| Message |
|
|
La viermi penati m-as abona si eu 
|
 |
|
|
Pune apa in el, daca se maresc considerabil, nu este ok. Daca raman la fel e aproape ok
|
 |
|
|
Piatra vie o iau de la pety, sa am garantia calitatii, de origine controlat, etc.
Aveti idee care ati mai luat in cat timp ajunge la Bucuresti?
|
 |
|
|
|
Ma plm, ventilatoarele alea au o mufa. Pe mufa exista 2 picioruse/ghidaje/cacaturi. Cu ghidajele inspre pamant si gaurile de la mufa inspre tine le numerotezi 1,2,3,4 si dupa aia te iei dupa imaginea de mai sus. Mai precis 1 e impamantare si 2 e 12v. Ar trebui sa mearga de la 5 la 12v pe alimentare.
|
 |
|
|
|
Ce plm se intampla de a trebuit omu asta sa stea 19 zile pentru un raspuns, refuz sa cred ca-s singuru care stie sa lege doua fire la un ventilator...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Urmeaza niste piatra vie 2-3 kg, un hermit crab ceva, un nassarius si 4 creveti autohtoni de la Blue.
|
 |
|
|
|
Am gasit la aqua-life pety gen
|
 |
|
|
|
Am comandat de la wts unul in totalitate de plastic, doar sa-i fac pe plac multimii.
Am adaugat un robinet de gradina de la romstal. Singurul impediment este ca intrarea este de jumate in loc de trei sferturi, insa nu cred sa fie nevoie de mai mult flow.
Ramane sa-l conectez la pompa de retur si sa pun in el chestii, nu stiu ce chestii, initial era pt pelete all in one. Nu am cum sa-l conectez acum la instalatie din motive de lene si fengshui.
|
 |
|
|
|
As dori si poze inainte ca sa nu fie confuzii cu alte specii asemanatoare.
|
 |
|
|
|
Ce lucrare bre?
|
 |
|
|
Am alte planuri cu astia 200 ron de-i am.  )
|
 |
|
|
|
Piatra pt aerator. El le foloseste la skimmer.
|
 |
|
|
|
Sa inteleg din asta ca pot sa sa pun si vietuitoare gen un cleanupcrew?
|
 |
|
|
|
Nu e vb de bule, e vb de o PELICULA GROASA CU BULE
|
 |
|
|
Uite imaginile din sump cu bulele, desi e poza si vi se pare in miscare va asigur ca e totul foarte static  )

Da koala, furtunul ala se atinge de stand, in partea de sus, insa vibreaza foarte tare pana sa ajung la partea de sus. O sa vad eu ce rezolv cu el. A trebuit sa opresc recircularea din cauza de paranoia .
Pompa in sine nu vibreaza deranjant, furtunul insa ma dispera. In poza se vede cum furtunul atinge si sump-ul  )))
|
 |
|
|
|
@batman E o idee si cum am zis pt ala mare al tau, chiar daca implica nijte munca in plus. Ma mai gandesc.
Deocamdata sunt in faza in care nu stiu daca e ciclat sau nu, tre sa bag niste mancare, tre sa fac lampa, capac, sistwm ato, capac la sump, antivibratii prin sump, etc.
@nimeni misto poza
Am oprit aseara recircularea ca plec o saptamana si azi dimineata apa din sump pare clocita cu un fel de pojghitza la suprafata plina de bule de aer. Skimmerul merge. Cand ma intorc main functie de cum arata o arunc sau o recircul.
|
 |
|
|
Ma gandeam sa-mi iau un wp10  ))))))))
Nu, serios, ma gandeam sa iau niste apa de mare sa fac un semi schimb.  ))
|
 |
|
|
|
Sa inteleg ca-s chiar exagerat daca sper sa am un geam plin de coralina in plm?
|
 |
|
|
E complicat sa pun folie ca nu prea am acces in spate si de mutat acvariul cu totul nu se pune problema. Sper in nebunia mea sa creasca ceva pe sticla aia din spate, ideal ar fi coralina insa ma multumesc cu orice mazga prietenoasa 
|
 |
|
|