[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Uite ii poluez lui topicul dar tin sa-ti spun ca intr-un parc erau carasi koy cu carasii mici cat degetul mic si mari de 40 cm.Si nu se mancau intre ei.Erau si crapi mari si nu mancau alti pesti,mancau painea data de oameni si pufuleti aruncati nici de cum pesti mai mici ca lostrite,rosioare sau ce specii erau bagate in acel lac din parc.
Nici eu nu vad vreo imagine...

Edit:gata au aparut dupa restart.
Am scos o posibila femela,care nu are burta in plus avea aripioarele pectorale rotunde si mici iar cel mai mare cu toate mustatile are aripioarele pectorale maricele .
severum777 wrote:Fundal negru zic eu, pietrele o sa ocupe mult spatiu, nu ma refer doar la plate, ma refer si la decoruri prin acvariu, am incercat cam orice, dar nu prea sunt multumit.

Tapet nu pietre puse prin spate ca sa acopere spatele acvariului,doamne fereste.Radacini mari sau crengi,singurele optiuni,sau nuci de cocos ca ornament.
Ce nu prea inteleg este care o fi masculul.Am unul mare cu toate mustatile si unul mai mic fara 2 mustatii de jos.Nu stiu daca las 2 femele sau o pereche in acvariu.Nu vreau sa-i las pe toti 3.Cei doi hoplo mari ii am de la @Alexu.Aceia nu stiu daca sunt cuplu sau masculi amandoi.O idee va rig cum pot sa-mi dau seama in afara ca masculul are aripioarele pectorale mai mari..nu-mi pot da seama asa.
Unul are 10-12 cm,celalt 8-10cm.
Valisneria in spate ,fundal albastru inchis sau tapet cu pietre. dupa mine!
O idee buna!
Lasa-l asa,nu mai scoate!un pic stresati de noul mediu,asa fac de obicei uni pestii!!
Pangasius nu stiu multe despre el,asa ca nu pot vorbi(mi se pare pasnic pestiucul ).Neoni sunt mici,nu merg cu pestii mari.Carasii nu mi-au mancat neoni,si aveam casasii mari si nici nu s-au uitat la neoni acum poate gresesc si nu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar am incercat combinatii de toate felurile si niciun peste nu a avut de suferit.Pangasius nu stiu ce agresivitate are dar ma indoiesc de unele lucruri.Nu vreau sa ma contrazic sau cert cu nimeni!!!
Acum, poate cum am mai zis, am gresit eu de atatea ori!!!!
Tetrazonele nu fac probleme atata timp cat sunt in grup,se cearta intre ei.Carasii ar fi o mica problema dar nu de speriat,carasii mei nu s-au atins de un fir de planta dar problema cea mare este ca ei sunt pesti de apa rece.Maternitatea poate e pusa doar pentru nasteri,poate are acvariu separat.
Poate inspecteaza mediul,da-le pace putin.Mai pune ceva rasbore sau tetrazone sa se vada frumos.Parerea mea!
Poti face un topic dedicat acelei intrebari. puiilor le trebuie ceva sa le faca aer sau miscare la suprafata apei(aia e adevarata aerisire a apei,valurile de deasupra)dar baga un filtru ceva sa faca aer sau sa miste apa.
Sa nu uitam de ramirezi
E ok asa setat pe 25 grade.Condoloantele mele pentru pangasius !
Ar fi primi mei puii iesiti din icre se simt bine in acvariul mare dar acolo nu am cum sa las 25 de grade deoarece am pesti numai pentru27-28-30 grade. Acum stau in alt acvariu unde se pot inmulti iar pana o fac ,apuca si unele plante sa prinda radacini si nu o sa mai fie scoase din pietris\substrat.
Am pus cei 3 hoplo intr-un acvariu separat,24-25 grade.doua bucatii de polistiren deasupra de 4-10 cm si ceva plante rupte .
Fara incalzitor(cum a spus si @scorpionul)pesti pe care i-ai numit sunt perfectii pentru 24-25 grade.Pangasius mai traieste?
Imi scade singura temperatura la 26 grade...dar nu mai mult.eu in acvariu am 26-30 grade de obicei.
O sa mai incerc sa fac ceva poze mai bune...este destul de mare abdomenul in realitate.Este bine daca am ceva plante care plutesc intr-un colt?
Alta poza..

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: