[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
scuze de rasp intarziat, bag de seama ca se duse draq newsfeedu si nu am primit notificari.

Ca se aditioneaza, dar se precipita, acum urmarim sa vedem ce se intampla.

Mandarinu sta peste tot, se plimba pe pietre le cauta le verifica haleste ce vrea de unde vrea.

ps. mysis la mine sunt mai mari decat artemiile, cred ca tine de lot
fusai plecat fro 4 zile am revenit, si am refacut teste

Kh - 7
Ca - 390
Mg - 1320/1350
No3 - inca undeva la 25 chiar putin spre 50 , vedem ce se intampla pt ca am adaugat si ceva biopelete pe langa reactorul de denitratet ....usor usor
Po4 - nedetectabil pe salifert, asteptam testu hanna

Gabriel wrote:Schimbul de apa de 5litri inseamna 25% saptamanal.

Normal ca totul merge bine . Ma tot bate gandul sa fac unul la munca dupa modelul tau Nu te superi sper daca o sa te "copiez".

Altfel pot spune ca imi place "asta micu"

Adica al meu nu ti-a placut .....am inteles .....da da .....
bre ca sa fac onpic de oftopic de unde luasi diakat si la ce bani?
domnu zi si mie ce mai folosesti pe no3 ?nu de alta da pierdui siru trebuie sa il reduc si eu neaparat cat mai urgent
din pacate nu am decat de la jbl un test de Mg, am zis ca momentan nu imi trebuie
astazi , dupa 5 zile de dozaj 20ppm Ca zilnic ...testul indica 370 ppm ....WTF?!
Testul l-am facut de 2 ori caci nici mie nu mi-a venit sa cred ca s-ar putea asa ceva ....sa am consum de aproape 20ppm zilnic?? am o manuta de corali duri iar coralina nu cred ca ar hali atat de mult .....
no3-ul tot acolo este .... 25 chiar mai sus o idee
Kh-ul mi-a scazut la un 7.3

me no like it ......
pai sa iti dau fro doo pietre sa la racai la tine in bazin
Am bagat si eu azi o manuta de biopelete din nou, sa vedem ......
Gabi eu cred ca te oftici ca tu n`ai coralina
Astept cu interes dialogu

Multam Dragos
ce vrea el ......toata ziua ciuguleste cate ceva, pentru ca sta mai mult in spatele baiznului imi e greu sa il urmaresc, dar tind sa cred ca baga si mancare congelata caci e destul de grasun si nu am avut nici o problema cu el.
Azi noapte am invatat la ce foloseste o anemona si acum suntem fericiti ....si el si eu :

image
image
image
image
Inculpatu mofturos
image
Acum cateva seri pe al meu mandarin l-au apucat aerele de pitziponc si s-a lasat pozat in toata splendoarea lui .....deeeci .....
image
image
image
image

The anemone ....care imi pare o idee bleachuita la baza ....vedem
image
yes
nu vrei sa vii sa`mi vezi saramura sa nu te mai gandesti la legaturi de neoane si alte chestii
de ce bani dispui sa stim ce iti recomandam?
tagging along .....sunt curios ce`o sa iasa
Azi am facut ceva teste caci sps-ii mei imi dau semne de probleme
Ca 350ppm , foarte mic, de maine ma ocup de treaba asta cu red sea foundation A , urcam treptat pana vineri sa ma duc in 450 sau pe acolo.
NO3 25 , nu stiu daca sa incep sa dozez vodka .... ce ati recomanda?
kH 10.5
Testele sunt facute cu salifert , zilele ce vor urma voi primi si un Hanna Ultra Low Range Phosphorus , maine vreau sa il comand sa vedem si ala ce zice.
pH-ul e peste 8.

In aceasta seara pentru ca am ramas fara midii proaspete / congelate am decis sa bag intr-una din scoici un cub de mysy .....guess what ....mananca suntem pe drumul cel bun, problema este yellow tang-ul care inclusv pe moonlight a invatat sa iasa la mancare nu stiuuuu ce sa ma fac cu eeeeeel e un fomalau si jumatate
da-mi si mie un pret final pe pm cu ph-metrul am un prieten care ar fi interesat
Multumesc
elven wrote:
viulian wrote:Wow, cata coralina pe piatra si cat de putina pe geamuri

te pacaleste poza....e photoshopata....

ai vrea tu sa inveti photoshop d`asta real =))
viulian wrote:Wow, cata coralina pe piatra si cat de putina pe geamuri
Si as vrea sa mai vad aici un Sun Coral portocaliu / galben, caci albastru, rosu si verde vad ca exista.

Cum se numeste coralul rosu din centru jos ?

ieri am facut curatenie generala pe geamuri nu las sa se depuna nimic ....nu`i pacat de ultraclara
Sun coral e in dreapta, vedem ce va mai veni pe viitor
Iar cel din mijloc jos e un red anemone , nu stiu daca red buble caci nu prea se inbulineaza
image
Pam pam .....poate va era dor

si una fixa

image

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: