[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: severum777
Forum Index » Profile for severum777 » Messages posted by severum777
De cate ori am cumparat de pe aquarium prest, de fiecare data am fost mai multumit, ii recomand cu incredere, echipamentul este de buna calitate.
La creveti se foloseste substrat negru, si unii sunt pretentiosi la hrana, amano si rcs pot sta in acvariu ca al tau, sunt nepretentiosi, ma-s pune si eu pe cautat niste amano si cativa rcs (10-20 ) si sa fac un acvariu nano pentru rcs, iar amano sa-i bag in pond.
Nucile de cocos nu ai nevoie de ele, ocupa mult spatiu frumos, trebuie sa te orientezi bine la aranjametul acvariului, cauta pe net si gasesti.
Cumperi de pe aquarium prest echipamentul si acvariul?
Salutare!! , abea astept sa vad si niste poze.
Un acvariu din sticla ar fi mai bun, sa aiba in jur de 30 litri, nu folosii cabomba la creveti, moss-ul lasa-l, substratul trebuie sa fie negru, daca vrei ceva frumos, mai citeste despre hranirea lor , temperatura...
Intra pe aquarium prest , acolo au nisip negru, filtru, iluminare, tot ce-ti trebuie, daca tot faci o investitie, fa ceva ca lumea.
Pe mine un acvariu de 100 litri ma costa 150 lei max, si 30 min max ca sa-l fac, filtrarea, iluminarea si restul echipamentului le cumpar separat.
Ca sa faci un acvariu frumos te costa 200-300 de lei, si faci ceva frumos.

Bafta cu crevetii, nu renunta , eu ce n-as da sa am un nano cu creveti, dar nu gasesc nici de vanzare, nici in valcea.
Sare in acvariu daca sunt doar viviparib1 lingurita rasa la 10 litri, sa nu fie sare iodata.
Si inca ceva, acum am un acvariu doar cu pesti asiatici, si un colisa blue neon se tot ia de rechin si de guramii perlati, exista sanse, sa-l ia în serios guramii sau labeo? Este foarte mare diferenta de marime intre ei, colisa au cam 2-3 cm si rechinul cu perlatii au cam 13-14 cm. Il pot ranii cumva? Micutul este mascul.
Am o pereche de scalari formata, o femela pinoy si mascul marmorat pe negru, dar as vrea sa-i dau si sa-mi cumpar albastrii, intr-un acvariu cu nisip alb si cioate ar arata minunat 2 albastri.
Am rezolvat problemele cu pestii, vand severumii( acum ii am intr-un mic pond, par s-o duca mai bine acolo, probabil ca au mai mult spatiu si d-aia ), acum mai am in acvariu 3 ancistrusi si 4 scalari maturi, as vrea sa-mi cumpar scalari albastri , mai au loc in acvariu( 100/35/40 )??
Ce nisip ai pus? Astept pozele, daca e acvariu d-ala mic de transport mai bine faci unul ca nu dureaza mai mult de 10 min
Din cate stiu eu, nu prea au mari sanse nici singuri daca sunt la prima depunere, in acvariu comun ma indoiesc sa iasa ceva pui . Oare ce pui or iesii din ei? Cred ca ies si red shoulder cat si gold.
Este bone si asa , bafta multa cu crevetii. Astept sa vad evolutia acvariului. Niste rcs , amano , yellow chery ,crystal bee, red sau black bee. Astia sunt niste creveti frumosi care cel putin mie mi se par frumosi , o combinatie cu red bee, red chery si yellow chery, intradevar se gasesc greu, dar ar arata minunat .
Un acvariu frumos, dar niste crengi mici cu moss ar fi binevenite pentru creveti, si galaxy sunt pesti frumosi si se descurca ok.
Acvariul este frumos, felicitari
Larva450 wrote:Nici mie nu imi plac pesti chinuiti ,Nu fac referire la R4du.
Daca nu ne oprim din aceasta comunicare despre carasi chinuiti de uni mie sa nu primim atentionare sau sa-i inchida lui topicul din cauza noastra.

Ai dreptate, avem pm pentru asta, incepem sa deranjam, eu am cam început de mult.
severum777 wrote:Nu pre cred ca e bine, el o sa petreaca cel mai mult timp sub scoica si trebuie sa respire si o sa fie mai dificil.

Imi cer scuze, chiar sunt prost , ai apa oxigenata in acvariu.
Nu pre cred ca e bine, el o sa petreaca cel mai mult timp sub scoica si trebuie sa respire si o sa fie mai dificil.
Ok, vorbim de creveti, la creveti le trebuie substrat negru, moss, frunze, poti sa cauti prin parc ceva frunze, apa sa nu fie prea calda...
Nu imi place sa vad carasi chinuiti, mai bine sa moara din prima zi.
A, ma gandeam eu, mai bine tin 100 decat sa se duca prin cine stie ce acvarii, in Valcea am auzit de prea putini acvaristi seriosi.
pestele ala e un dezastru, se face la aproape 20 cm si e a o tetrazone uriase, se ia dupa pestii lenti, mai ales dupa pesti asemanatori, mie mi-a terorizat un Sae, si mi s-a parut un peste care nu are stare, exact ca o tetrazone, dar curata algele foarte bine, poti sa il ti cu mai multi in acvariu, dar se face mare, al meu era tot galben, si am mai cumparat unul mic, maro, care avea botul stranb si coada dubla ca la carasi, era sa mil omoare pe cel mic, cel micut care era handicapat, era mai linistit si inota mai putin, si nu a depasit 12 cm, dar amandoi au avut aceias soarta, dupa 3 zile dupa ce l-am bagat pe cel mic cel mare a incercat sa zboare si nu i-a reusit, iar dupa un an cel mic s-a dus dupa el.

Forum Index » Profile for severum777 » Messages posted by severum777
Go to: