[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anka1968
Forum Index » Profile for anka1968 » Messages posted by anka1968
-pompa Tetra 50, 20 lei
-filtru extern TETRA EX600, 135 lei
-bolborositor Boyu, 10 lei
-incalzitor 75w Eheim, 25 lei

vand EHEIM 126 L, dimensiuni 80x35x45 (LxlxH), 240 lei
ANEXE:
-pompa Tetra 50, bolborositor Boyu, incalzitor 75 w, 25 lei
-filtru extern TETRA EX600, 135 lei
-bolborositor Boyu, 10 lei
-pompa APS 50, 20 lei

BONUS: 2 acvarii de 25 l (unul Hornbach si altul handmade)

pret pachet = 430 lei

Acvariul are 1 an si 2 luni, este cu apa, fara pesti, asta pt ca persoana care-l ia sa-l vada functional si mai ales sa-l ia ciclat (in cazul celor care locuiesc in capitala).
(pret cca 50% din valoarea produselor noi)
daca pana sambata viitoare (02.04.2011) nu se da acest pachet, ramane ca vanzarea sa se efectueze pe bucati, filtrul extern si incalzitorul fiind rezervate)

disponibil doar:
50.5 litri (hand made cu capac din sticla L 55, l 23.5, H 39) + o nuca mare de cocos Hornbach + 7,8 kg nisip + betta splendens red dragon = 55 ron

primul este vandut si restul sunt rezervate
8 litri (hand made, cub cu latura de 20 cm, cu toate marginile colantate cu negru) + betta splendens red dragon + nuca de cocos = 10 ron rezervat

22.5 litri (hand made L 37.5, l 23.5, H 25.5) + betta splendens red dragon + nuca de cocos = 25 ron

25 litri (Hornbach L 40, l 25, H 25) + 4 molly negre = 30 ron

37.5 litri (hand made cu capac din sticla din 2 bucati colantate, neon ars incastrat, maner pt ridicarea capacului, colant peisaj acvatic pe spate, bolborositor, L 50, l 30, H 25) + nisip (nu stiu exact cantitatea, este in bazin la inaltime de cca 2-3 cm) + betta splendens red dragon = 45 ron

50.5 litri (hand made cu capac din sticla L 55, l 23.5, H 39) + o nuca mare de cocos Hornbach + 7,8 kg nisip + betta splendens red dragon = 55 ron

rochi si catalos au cate-un betta

din pacate nu mai e niciun peste disponibil; voi mai avea peste 1-2 luni white dragon
disponibile 3-4 buc, restul sunt rezervate aici si pe alt site
multumesc si ne auzim pe 9 oct
mai sunt disponibili cca 8 betta, restul sunt rezervati
revin cu mentiunea ca pestii pot fi ridicati incepand cu 9 octombrie

nota: Tatal este un red-green dragon double tail iar mama este un red dragon half moon
mihaitza74 o bucata este a ta, dar dupa data de 9 octombrie ne auzim la telefon, pana atunci nu sunt in capitala.

in acest caz mai sunt 11 bucati disponibili.
mai sunt 12 bucati (1 la Just4M3 si altul la o domnisoara de pe alt site)
disponibili inca 14 bucati (ultimul rezervat pt johny_snele)
au mai ramas 17 betta

rectificare: sunt red dragon HM (half moon), nu si PK (plakat), varietatea este destul de rar intalnita la noi, in pet-shop-uri nu intalnim asa ceva; de asemenea pestii au fost hraniti cu minim 10 mese/zi si tot atatea schimburi de apa, asa incat starea si aspectul este total diferit de ceea ce se mai vinde pe site-urile de profil din RO.
buna,

este vorba de puii Grig-utului (origine Snakefishmike) si a Ghini-tei (origine Livulik) pesti din import.
Deoarece o mare parte au fost deja donati, mai sunt disponibili cca 20 de bucati. Bettutii sunt nascuti pe 19.07.2010 si 04.08.2010.
Hrana: chironomide congelate (larve rosii luate din Hornbach 4.49 ron/100 grame; o punga ajunge pt 1 an fara probleme).
O persoana poate cumpara un singur betta iar scopul achizitiei nu doresc sa fie unul comercial (adica pt revanzare)... se ia un ban pt ca este un suflet si tin la traditie (se spune ca trebuie sa dai o moneda ca sa ai noroc de peste).
Acest anunt este postat si pe alte site-uri asa incat voi aplica metoda primului venit.

Multumesc pt interes,
anca
tel:
0722-547.047
0751-547.047
nota: Pestii sunt disponibili astazi si maine pana la ora 12 (29 si 30 septembrie)
buna,

pt ca marea majoritatea a crescatorilor consacrati opereaza schimburi mari de apa (la discusi spre exemplu, dar nu numai) de 2 sau 3 ori/zi, pt ca nu am un sistem automat de alimentare a bazinelor, ci recurg la clasica galeata (de la care cred ca a inceput toata lumea), sa ne intelegem: nu sunt o crescatoare, poate peste 10 ani voi putea spune asta foarte incet, am studiat destul de mult cum imi pot eficentiza munca (zeci de mii de galeti si drumul dute-vino de la baie spre incaperea pestilor...), am preferat varianta cu filtre externe si interne, foarte multe mese (peste 8 la cei mici) si tot atatea sifonari dupa terminarea fiecarei mese (sa zicem 5-10% din volumul de apa) pt ca:
-fac mai putini muschi in drumurile petrecute cu galeata in mana
-pierd mai putin timp
-pastrez parametri apei aproape neschimbati
-stresez un timp mai scurt pestii, dar e adevarat ca de mai multe ori; pot spune ca exista un mai usor accept din partea lor cand ma vad cu furtunul
-senzatia de apa curgatoare (2 filtre+cele minim 8 schimburi micute) este mai mare
Efectul l-am vazut la pesti care-au crescut uimitor de mult fata ceilalti frati dati altor prieteni.
Propun sa discutam putin despre cum e mai bine si de ce, e clar ca pot sa-mbunatatesc modul actual de operare, eficientizand absolut totul...

multumesc pt sprijin,
anca
bun venit rasfatatule!
iti garantez niste pui de Tefe (salbatici) cu Web majestic daca Dumnezeu ne ajuta sa se faca mari si frumosi, sunt nascuti pe 10 septembrie si sunt obtinuti la un prieten care are masculul de web, eu am dus femela de tefe... deja manaca singuri.
Asa ca mai ai putina rabdare.

anca
deoarece cristi386 n-a binevoit sa imi scrie macar un pm cu un nr de tel, catfish-a pleaca la un user de pe alt site.

multumesc,
se poate inchide
buna,

da-mi un pm cu datele tale
mai am doar Synodontis granulosa 12 cm
agamyxa s-a dat azi

anca
pestii s-au dat iar catfish-ele au trecut la donatii
multumesc,
se poate inchide
1 Synodontis granulosa 12 cm + Agamyxis pectinifrons 8 cm
au mai ramas:
- 1 discus angel blue diamond 10 cm = 175 roni
- 6 guppy cca 3 cm + 4 molly negre 1 cm = 10 roni (cu coada lira)
- 1 Synodontis granulosa 12 cm + Agamyxis pectinifrons 8 cm = 10 roni

bonus: plante; nu le cunosc numele/varietatea, sunt intr-un nano dennerle si e deja tufis in interior
nota: accept schimburi cu bazine de 8-20 litri
disponibil pana pe data de 25 septembrie:
- 1 discus angel blue diamond 10 cm = 175 roni
- 6 guppy cca 3 cm + 4 molly negre 1 cm = 10 roni (cu coada lira)
- 4 molly 2 cm + 6 molly negre 1 cm + 2 molly (orange) balloon 2 cm = 10 roni (mentiune: parintii sunt cu coada lira)
- 1 Synodontis granulosa 12 cm + Agamyxis pectinifrons 8 cm = 10 roni

bonus: plante; nu le cunosc numele/varietatea, sunt intr-un nano dennerle si e deja tufis in interior
nota: accept schimburi cu bazine de 8-20 litri

Forum Index » Profile for anka1968 » Messages posted by anka1968
Go to: