fusai plecat fro 4 zile am revenit, si am refacut teste
Kh - 7
Ca - 390
Mg - 1320/1350
No3 - inca undeva la 25 chiar putin spre 50 , vedem ce se intampla pt ca am adaugat si ceva biopelete pe langa reactorul de denitratet ....usor usor
Po4 - nedetectabil pe salifert, asteptam testu hanna
astazi , dupa 5 zile de dozaj 20ppm Ca zilnic ...testul indica 370 ppm ....WTF?!
Testul l-am facut de 2 ori caci nici mie nu mi-a venit sa cred ca s-ar putea asa ceva ....sa am consum de aproape 20ppm zilnic?? am o manuta de corali duri iar coralina nu cred ca ar hali atat de mult .....
no3-ul tot acolo este .... 25 chiar mai sus o idee
Kh-ul mi-a scazut la un 7.3
ce vrea el ......toata ziua ciuguleste cate ceva, pentru ca sta mai mult in spatele baiznului imi e greu sa il urmaresc, dar tind sa cred ca baga si mancare congelata caci e destul de grasun si nu am avut nici o problema cu el.
Azi am facut ceva teste caci sps-ii mei imi dau semne de probleme
Ca 350ppm , foarte mic, de maine ma ocup de treaba asta cu red sea foundation A , urcam treptat pana vineri sa ma duc in 450 sau pe acolo.
NO3 25 , nu stiu daca sa incep sa dozez vodka .... ce ati recomanda?
kH 10.5
Testele sunt facute cu salifert , zilele ce vor urma voi primi si un Hanna Ultra Low Range Phosphorus , maine vreau sa il comand sa vedem si ala ce zice.
pH-ul e peste 8.
In aceasta seara pentru ca am ramas fara midii proaspete / congelate am decis sa bag intr-una din scoici un cub de mysy .....guess what ....mananca suntem pe drumul cel bun, problema este yellow tang-ul care inclusv pe moonlight a invatat sa iasa la mancare nu stiuuuu ce sa ma fac cu eeeeeel e un fomalau si jumatate
viulian wrote:Wow, cata coralina pe piatra si cat de putina pe geamuri Si as vrea sa mai vad aici un Sun Coral portocaliu / galben, caci albastru, rosu si verde vad ca exista.
Cum se numeste coralul rosu din centru jos ?
ieri am facut curatenie generala pe geamuri nu las sa se depuna nimic ....nu`i pacat de ultraclara Sun coral e in dreapta, vedem ce va mai veni pe viitor
Iar cel din mijloc jos e un red anemone , nu stiu daca red buble caci nu prea se inbulineaza