Message |
|
Domnilor, toate coletele au fost livrate conform dorintelor, am trimis AWB pe mail/SMS/telefonic asa cum s-a cerut.
Daca am uitat pe cineva rog sa dea un semnal.
Multumesc, sa va bucurati de ei si sa va creasca minim ca la mine
|
 |
|
Sa-l vad eu dupa ce baga pestanii, ca-i obisnuit sa faca ceva valuri la puls, cand nu s-or misca SPS-ii asa cum ii place la Cristi  .
Pur si simplu nu mi-l imagine doar cu un FO in casa
Ai maxim 6 luni din partea mea
|
 |
|
Un infinit de + `uri pentru @reefer, mare Domn, mare Caracter
|
 |
|
CreatoR wrote:
limavora wrote:Salut,
Mai sunt ceva disponibilitati?
Multumesc
"Buna ziua, caciula, ca stapanul n-are gura"
Totusi eu cand am fost mic (asa de varsta lui blue  ) am fost invatat, cand intru undeva sa salut. Ar fi frumos limavora sa saluti sa zici 2-3 cuvinte despre tine si 4-5 cuvinte despre acvariu si apoi treci la hartuit membrii vechi pt niste corali
Asa zic eu ca e politicos, dar e o tara libera si faceti ce vreti..
Inteleg sa-l certi cand vrea sa vanda direct....da sa-l certi cand vrea sa cumpere, si mai ales de la mine  , p`asta, EU , nu pot s-o inteleg
Va raspund in privat domnilor, purtam discutiile acolo
|
 |
|
Bah, io nu cred, daca la varsta lui, dupa un an de zile este inca p`aci....asta-i pasiune curata.
Da si cand da de scoica, 99,99% o sa-l puna scoica sa aleaga intre scoica scoica si somon fume
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ce sa zic, felicitari.. tata a muncit toata viata in acelasi loc (MAPN) si are 700 lei pensie.. Pot sa vorbesc cu el sa-ti cumpere un refractometru, vrei?
Felicitari Pavelescule, tata a muncit toata viata in agricultura si da-mi voie sa nu spun ce pensie are ca mi-e rusine
|
 |
|
23 rezista e un dur rezistent dupa parerea mea, 26-le e cu cantec, zooasi sunt ai tai, pusi de o parte, asa cum ti-am promis.
|
 |
|
Au plecat si restul coletelor astazi, s-a trimis SMS/WhatsApp la toata lumea, daca am uitat pe cineva....va rog sa dati un semnal.
Va multumesc si sper sa va creasca cu minim aceeasi viteza si colorit ca si la mine
|
 |
|
La multi ani !
|
 |
|
Eu am bagat 20, cu siguranta nu mai sunt toti dar cred ca vreo 15 au ramas.
Nu se vad toti decat atunci cand bag haleala, ies din pietre ca termitele
|
 |
|
Ii tin in display si foarte des in perioada noptii e plin de larve in bazin, dimineata fiind "curatenie" ma gandesc ca-i haleste cineva.
|
 |
|
Parca vad: apa sfintita de osmoza inversa
|
 |
|
Levi draga, daca-i vorba de asta ma apuc si fac ferma serioasa, cu acte, firma, PFA, ce-o fi ca vine ANAFu`
|
 |
|
Era murdar Levi, da acu` s-a spalat
|
 |
|
Astazi, dupa 9 zile, am ramas cu 5 pestisori, unul s-a dus.
Calitatea apei este foarte buna, toti au mancat aseara, vioi.
Nu-mi explic deocamdata de ce.
|
 |
|
Ba, da sa-l luati si pe Tantareanu
|
 |
|
Cred ca imaginea de mai jos este cea care ma defineste cel mai bine.
Calin Vieru
Inginer Diplomat in Agricultura.
Locuiesc in Timisoara.
Shubi.....este de fapt numele de alint pe care-l adresez nevestei  deci Shubi este ea in realitate si-n viata de zi cu zi, eu doar n-am avut idei in momentul in care mi-am facut primul ID pe net
Ma bucur nespus sa fac parte din aceasta comunitate !
|
 |
|
Dar sa si filmezi momentul
|
 |
|
elven wrote:Salutare salutare....
propun aici sa punem fiecare poze cu noi, mai haioase sau mai neobisnuite .....daca tot vorbim toata ziua macar sa ne facem o imagine a fiecaruia cu care vorbim
Frumos era sa ti-o pui tu primul, singur
|
 |
|
Sa se bucre de ei.
Dau comanda oricum, m-am suparat si tre sa am o pereche??
|
 |
|