[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Mi-e chin si groaza sa ma gandesc cand si daca o sa inlocuiesc vreodata standul ) Reclama e deranjanta pe mobil ca-mi umple tot ecranul si nu banghesc x-ul ala in timp util
Pai daca-l fac pe toata supfrata frate nu se mai evapora apa din display = caldura
Situatiunea este mai delicata decat pare, futu-i reclama la controller care mi-a mancat tot ecranul, gata, a trecut, deci situatia e delicata pentru ca voiam capac ca sa nu muncesc mult la lampa si sa nu-mi mai dea nevasta faramituri de paine in apa. Acu tre sa ma gandesc la un semi capac.
Doar balamalele si holtzsuruburile care prind diverse chestii sunt din metal, n-am spray protector. Ma gandeam sa renunt la usa si sa pun ceva gen o jaluzea insa n-am gasit nimic, sau o usa prin care sa treaca aerul.
Il schimbi fara cratima.
Am 27.8 grade in display conform termometrului de la tine ... Am pus un ventilator d-ala nervos rau peste sump, l-am pus la 5V ca ma dispera zgomotul, bate oricum cat 2 "normale"
Dadada, parca-l si vad pe asta ca intra pe la o piatra si iese pe la alta Am stat cu al mic acum de ne-am belit cepele la acvariu, ca el nu se duce la culcare pana nu intra melcu' sub nisip si pace!
Nu stiu bre, nu m-as baga la d-astea cu chimicale in ele, asta era pt uz sanitar. Poti sa-l speli cu otet cred.
Am o problema existentiala, am niste tevi din PP din care am facut scheletul pt pietre, tevile sunt deschise, daca intra nassariusul prin ele, mai iese ?
image

Si a doua problema, crevetii lu shpavelescu (doar aia 4 ai lui) imi ataca hermitul, il apuca de mustati/antene ! Asta dupa ce le-am pus juma de sfert de cub de artemie ...
Nu am apucat ma, la un schimb de apa o sa pun ceva sub el. Am stricat ala pentru ca-mi luasem un recipient pe care l-am spart cand l-am taiat. O sa mai iau un bidon, plm.
imageimageimage
Pai fac si eu conversatie
Cum ie pietrelea alea de aer de la marea rosie? Sau te uiti cu lene la ele cum stau pe birou?
Da-i disable la autocorrect. Eu nu am inca ventilator in dulap si se simte umezeala cand deschid usa, asa ca am preferat sa trag firul ala inafara. Probabil ca o sa pun si un capac peste sump.
Am tras un tub de aer de la intrarea de aer a skimmerului afara din sump sa nu ia aer umed cu sare. (fac intrecere cu Blue la postari )
Exact, asa am facut si eu cu acvariul
Am reusit sa "compartimentez" sump-ul. Am taiat bidonul de 20L pe care-l tineam pt ATO si am bagat skimmer-ul in el. Am scapat cu ocazia asta (doar cu bidonul ala) de majoritatea vibratiilor si rezonantei a skimmerului si a pompei de retur.
Buna pisi <3 , din ce am citit pe net nu dauneaza la nimic. Al meu a reusit sa se lipeasca de o piatra si e pe undeva pe sub ea, cliffhanger style!
In loc sa intrerupi un fir, intrerupi doua.
A fost lansata la apa, pentru intalnirea cu hermit-ul Pana la hermit au sarit crevetii pe el.
Se pare ca nu e melc, adica seamana mai mult cu ce am gasit pe google ca si limpets .
Ma ajutati va rog la identificarea urmatorului melc?

imageimageimageimage

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: