Am tras o tunsoare serioasa astazi in acvariu. Plantele crescusera buluc, mai repede si mai mult decat anticipam eu (probabil datorita fertilizarii macro, poate si neonul adaugat de o saptamana a contribuit). Din pacate n-am apucat sa ii fac o poza din fata, ca apucasem deja sa scot buruieni cand mi-am amintit. Am totusi poze de deasupra.
Cred ca va puteti da seama cam ce jungla era in acvariu
Partea buna e ca ludwigia a dat lastari in prostie pe firele adulte.
M-am apucat sa scot plantele, sa tai ce-i batran si sa plantez nou. Cateva poze cu tufele.
Daca va vine sa credeti, aici e doar un fir

...ramificat.
Si radacinile myriophyllumului.
Restul pozelor aici:
https://picasaweb.google.com/116008472429220477361/AcvariuMare6Aprilie2012InainteDeTundere
Dupa care am purces la rearanjarea lor.
Am schimbat putin pozitiile lor in acvariu. Au ramas doua oale de plante si resturi de plante si tot abia am gasit loc sa le pun pe astea...neaparat trebuie marit acvariul
Am tuns putin si buruienile din fata si cryptocoryne-ul.
Punctele mici albe de se vad pe la mijlocul acvariului sunt bule de co2. In rest, posibil sa se mai vada particule mici fine, inca nu s-a asezat acvariul de tot.
Ca sa nu o patesc datorita tunderii masive, am adaugat ceva mai putin fertilizant si urmatoarele zile la fel voi adauga o idee mai putin. De asemenea cateva zile nu adaug adaug al doilea neon. Fac bine?
Am curatat si furtunele externului, caci au trecut vreo 3 luni si jumatate de la ultima curatare

Lucru bun. Observ ca toate se stabilizeaza in timp. De la plante, vietati si pana la aparatura. Canistra n-am desfacut-o de la jumatatea lui noiembrie si nici n-am intentia asta deocamdata.
Astept pareri, critici, sfaturi, idei.