Message |
|
|
 |
|
Poti folosi Aquabasis+Manado de la jbl si in acvariu poti baga si crengi de salcie
|
 |
|
|
 |
|
Prietene mai intai prezintate la rubrica despre noi..
Citeste si tu http://www.acvariu.ro/articole/-/asset_publisher/5zvJ/content/ghidul-incepatorului?redirect=%2Farticole ... acvariul trebuie ciclat .. pune cat de multe plante poti si cand speli filtru sa scoti apa din acvariul si speli filtrul in apa de acvariu.. si substratul acela este groaznic.. crezi ca nu ar arata mai bine acvariul cu substrat manado sau pietris natural?.... in rest mai citeste de pe forum.
|
 |
|
|
 |
|
molly si gupi sunt rezistenti... dar crezi ca pestii sunt niste titani? totusi si ei au nevoile lor.. dar daca tu spui ca gupii nu sunt rezistentii  de discusi ce mai zici
|
 |
|
 Bine ai venit! Si in legatura cu pestii poti tine cate 5 de fiecare
|
 |
|
|
 |
|
pai maternitatea in ce consta... daca e un acvariu mai micut trebuia ciclat si sa aibe ceva plante in el ca sa fie stabil..si un filtru micut fara prea mare putere ca sa poata absorbii puii..
|
 |
|
Nu stiu cum se numeste pestele..poate un membru cu mai multa experienta iti va raspunde
|
 |
|
 Bine ai venit!
|
 |
|
Hmm eu zic ca nu are rost sa ti atat apa sa iasa cloru din ea.. Eu cand schimb apa o las 4-6 ore intr-o galeata dar cand torn apa in ea o fac cu dusul si in felu asta iese clorul mai repede..
|
 |
|
Poze cu acvariul cand pui???
|
 |
|
Pietrei acelea i-ai facut testul cu otet?Si ce iluminare ai W??? Si pune cat de repede poti plante! Gasesti pe forum la un pret foarte bun dar poti sa te duci si in petshopuri dar sa iei plante care sunt precizate mai sus.. Deoarece nu sunt pretentioase..
|
 |
|
Pai daca te referi la o buturuga puti lega de ea moss sau Hydrocotyle leucocephala
|
 |
|
Chiar si pentru plantele cele mentionate mai sus cred ca le trebuie putina lumina undeva la 24 w si un substrat nu asa de fin ca nisipul..
|
 |
|
inainte de toate treci la rubrica despre noi si prezintate.
1.Ce filtru ai?
2.Ce iluminare la acvariu ai?
3.Ce substrat ai?
si ca sfat: fa schimburi saptamanale de apa aproximativ 10 l, de mancare sa le dai odata pe zi si pune niste albastru de metil in apa.. si pune si niste poze cu acvariul
|
 |
|
un filtru micut il poti ascunde dupa o planta gen valisneria si nici nu o sa il mai observi...
|
 |
|
pai eu nu as dori sa comand acvariul acum..... prin vara ma gandeam si transportul ma gandeam sa fie prin curier
|
 |
|
imi poate spune si mie cineva un site sau un utilizator care stie sa faca acvarii la comanda dar sa fie de calitate ma gandeam laun acvariu de dimensiunile 100 40 40.. sa nu te trezesti cu apa in casa..
|
 |
|