[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Am vazut ceva bule in nuca de cocos...inauntru nucii de cocos deasupra sunt ceva bule.Poate o fi cuib?
La mine stau intr-o nuca de cocos...se plimba pe langa si intra in ea.Hoplo ala mic are burta mare si daca se ridica sus se vede ca are in burta creca icrele rosiatice.Cel mare sta langa ea intr-una,am pus-o un pic in plasa sa analizez burta ei(are 5-6cm posibila femela)
Nu...
La mine e hoplo....dar tot aia o fii.
Am un sanitar hoplo de vreo 4-5 cm care are burta,in adevaratul sens si sta cu un alt sanitar hoplo de vreo 10-11 cm tot timpul..icre?
Mersi din nou!
Acum poate am 160 litri brut si 140 litri net cum zici tu...eu stiu decat ca e de 120 litri.Eu am zis ca e de 120 litri...dar cu atat mai bine,au mai mult loc sa inoate pesti si sa se dezvolte.
Pai da ,asa stiu.Tinand cont ca cel prezentat atunci mi s-a spart si in cel mai scurt timp am luat altul cum am zis mai sus80,40h,45 si acolo zicea ca e de 120 litri acel vanzator. Amenajarea este aceeasi...eu stiu ca e de 120 litri.Asa mi-a spus cel de unde l-am luat...eu stiu ca e de 120 litri,nu am stat sa vad cata apa bag in el.
Mersi!
80x40 hx45
Larva450 wrote:Buna ziua!am doi ramirezi prezentati in alt topic pereche.Am cateva intrebari care o sa le zic pe rand:Cand o sa aiba pui/icre pot sa-i mut in alt acvariu sau pot sa pun icrele in maternitate singure?Mascul o impinge pe femela cu botul in burta,de ce?
Cand imi dau seama daca scalari sunt adulti?(scalari mei au 7 cm inaltime si vreo 6 lungime si au ochii rosii si merg cate doi parca ar fi pereche).
Neoni cum imi dau seama daca au icre,femelele cu icre le pot pune intr-o maternitate(avand gratii jos) cu un mascul sau doi?
La sanitari hoplo cum le pot distinge sexul?
Vreau sa acumulez mai multe cunostinte.Multumesc!

?????????????????????
Betta nu ar face ravagii la alti pesti decat daca seamana cu specia lui.Iar pangasius nu arata deloc a betta.
Apa rece,poate putin murdara...banuiesc ca duc la infectii intr-una cand sunt rani deschise si depinde si de imunitatea pestelui
Eu am zis asta ca sa ii treaca ranile(ma refer la albasttu de metil si verde de malachit si pestele pus separat)...acolo in acvariul comun iar trebuii costapur ca sa elimine de tot acest parazit sau ce o fi el.
Altfel nu vad/cred ca va supravietuii prea mult.
Andreasghira wrote:Sare e pusa de marti, deja m-am apucat sa schimb din apa

La mine a ajuns doar pana la stadiul 1.Pune pestele intr-o baie de verde de malachit timp de 10-15 min. asa cred...Verdele de malachit se gaseste si in Magazinele Auchan,etc.
Dar incearca sa faci ce am spus mai sus.
Costapur,bactopur,incalzitorul la 30 grade setat si o lingurita de sare la 1,5 litri de apa...urgent...zic eu...incearca pana cumperi asta sa dezinfectezi ranile cu albastru de metil.
Aceeasi informatii am citit si eu cand am vazut prima oara gris la pestii mei.
Deci pana la urma am zis bine ca din cauza grisului se formeaza rani deschise si se pot face infectii din cauza asta.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: