spuneam, am facut o precizare doar. Nu neaparat autorul topicului, poate altcineva citeste si ramane cu o impresie gresita despre lampi.

Doresc sa fac o mica precizare. Daca scopul e sa cresti plante cu staif, n-as adauga Twinstar B-line pe lista de cumparaturi, e nepotrivita pentru plante cu pretentii.
C-line, E-line, S-line, da. Nici la acel Chihiros din link nu m-as aventura, as alege un WRGB 2.. Plus ca la Chihiros WRGB2 ai controller RGB inclus, iar la Twinstar maxim poti cumpara un dimmer/timer.

Pai n-am zis din burta, eu le folosesc de ceva ani..
Hybrid wrote:Nu am sa bag iar dragon stone, m-am saturat de ea data trecuta; o sa bag o lava cinstita si gata; macar nu scurge constant smacaz din ea

Data trecuta ai bagat-o ca atare, asa cum ai luat-o? Trebuia sa o speli, sa o freci bine cu peria si ar fi aratat alfel, nu mai curgea nici ectoplasma din ea..
Ti-as putea oferi niste poze cu tatele mele, te tenteaza?
Pentru o varietate mare de buce si anubias, iti recomand sa vorbesti cu colegul Narcis
flo77 wrote:
lukitza wrote:Acvariul nu are capac?

Pai cum vrei sa faca lipa-lipa micutii pacienti daca acvariul are capac?

Aia era problema, ca n-am eu capac la acvariu.
De 5 ani e acolo acvariul, in diverse forme, niciodata cu capac.
E, aveam, dar din aia de la ROSAL, salubritate. Nu prea erau o incantare pentru ochi..
Am si pejti acum
Guppy si cred ca Hyphessobrycon amapaensis

image
Multumesc de raspunsuri.
Nu am loc de filtru cascada, in laterale e periculos din cauza micilor pacienti, pe lung am intaritoare.
Poate o sa pun in filtrul extern, eu imi propusesem sa nu mai umblu la el macar 6 luni pe an..
Cred ca doar albe, n-am apucat s-o studiez.
Dragoste-pupici-sentimente-fullbier bragadiru
Ai inviat

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: