[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut tuturor  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Andrei.Andrei
Junior member

IP:

Bine v-am gasit. Ma numesc Andrei, sunt din Suceava, am 21 de ani si sunt nou in domeniul acvaristicii.

Detin un acvariu de 30L, (l-am cumparat de la aerosv http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/30793.page ). L-am plantat si acum e la ciclat de 10 zile. Vreau cam in doua saptamani (cel putin) sa-l populez cu cativa pestisori Guppy (vreo 5 - 1/2 masculi si restul femele sau doar masculi) + un Cory.

Deci, ca o recapitulare:
- acvariu 30L
- filtru extern Hang-On cascada
- lumini Led 1W (5 albastre si 10 albe)
- pompa aer (a fost un moft, recunosc, imi plac bulele care ies din piatra de aer )
- substrat JBL AquaBasis Plus 2.5L
- 4kg Nisip cuartzos 2-4 mm
- o radacina de Mopani care-i scufundata de 5 zile si aproape-i pregatita pentru acvariu (ii schimb apa in fiecare dimineata si seara) si in caz ca-i prea mare o sectionez in doua
- pentru a ajuta coloniile de bacterii care trebuie sa se formeze, am folosit "JBL FilterStart" si o data pe saptamana folosesc si "EasyStart" de la Easy-Life
- plante am: Echinodorus Bleheri, Microsorum pteropus var. Windelov, Limnophila hippuridoides si Hygrophila Difformis + doi muschi in forma de bile care habar n-am cum se numesc. Nu am butelie de CO2, folosesc de doua zile EasyCarbo o data pe zi si sper sa ajute caci cateva plante incep sa se topeasca .

O poza cu acvariul pana acum:
image

Desi aveam un buget modest pentru acest acvariu, totul s-a dovedit a fi mult mai scump la final.

Accept critici, sfaturi, incurajari si donatii (glumesc la partea cu donatiile).
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit Andrei!
Pare sa-ti fi facut lectiile si asta e bine.

Te-as sfatui totusi sa renunti la pompa de aer.

Asteptam sa-ti deschizi un jurnal al bazinului tau, unde vom discuta mai multe la subiect

Andrei.Andrei wrote:
Desi aveam un buget modest pentru acest acvariu, totul s-a dovedit a fi mult mai scump la final.

Asa am patit toti
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Insfarsit mai am si eu cu cine schimba o vorba, doua

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Andrei.Andrei
Junior member

IP:

Falticeniul si Suceava mi-au urat bun venit pe forum. E un semn de bun augur asta .

Zis si facut cu jurnalul -> http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/31076.page
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut Andrei si bine ai venit.
[ICQ]
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai vanit !

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !

Forum Index » Despre noi
Go to: