[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Buna ziua!am doi ramirezi prezentati in alt topic pereche.Am cateva intrebari care o sa le zic pe rand:Cand o sa aiba pui/icre pot sa-i mut in alt acvariu sau pot sa pun icrele in maternitate singure?Mascul o impinge pe femela cu botul in burta,de ce?
Cand imi dau seama daca scalari sunt adulti?(scalari mei au 7 cm inaltime si vreo 6 lungime si au ochii rosii si merg cate doi parca ar fi pereche).
Neoni cum imi dau seama daca au icre,femelele cu icre le pot pune intr-o maternitate(avand gratii jos) cu un mascul sau doi?
La sanitari hoplo cum le pot distinge sexul?
Vreau sa acumulez mai multe cunostinte.Multumesc!
Da...ok...dar mie nu mi s-a intamplat asa.Adica eu cum am vazut ca au gris am bagat sare,temperatura este de 30 grade constant.Si dupa 4 zile am luat costapur si acum niciun peste nu are nimic,nici o pata alba sau urma de gris.Nu inteleg care ar fi alta explicatia acelei infectii daca nu este de la gris.
Pe nevertebrate.ro este 20-30 ron + transport 15 ron=35ron sau 45 ron toata asta.Costa un "pic" cam mult dar trebuie sa actionezi.

Am verificat si cam asta e totalul 25 ron bactopur cu transport 15 ron se face 40 de ron.
Bactopur este bun...de ce nu m-am gandit si eu la el?Poti folosi si Bactopur.
Infectia apare atunci cand grisul e in stare aproape fatala si face rana deschisa.O simpla informare despre gris pe net si o sa vezi ca asa este ,cum am zis eu.
Andreasghira wrote:Sa il bag intr-un bol cu albastru de metil? Cat sa il tin acolo?

Eu am luat pestele,l-am pus pe masuta si cu un pic de vata cu albastru de metil am pus pe ranile lui.Acum merge si asa,sper.5-10min.
Repet din nou sa ma corecteze cineva daca gresesc!
De atunci pana acum a fost racoare in acvariu ceea ce agraveaza grisul,il ajuta,trebuia sa fie deja 30 grade in acvariu de cand ai vazut ca are gris pestele...acum are un efect foarte mic.Sarea care ai pus-o era si mai buna daca aveai caldura in acvariu.Din ceva simplu ai facut complicat.Ranile dezinfecteazale bine cu albastru de metil,asa am facut la un caras si i-a trecut.
Rog sa ma corecteze cineva daca gresesc!
Grisul....acesta este efectul daca nu tratezi la timp,face rani deschise si dupa infecteaza rana.Nu cred ca mai are mult si mie mi s-a recomdat costapur si sa-ti spun ca a fost excelent pentru gris iar pentru rani deschise exista solutii ceva.
Rog pe cineva sa ma corecteze daca am zis ceva gresit.
Pare slabit,si acolo partea cu alt creca a avut vreo rana si s-a infectat.Aum asteapta si alte sfaturi de la cineva mai expert .
Niciun peste nu are comflict cu altul...mai pe scurt toti se inteleg bine.Masculul de ce impinge cu botul burta femelei.Perechea pot sa o mut in alt acvariu cand e gestanta femela sau pot sa tin icrele intr-o maternitate fara parinti?(cand o sa am pui desigur)
Mersi.....Ramirezul mascul (care l-am luat ieri de asta intrebam daca sunt pereche )tot impinge in burta femelei cu botul.
Vreau sa-l vad finalizat...sa nu te lasi de acest proiect....simt ca o sa fie ceva superb.
Arata super!
Ei trebuie sa traiasca 4-5 ani.Uni doar 3 ani.
Inca o intrebare ca sa nu deschid alt topic...ramirezi isi pazesc puii?au grija de ei?
Mersi din nou...atunci nu cred ca erau la vanzare,dea bea i-a adus iar eu am luat o femela care a avut gris...acum am tratat toti pesti si decat sanitari mai au ceva pete,maine ar trebuii sa dispara.
Un video mai bun:
Dea bea le-am dat de mancare
https://youtu.be/zSk2k0Ow30A

Bucuresti Sector 6,Strada Brasov 28,Magazin Coralis.Mergi zilele astea,au ceva ramirezi superbi,niste frumuseti la 10ron/buc.
Din nefericire o sa moara.Nu le da daphnia de mancare,e de proasta calitate si in plus asta patesti de la ea,iti mor pesti si au probleme cu vezica.Cu siguranta o sa ma contrazica cam toti dar pot sa o dovedesc ca din cauza mancarii daphnia pestii au problema cu vezica.Stiu ca tu poate nu le dai dar am zis sa te previn.Mie mi-au murit toti 4.
Am patit asa ceva cu 4 carasi,unul dupa altul.Pot sa-ti zic ca e sparta sau are problema cu vezica inotatoare.
Multumesc!

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: