[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Dumneata cine esti si de unde ai numarul meu de telefon?
smilie
Nu trebuie sa te justifici, ziceam si eu asa la oha
flo77 wrote:
Ok Dr. Mengele, uite cum vad eu lucrurile: bacteriile benefice nu stau in coloana de apa(cu mici exceptii, dar asta nu iti doresti). Ele domiciliaza pe suprafata elementelor de decor, roci , substrat, medii filtrante. Ele au nevoie de o suprafata solida sa se prinda. Cu cat mai mare suprafata de prindere, cu atat mai multe bacterii. Daca refaci inventarul la ce ai pus la borcan, explicatia ar fi simpla.

Ce nu inteleg eu, cum ai putut sa lasi 2 pagini cu spatii goale dupa mesaj?

Am curatat eu posturile de blank-uri, ca mi s-a stricat scrollul de la mouse.
Ultima oara era la "sina" un magazin la care vindea (cred ca era si patron) un baiat de forum, Shalaul parca.
Si parca mai era si in hala, la subsol.
De ce nu faci totusi ceva clasic? Eu privesc problema din punctul meu de vedere, al puturosului: s-a inventat deja apa calda si mersul pe jos..
Eu folosesc asta:
https://www.nevertebrate.ro/test-permanent-co2art-kit-co2-drop-checker-si-solutie-15ml-31976
Ma, multi fac la fel ca mine, doar ca nu spun.
Jur ca nu m-am uitat in viata mea la data expirarii de pe tuburi.
Hrana uscata pentru pesti nu mai e buna in momentul in care se termina.
Arata intr-un mare fel
Mi-ar placea sa am si eu o asa jucarie.
Thereau wrote:aic nu este acvaristica, aici e arta

Eu am luat africanii de la un crescator meserias din Bucuresti. In apa de la retea ii creste, asa mi-a recomandat si mie.
Initial stateam cu saruri, cu teste si cu draci, apoi am renuntat.

Plante care rezista la africani: vallisneria, anubias, echinodorus, bolbitis. Problema apare la mentinerea lor in sol, ca buldozerele sunt nesimtite.
The jungla. Noroc ca a fost un prieten pe la mine and took two pictures, because i'm putoare si vai de steaua mea.

image image
Am lumina naturala sa-mi bag si-n.. Cred ca o sa ma incumet si eu, dupa ce se strica jucaria actuala.
Nu se uda, a venit cu manual de instructiuni, doar o data la 2 saptamani sa-i scot dopul pentru cateva minute.
Deci nu pot face nimic cu el.. are dop de pluta, poros.
Cat preconizezi ca tine o astfel de jucarie?

Am si eu o ecomaciuca din asta, cu plante terestre (cumparata, nu facuta de mine). Pe eticheta scria ca durata de viata e de aproximativ 1 an.
Acum, vazand pozele astea vechi, imi dau seama ca moss-ul s-a dezvoltat foarte mult. M-ar interesa - dupa ce se strica jucaria existenta, daca pot face in borcanul asta ceva cu balarii de acvariu.

image image
Ce secret, ca ai baut cu Radoi si Ochirosii in cantonament?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: