[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cirotariu
Forum Index » Profile for cirotariu » Messages posted by cirotariu
Am citit o gramada despre filtrele externe si despre un difuzor mai acatarii decat filtrul de tigara. Ce recomanda "batranii" ca difuzor (fara rupere de buget, se stie )? Iar despre extern as merge pe jbl E700 sau E900. E cazul de E900 sau m-as descurca si cu E700? Si daca optez pentru oricare dintre ele, sa pastrez si "internul" Aquaball 130 ?
Actualizare pret tot pachetul 80 RON. Hai, cu curaj, ca nu musca.
Superbe, mai ales alea mici de 1,2 litri. La marea meserie. Sergiu, jos palaria!
BIne ai revenit, colegu', pe meleaguri neaose. Taci ca parca nici nu ai lipsit, arata foarte bine. Perleaza "fetele" la tine parca ninge de-a-ndoaselea. Ma gandesc daca nu lipseai in ce "hal" de bine arata acum acvariul. Vorbeste invidia din mine, se vede de la un postalion. Toate cele bune, bitanule.
Cineva mi-a schimbat ”greseala” voita din titlul topicului
Taci ca arata bine si puii, si frunza, si crevetele, chiar daca nu el era vedeta. Stauroginele tale imi plac in mod deosebit, ma repet.
Sunt multe, greu de enumerat. Egeria, elodea, echinodorus, cabombele, bacopa caroliniana, sa zicem ca ar fi mai usoare de tinut... Dar si lor le trebuie lumina cat de cat. Cauta pe plantfinder pe google sau chiar si la noi, sunt plante si vezi ce iti place si in functie de descriere, ce te "coafeaza" pentru inceput.
Pret nou: 90 ron acvariul+capac neon+background 3d plastic+ventilator incorporat in capac+bonusuri - o pereche platy, o pereche molly, o femela endler, una bucata mopan + cateva fire de Staurogyne.
Io cred ca e opus ferestrei, dupa cum pare din filmare. Razvane, arata bine, sa stii, mai ales cioatele. Dar cum zicea si pretenu vereb, baga si niste plante, macar easy, fa niste tufe, nu musai plantat "la greu", dar merita si ceva "verdeata". E pacat de banii bagati in echipamente. In rest, ape limpezi ai, pesti sanatosi, idem, asa ca, spor la "microb" in continuare.
Radu pozaru' si Silviu africanu', superb si atat!
Iti dai seama ca un rebusist/integramist vechi in bransa de fo 15 ani nu putea decat sa gaseasca un titlu pe masura enigmisticii lui.
L.E. Apropo de pozele de la "incetup", ma mir cum puteam sa traiesc atunci, cu chelia aia de acvariu. Ca sa citez un coleg acvarist de aici, sunt pe la "jumatatea" maximului.
Mai e cale lunga, colega. Stai sa vedem o buna intelegere intre cei 4 "guru" si inca sefii acvariului, cei 6 dungati. Apoi om mai vedea. Oricum, am fost doua zile tatic de 2-3 mini-endleri de la femela primita de la tine. Poate bunic sa ma fac, ca micul monstru pe doua picioare a inceput deja sa si le foloseasca la mers, deci imi ajunge ca tatic Trebuie sa ma mai apuc de plante, sa le "grijesc" oleaca, ca "tentativa holandeza a la Giulestina" a devenit salbatica.

L.E. Ia sa bag io si o filmare, ca cu pozele m-am lamurit ca nu se vede mai nimic din "salata" (Cipriene, ti-am imprumutat apelativul, sper ca nu te superi pe apprentice-ul tau )

L.L.E. Se stie, care aveti un ochi critic, si va rog sa il aveti, comentati. Sunt binevenite criticile, ne "face" sa fim mai buni
E, nu chiar, am mutat oleaca cioata sa iasa din prim-plan sa lase loc altora care au nevoie de lumina. Trebuie sa scos Staurogynele si sa le plantez mai rare si mai adanc. Acu ca am scapat de viviparii mancaciosi de plante, sper sa le mearga si mai bine. Mentionez ca, cei patru gourami cobalt curcubeu, respectiv albastri, s-au adaptat foarte bine alaturi de cei 4+2 tetrazoni. Prima seara au fost timizi, de ieri am vazut ca au iesit toti patru la plimbare. Cand oi reusi sa iau si doi gourami gold, va fi si mai fun.
L.E. Multumesc de aprecieri, magar fara maniere care sunt...
Detalii pe PM sau la telefon 0726.228.289. Si poza cu mopanul, ca ramasesem restant din cauza marimii ei...
Vand Aquael 60, 26 de litri, capac cu neon philips 8W, ventilator home-made aplicat in capac, decor 3D negru, din plastic, prins cu ventuze. Acvariul nu prezinta zgarieturi sau alte probleme.

Bonus pentru cumparator un mopan plus o pereche platy maricei, o pereche molly si o femela endler cu puisori "pe drum". Pestii sunt dati si la donatii, cine suna primul ii primeste, ori separat la donatii, ori pentru cumparator ca bonus. Atasez poze cu acvariul si mopanul.
Pret 100 RON[i]
Poze cu noii locatari gourami cobalt, doar doi dintre ei, sunt inca timizi.
P.S. In continuare, cine are o pereche de gourami gold, cumpar.
Platy, molly si endlerii sunt la donatii, conconius imposibil de prins, asa ca i-am pastrat. In locul loc au venit inca 2 sumatrani, astfel ca grupul s-a marit la sase, plus noii locatari, 4 bucati gourami cobalt, 2 albastri si 2 curcubeu, perechi. Se pare ca s-au adaptat bine pana la ora la care scriu. Poze cu noii locatari curand.
L.E. Cat de curand sper ca voi lua si doi gourami gold. Azi nu am gasit si din cate am inteles cam greu de gasit. Apropo, care stiti pe cineva cu o pereche frumoasa sau aveti de dat, dati-mi de stire.
Deci, o pereche Platy maricei, o pereche molly medii si o femela endler cu niscai viitori pui la coada. Doritorii pe PM, sau telefon 0726.228.289. Zona de donatii Giulesti sau imprejurimile. Pestii sanatosi si jucausi.
In seara asta pregatesc nano-ul pentru baietii care se duc la donatii, cu apa din acvariu si o piatra, iar maine cu ajutorul lui bunul Dumnezeu, vorba lui bunica-mea, o sa vin cu noii locatari si o sa fac si redecorarile respective. De cand asteptam sa imi mai bag mainile prin acvariu.
Ieujene, sa-ti traiasca ciclidele, ce cuminti stau ele la filmat

Forum Index » Profile for cirotariu » Messages posted by cirotariu
Go to: