[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
me like it, felicitari, ai plante sanatoase, personal m-as fi jucat cu ceva pietre/creci cred ca ar fi pus in evidenta gazonu ala si mai tare
Gabriel wrote:Am pregatit deja scula pentru maine seara desi mai degraba l-as invita pe Dl Manutze de Aur sa-mi faca si mie un clip si neshte poze meseriashe desigur ramane sa si vrea

Vrea vrea, noroc ca iti citeste jurnalu ca altfel nu vroia, ca nu vedea
ne auzim maine si poate ne vedem pe seara

ps. filmarea si pozele se platesc in fraguri de soft/lps
dooooaaamneeee ce mizerie ai pe substrat, nu stiu cum o suporti
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna asta dragos, ah de ar fi fost buton de like )))
Cred ca era cazul .....

Recomand full HD si Full Screen ....

Pozele le pune andy singur
alexiumihai wrote:PS: legat de caracteristicile apei eu folosesc un program http://www.aquacalculator.com/acalc/Home.html poate va este util

Man zi-mi te rog, are in setari sa il pui pe "inglish" pare interesant si l-as cumpara, numai ca io nu stie "doiceasca"
arata superb domnule, imi place mult bravos
cand bag bisturiu in zoasi o sa am ceva pentru dumneata

ps, daca te hotarasti sa renunti la una din anemonele alea rosii da-mi de veste ca sunt foarte interesat

update update update update
Se vand jucatiile din titlu,
Skimmerul a fost la mine in bazin pana luna trecuta, l-am spalat cu apa dulce, necesita o baie cu otet pentru a scoate toata depunerea de pe el. Vine cu pompa eheim cu ace de 2500l/h daca nu ma insel. Se da cu tot cu turn
Pret 550ron
image
Reactor de calciu achizitionat cu mult timp in urma si nefolosit, am decis sa merg pe dozaje decat pe reactor, vine cu tot cu spartura de coral din el
pret 350ron
image

800 ron pret pentru amandoua
alexiumihai wrote:O ultima precizare: senzorii au cabluri de 30 cm, daca sunt situatii in care nivelul apei (de la senzor in sus) care depasesc 30cm, trebuie gasita o solutie pentru a izola acele fire.

Tub retractant umplut cu silicon sau plastic incins peste zona de legatura
Bine personal ma indoiesc ca e cineva ce are coloana de apa mai mare de 30cm in sump (acolo unde este cazul)
Mihai daca tot iti face tavi poezie si iti doneaza da si tu un detaliu dooo despre bazinu tau poate te mai alegi cu ceva fraguri in semn de multumire

ps. spor la treaba si felicitari pt initiativa
ps2. legat de treaba cu blocatu senzorului de nivel, eu am testat o chestie si a functionat: 2 senzori pusi unu langa celalat si legati in serie, atat ca am intors plutitorul la unu din ei, in ideea ca al 2-lea senzor e de siguranta, daca cumva iti urca prea multa apa de la ato si senzorul respectiv ramane blocat din X motive (mizerie/melci/alge/sare/coralina/MURPHY) ii poate taia curentul cel de-al 2-lea senzor care taie curentul daca se ridica prea mult si astfel risti sa iti adauge toata apa din recipientul de ATO in bazin/sum
ps3. recomand mersul pe relee fie de 5 fie de 12 fie de orice in favoarea conectarii a 220v direct la senzor chiar daca acestia sunt speciali pt asa ceva caci veti pati cum am patit eu o sudura (parca ii zice)
ps4 spor la treaba din nou, cele de mai sus sper sa le iei strict ca sfaturi din ce am intalnit eu in practica si nu ca altceva

Din nou spor
offff si eu care am intrat chitit sa vad poze cu acvariul ......hai cu eleeeee lasa aditiviiiii
CALINDAN wrote:Salut.Poate ma lamureste si pe mine cineva ca eu nu prea inteleg cum functioneaza "inventia" asta.Se monteaza pe returul de la filtrul extern?

da
zic!
e impinsa lampa deja
chiar ma gandeam azi ca sistemul de prindere din tavan sa il pun pe niste sine sa pot sa reglez unde vrea muschiu meu lampa

doar 25 ron? cam eftin
Ei bine dragi prieteni daca nu am mai postat nimic asta nu inseamna ca nu s-a mai intamplat nimic cu saramura mea ....ba din contra, mos cracila a venit cu un upgrade esential la mine , si anume un Deltec SC 1455 care la mai putin de 24 de ore arata cam asa:
image

In al 2-lea rand de idei, pentru ca neoanele ATI au inceput sa se gaseasca la noi la preturi foarte bune iar calitatea incontestabila acestor neoane dupa cum spun mai toti acvaristii de pe fiecare continent m-a facut sa mai mesteresc vreo 6 ore la a mea lampa si a iesit cam asa
image
image
image
Momentan mergem pe Blue PLus + Coral Plus pe spate , ledurile alb/albastru , Purple Plus + Coral Plus

Dozam zilnic no3po4x dar momentan nu putem scadea no3 sub 25, sper ca noul "ficat" deltec sa rezolv si acest aspect in rest dozaje zilnice
Aseara aveam
Ca - 430 care l-am ridicat in 440
kh - 7.7 care l-am ridicat in 8.2
mg - 1350 - neschimbat
no3 - 25 - asteptam
po4 - 0.015 (4ppt fosfor)

foarte curand urmeaza un nou set de poze si probabil un clip
asa domnule ....te abgi in seama si nu zici unde te-ai imbolnavit ....bine ......
Vezi asta e karma ....cand voiam eu sa iti dau nano`u ala mic nu ai vrut, acu bagi ai multi bani

ps. un solar lux d`ala treci pe lamine si iti dau eu pana faci lampa cu leduri daca vrei sa ii dai deja drumu
Sunt din nou in cautare de corali, moi , lps , in special. Nu mai vreau duri momentan
Caut in special frag-uri dar sunt deschis la optiuni
bre ca tot nu s-a inchis ce lumini ai matale pe parazoasii aia? :-?
bine ai venit

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: