[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ma prezint si eu...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
codryna
Junior member

IP:

Hello,

Desi nu am f multa experienta, am si eu un acvariu de 110l (home made), caruia tocmai i-am facut ciclarea (a durat cateva zile bune, am inceput pe 25 martie), am pus cateva plante si 2 hoplo. Nu imi place deloc capacul asa ca acum e tatal meu la capitolul confectionat capac. Cand va fi gata capacul si populez si eu un pica acvariul o sa revin si cu poze si cu datele tehnice (filtru, incalzitor si altele pt ca din ce am intentionez sa le schimb).

PS: xipho+molly+guppy - cate bucati incap maxim in acvariu? (asta intentionez sa pun in el)
axethebad
Junior member
[Avatar]

IP:

gabrielbzt
Junior member
[Avatar]

IP:

din cate stiu xipho sunt mai agresivi, sa nu ai probleme sa-ti atace ceilalti pesti...

This message was edited 1 time. Last update was at 17/04/2012 23:30:45

[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Bine-ai venit!

- la cei 100 de litri de apa din bazinul tau (care vor fi probabil vreo 85, tinand cont de nisip si restu'), eu as tine cate o familie din fiecare specie mentionata de tine.
- o familie de xifo (valabil si pentru molly si pentru guppy) e alcatuita dintr-un mascul & 3-4 femele.
- toti acestia (xifo, molly, guppy) nasc pui vii, asa ca sunt sanse mari sa-ti sporesti repede "septelul".
- decoreaza bazinul cu cateva plante de suprafata, ca puii sa aiba ceva sanse.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Si in legatura cu pestii poti tine cate 5 de fiecare
[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Sa intelegem ca numele tau este Codryna si trece si locatia ta la profil.
[ICQ]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

gabrielbzt wrote:

din cate stiu xipho sunt mai agresivi, sa nu ai probleme sa-ti atace ceilalti pesti...

Daca si xipho sunt agresivi .. ce sa mai zic de tetrazone,scalari ..
P.S. Apucate si documenteazate,nu mai da sfaturi luate aiurea sau copy/paste de pe alte site-uri ! smilie
codryna
Junior member

IP:

Multumesc tuturor pt sfaturi.

Deocamdata multumita unui membru binevoitor al forumului o sa am incepand din seara asta in acvariu cate o pereche de: guarami, guppy, xipho si molly, alaturi de 2 hoplo primiti cadou aseara de la tati meu.

Am updatat si inf legata de locatie, merci pt avertizare

flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! si Ape limpezi !
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Daca doresti poti face o prezentare a acvariului ca la carte la coltul incepatorului,acolo pui si poze si poti folosi topicul ca un jurnal.
Ape limpezi si sa iti fie pestisorii sanatosi!

gabrielbzt wrote:

Xipho nu sunt agresivi,se fugaresc ca nebunii intre ei [asa fac si la mine] dar sa ciupeasca sau sa fugareasca alti pesti nu am vazut.Viviparii sunt foarte pasnici.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: