[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Acum cu tot ce ai spus ne-ai facut sa intelegem mai bine !
Salut ! Sa nu uiti sa dai gaurile de 33 pt flansele de 25..........
Exceptional !
Bine ai venit !
Poze
@Koala : Nu am avut loc ca sa montez robinetii si sa cobor direct in jos cu teava ,nu exista dacat un spatiu de aproximativ 19 cm intre buza sumpului si placa de pal de sub acvariu,dar o sa il mut mai la dreapta pt ca am loc destul.
In spatele acvariului am o boxa pe care o sa o desfintez in care o sa imi trag un traseu de apa de la bucatarie si o sa ii fac o scurgere direct in teava de scurgere pluvialapt ca doresc sa imi fac schimb de apa la picatura .......dar intai trebuie sa gauresc peretele sa stabilesc traseul de apa apoi sa lipesc tevile si toate acestea le fac singur

@Catalin: pompa de recirculare o sa fie DC Jebao de 12000 si cred ca mai intai o sa vad cum se misca apa si apoi o sa vad ce pompa de valuri o sa cumpar,cred ca tot jebao de 12000.
@Pomi : Care poate fi diferenta de granulatie intre nisipul de mare si cel din Hornbach
este corect si exact tot ce iti spune !
Arata foarte bine !!!!!!!! Cred ca nu ai uitat nisipul !
Dupa o vacanta prelungita la mare apoi munte ,a venit si randul acvariului sa il colantez pe spate cu culoarea negru ....... nisip am luat de la mare .
Am o intrebare pt cunoscatori : Ce pompa de valuri imi trebuie la acvariu ,cate buc si de care
Felicitari !!!!!!! Meriti din plin acest loc la RAC .
Arata bine acvariul tau, da-ne si niste detalii cu privire la background ,despre ce pesti vei avea .....
Foarte interesant proiectul'merita urmarit........eu zic sa ti cont de parerile lor ca sa iti iasa exact ce iti doresti......la fel am facut si eu .
Spor la treaba !
Multumesc pt implicare ,si sa stii ca eu personal chiar mi-am facut un acvariu maricel de 820 litri si de aceea te intrebam de background.cam cati cm de nisip ai pe fundul acvariului?
Referitor la neoane si eu as vrea sa pun acum neoane de 39w t5 pt ca am balasturile de la fostul acvariu pe care l-am facut sump si as vrea sa stiu si sa vad diferenta de la 2 neoane la 4 sa stiu daca renunt la 2 buc sau nu.
Pai cam asta era ideea,ca sa incepi un proiect nou pui pe hartie
TOT ce iti trebuie si apoi .......costurile.... si vezi ceea ce poti face cu ceea ce ai in buzunar .
Poate unii chiar avem cash dar suntem mult mai putin informati,pt ca suntem la inceput si cred ca si tu spuneai ca te-a ajutat mult Radu caruia ii multumim pt ceea ce face dar el chiar ne-a informat despre absolut tot .
Ce nisip ai folosit si in ce cantitate ?
Te rog sa ne faci si o poza cu toate neoanele sa vedem diferenta ?
Multumesc !
Arata foarte bine totul ! Bravo !
As vrea sa te intreb cat a costat background-ul 3D ?
Daca te uiti atent si tevile sunt in zonelel laterale si orientate spre fata acvariului....... daca poti sa ne dai si detalii despre lampa.......
Frumos si de urmarit tot proiectul !
Felicitari Ionut !!!! Meriti din plin acest acvariu superb,si ma bucur ca te avem printre noi.
Astept sa ma uimesti din nou !
Adi,iti multumesc pt explicatiile pe care mi le dai si asteptam in continuare si alte detalii referitoare la vopsirea komacelului,montarea ledurilor,ventilatoarelor si finalizarea capacului cat si a standului.
Bine ai revenit !
Bafta la lipit acvariul !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: