| Message |
|
|
|
Ma intereseaza parerea unui user care are sau a avut un ph controller dennerle 588.
Cat de fiabil este, daca bruiaza sonda cu droserele t5.....in principiu daca merita achizitionat.
Cam care ar fii diferenta intre modelul nou evolution!
Multumesc anticipat!
|
 |
|
|
|
daca ii poate fii de folosi cuiva acest incalzitor spart, are termostatul si celalalt tub de sticla cu rezistenta intact, il donez.
|
 |
|
|
|
Eu am folosit ceresit la un acvariu recent, negru cumparat din hornbach.
Pe langa ca am lucrat foarte greu cu el fiind mai fluid decat bison, timpul de uscare a fost foarte mare.
Lasa l 4-5 saptamani la uscat si stropeste cu apa lipitura zilnic, cu un sprey.Are nevoie de o umiditate mai mare pentru uscare.
|
 |
|
|
Tufa este prinsa pe piatra, stufoasa si foarte ramificata
pret bucata 10 ron
intalnirea pt tranzactie statia de metrou crangasi
nr contact 0726860047
poza
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
Ma intereseaza in mod special firmele :dennerle Controller Evolution, JBL, sera
astept oferte pe pm sau mail
tauneantonio@yahoo.com
tel:0726860047
|
 |
|
|
|
eu ti as recomanda sa l faci minim de 70 cm latime sau mai estetic ar fii sa i faci latimea jumatate din lungime.
Eu am un bazin de 83 latime si regret acum ca nu l am facut de 100 cm fiinca tot nu mi ajunge sa ma joc suficient in bazin cu decorul.
|
 |
|
|
O mica parte a reamenajarii:
noii musafiri ai acvariului:
|
 |
|
|
merlin21 wrote:ii mergea foarte bine..
l-ai scos de tot?
o poza de ansamblu nu pui?
am scos toate plantele din acvariu pentru o noua amenajare, surprinzator nu mai incap plantele in acvariu! doar un sfert din ele am reusit momentan sa le asez, mai am mult de lucru pana finalizez redecorarea.
|
 |
|
|
alte poze cu muschiul dezvoltat la maxim si scos din acvariu:
si una cu fiorosul crevede cu clesti rosi:
|
 |
|
|
|
nu cunosc acel reactor prezentat de tine, care imi da impresia de a fii un fel de difuzor extern in realitate...
|
 |
|
|
|
trebuie sa scoti aerul din reactor!!! cumva! daca ai reactorul aqua medic 1000 are o supata speciala pentru a scoate aerul.
Daca nu trebuie sa intorci reactorul cu fundul in sus sau orice manevra care sa scoata aerul din el.
|
 |
|
|
|
Eu i am tinut 24 ore la transport intr o punga de petshop si nu am avut probleme cu ei, dar nu era anotimp rece!
Oricum sunt foarte rezistenti la schimburile de temperatura cred ca ar face fata in masina.
|
 |
|
|
Nu am mai vazut un asemenea inot la acest peste!!!!! cred ca este stresat!!!!
Pune o planta plutitoare si scade din intensitatea lumini.
Daca ai in orasul tau un magazin hornbach,acolo sigur vei gasi aceasta specie.
|
 |
|
|
|
in timpul ciclarii poti baga cei 6 cory, restul asteapta cand acvariul este ciclat!
|
 |
|
|
stefanp wrote:Am inteles.
Si care dintre JBL e901 si eheim 2222 (sau 2224) sa-l iau pana la urma? Nu ma pot hotara...
daca ti permiti achizitioneaza ti un eheim 2224:
la eheim ai in plus:
-plastic de calitate superioara
-aranjarea caserolelor mult mai ingenioasa cu garnituri
-volum mai mare pe fundul filtrului
-daca vrei sa scoti apa din furtune iti permite robinetii sa i deschizi-la jbl nu ti permite odata ce decuplezi furtunele de la filtru, robinetii raman pe capul filtrului
-are un debit constant pe o perioada foarte lunga
|
 |
|
|
stefanp wrote:Adica 2222 e prea mic?
Ma gandesc ca cei 500 l/h ai lui, plus 700 l/h ai filtrului intern (banuiesc ca trebuie sa le tin pe amandoua cat timp se cicleaza filtrul extern), sunt deja destul de mult ca si "ameteala" in acvariu...O versiune mai mare, dar apropiata la pret, am gasit 2224, cu 700 l/h ... Mi-e cam frica totusi ca ma trezesc iarasi cu surprize si n-as vrea sa dau atatia bani si sa am probleme pe urma...
la eheim poti regla debitul fara probleme
|
 |
|
|
|
alege ori jbl e901 care nu are un debit real asa mare sau mergi pe eheim mult mai calitativ dar alege un model mai maricel de 2222
|
 |
|
|
ezatemi wrote:Ce dimensiuni are eprubeta? Lungime, diametru interior/exterior...
L:44,3 cm, pana la fundul eprubetei mici plus 5,1 cm capul incalzitorului de plastic.
Circumferinta eprubeta sparta:8 cm pe exterior(diametrul nu pot sa l masor!
eprubeta cu rezistenta: 6 cm
Distanta dintre eprubete 1,2 mm
grosimea sticlei, eprubetei mici:2 mm
mari:3 mm
masurat de mine
Ce scrie pe cutie:
diametru 36mm
L506 mm
|
 |
|
|
Porcu wrote:
Antoniot wrote:Banuiesc la o sticla asa groasa vinovatul fisurii sa fie un defect din fabrica.
Sau o fi fost brutalizat pe drum si era deja fisurat cind l-ai luat. Bine ca l-ai lovit si-a crapat, altfel cred c-ar fi cedat oricum cu consecinte mult mai naspa  .
Intr un fel am avut si noroc!!!! cu acest incalzitor!
Cand l am cumparat m a surprins cutia incalzitorului ca nu avea protectie de polistiren sau macar un carton, era un pic uzata!
Dar cum era ultima bucata de la acel magazin(online, am fost la sediu personal sa l ridic) m am gandit ca era incalzitorul lor de prezentare la care s a mai uitat lumea.M am uitat la incalzitor si nu parea spart sau cu defect.
Intr o ora am ajuns acasa si s a intamplat paguba, am sunat imediat si am povestit intamplarea dar raspunsul lor m au dezamagit, garantia nu asigura sticla.Alt incalzitor nu mi pot face comanda fiinca nu mai are pe stoc importatorul.
Am reusit sa gasesc altul, aceeasi cutie simpla, cu carton subtire fara protectie.
Oricum! in nici mai bine de 18 ore noul incalzitor cu protectia chinezeasca mi a incalzit acvariul la 30 grade!(de la 26)Sunt foarte multumit de el!
|
 |
|
|
|
daca nu ai garantie la el sa l schimbi poti incerca sa l carpesti cu fibra de sticla.
Eu am carpit un capac de acvariu cu ea si pare ca noua acum.
|
 |
|
|