| Message |
|
|
Mi-e chin si groaza sa ma gandesc cand si daca o sa inlocuiesc vreodata standul  ) Reclama e deranjanta pe mobil ca-mi umple tot ecranul si nu banghesc x-ul ala in timp util
|
 |
|
|
|
Pai daca-l fac pe toata supfrata frate nu se mai evapora apa din display = caldura
|
 |
|
|
|
Situatiunea este mai delicata decat pare, futu-i reclama la controller care mi-a mancat tot ecranul, gata, a trecut, deci situatia e delicata pentru ca voiam capac ca sa nu muncesc mult la lampa si sa nu-mi mai dea nevasta faramituri de paine in apa. Acu tre sa ma gandesc la un semi capac.
|
 |
|
|
|
Doar balamalele si holtzsuruburile care prind diverse chestii sunt din metal, n-am spray protector. Ma gandeam sa renunt la usa si sa pun ceva gen o jaluzea insa n-am gasit nimic, sau o usa prin care sa treaca aerul.
|
 |
|
|
|
Il schimbi fara cratima.
|
 |
|
|
|
Am 27.8 grade in display conform termometrului de la tine ... Am pus un ventilator d-ala nervos rau peste sump, l-am pus la 5V ca ma dispera zgomotul, bate oricum cat 2 "normale"
|
 |
|
|
Dadada, parca-l si vad pe asta ca intra pe la o piatra si iese pe la alta  Am stat cu al mic acum de ne-am belit cepele la acvariu, ca el nu se duce la culcare pana nu intra melcu' sub nisip si pace! 
|
 |
|
|
Nu stiu bre, nu m-as baga la d-astea cu chimicale in ele, asta era pt uz sanitar. Poti sa-l speli cu otet cred.
Am o problema existentiala, am niste tevi din PP din care am facut scheletul pt pietre, tevile sunt deschise, daca intra nassariusul prin ele, mai iese ?
Si a doua problema, crevetii lu shpavelescu (doar aia 4 ai lui) imi ataca hermitul, il apuca de mustati/antene !  Asta dupa ce le-am pus juma de sfert de cub de artemie ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Pai fac si eu conversatie 
|
 |
|
|
|
Cum ie pietrelea alea de aer de la marea rosie? Sau te uiti cu lene la ele cum stau pe birou?
|
 |
|
|
|
Da-i disable la autocorrect. Eu nu am inca ventilator in dulap si se simte umezeala cand deschid usa, asa ca am preferat sa trag firul ala inafara. Probabil ca o sa pun si un capac peste sump.
|
 |
|
|
Am tras un tub de aer de la intrarea de aer a skimmerului afara din sump sa nu ia aer umed cu sare. (fac intrecere cu Blue la postari  )
|
 |
|
|
Exact, asa am facut si eu cu acvariul 
|
 |
|
|
|
Am reusit sa "compartimentez" sump-ul. Am taiat bidonul de 20L pe care-l tineam pt ATO si am bagat skimmer-ul in el. Am scapat cu ocazia asta (doar cu bidonul ala) de majoritatea vibratiilor si rezonantei a skimmerului si a pompei de retur.
|
 |
|
|
|
Buna pisi <3 , din ce am citit pe net nu dauneaza la nimic. Al meu a reusit sa se lipeasca de o piatra si e pe undeva pe sub ea, cliffhanger style!
|
 |
|
|
|
In loc sa intrerupi un fir, intrerupi doua.
|
 |
|
|
A fost lansata la apa, pentru intalnirea cu hermit-ul  Pana la hermit au sarit crevetii pe el.
|
 |
|
|
|
Se pare ca nu e melc, adica seamana mai mult cu ce am gasit pe google ca si limpets .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|