[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anka1968
Forum Index » Profile for anka1968 » Messages posted by anka1968
pana sambata 08.05 se suspenda aceasta tranzactie (am gasit pe cineva interesat si a ramas sa ne vedem sambata)
buna,

cod RESUN UV07-13W, luat impreuna cu un acvariu de 180l, la domnul de la care l-am luat functiona perfect, nu l-am folosit
accept: cuburi, acvarii, capace 80x35, 45x45, 50x50, filtre externe (numai Eheim si Tetra; daca sunt noi cu diferenta din partea mea)
astept pm cu ofertele/solutiile voastre pt care va multumesc anticipat,
numai bine,

anca
buna,

schimb 2 neoane AQuaRelle Philips 30W (90 CM) si Aqua-GLO 30W (90 CM) cu alte 2 neoane albe de 90 sau 110 cm (numai noi, nu accept SH-uri)

multumesc pt sprijin,
anca
buna,

pt ca acesti pesti vor ajunge saptamana viitoare si pt ca doresc sa vand si cantitati de 20 bucati, voi "caza" provizoriu un numar de neoni rosii marime M si L...
Fiind prima oara cand aduc astfel de pesti, am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la intrebarea din "enunt".

mercic,
anca
Buna ziua/seara,

urmatoarele varietati nu mai sunt disponibile in stocul extern:

1. ramirezi L
2. super marlboro red (Adam Tan)
3. white diamond swan

comenzile sosite pe site-uri pana ieri 03.05.2010(inclusiv) le vom onora, pestii figurand in rezervarea noastra
va multumesc pt interes si va doresc o zi/seara pe masura asteptarilor

nota:
*pt ca aceste 3 varietati au fost comandate de unii dintre dvs, am acceptul unor crescatori-clienti sa postam poze, pt a putea aprecia calitatea

anca
Buna seara,

1. nu cred sa existe peste de 0.4 lei
2. oferta mi-a parvenit cu aceste marimi M, L, XL
3. acesti pesti sunt salbatici (neonii, rummy, ramirezi, L-uri, corydoras) nu sunt inmultiti in bazinele cuiva
4. vanzatorul nu isi permite sa trimita altceva pt ca este cunoscut de orice acvarist de pe planeta, am avut 2 importuri pana acum si nu s-a intamplat sa primesc ceva neconform cu comanda

multumesc pt interes,
anca
L75 = 30 Euro
L134 = 51 Euro
L168 = 30 Euro
L201 = 28 Euro
LDA01 = 20 Euro
marimi M-L

NEONI RED marime M (minim 200 bucati) = 3.8 roni
CORYDORAS ADOLFOI marime M-L (minim 20 bucati) = 39 roni
RAMIREZI calitatea I marime L (minim 50 bucati) = 20 roni

HECKEL RED/BLUE MARACANHA
HECKEL BLUE GUARIBA

Pt Heckeli pretul este in functie de cantitatea comandata la extern (Brasil, import 13.05.2010, adica variabila transport poate suferi modificari), se vand minim 2 bucati.

DISCUSIl
pereche Yellow Crystal Albino 12 cm (femela + mascul) = 300 euro
pereche Albino Leopard Snake Skin 14 cm (fem+masc) = 500 euro
pereche Super Marlboro Red 12 cm (femela + mascul) = 300 euro (la Duisburg 2008, aceasta varietate a luat premiul publicului, Adam Tan, este rosu cu buline albe, o nebunie de peste)

High Body Ocean Green 10 cm (pret/bucata) = 85 euro
Red Spotted Alenquer 12 cm (pret/bucata) = 120 euro
White Diamond Swan 7-8 cm (pret/bucata) = 35 euro

NOTA:
Toate preturile contin TVA
Precomenzi pana pe 9 mai
Pt cine merge la Duisburg in 2010 avem o varietate AAA quality show, noua pe piata mondiala pe care o vor detine numai cei care se prezinta acolo.

Postat cu aprobarea lui MOSU
buna seara,
se poate inchide...am gasit 2 (in locul unuia) un 240 si un 112 (asta nu era impetuos necesar dar e bun pretul)
multumesc pt sprijin,
anca
mihai_ghe wrote:
anka1968 wrote:buna,

nu-ti contest parerea, e adevarat ca depinde si de assembleur. Eu am un cub de 45 mm sticla de 8 si baza dubla si deocamdata nu au fost probleme, dar in aceeasi masura iti spun ca am platit pe un 100x40x50 in noiembrie 2009 300 roni iar in Hornbach e ceva mai ieftin si beneficiezi si de garantie... acvariul l-am donat, de regula nu lucrez cu misei. Inca un detaliu, daca pui la socoteala si capacul cu neoane, vei vedea ca difernta e atat de mica incat preferi sa iei un brand
Astept pozele!
o zi faina sa ai
anca

La acvariile de firma este o mare problema :lumina insuficienta daca vrei sa ai un acvariu bine plantat.Daca nu urmaresti acest lucru ajunga lumina originala,dar sa ai an vedere ca aproape niciodate acvariile de firma nu au lampile de calitate ca spectru luminos .Nu am vazut nici un acvariu de firma care sa aiba tuburi 865 sau 965.Avand an vedere aceste lucruri e clar ca daca vrei acvariu plantat trebuie sa bricolezi capacul chiar daca este de firma.
Atasez poze de la acvariul de 6000x3000x450 cu sticla de 8 si lumina HAGEN GLO 2X24W T5,

Buna,

stiu asta (am cumparat un 126 Eheim sambata de la un baiat de pe acest site, acvariul a fost plantat si avea in plus un neon pus de el, tocmai din pricina plantelor, eu l-am rugat sa-l dea jos ca nu am ce face cu el)... la inceputuri (in dec 2009) am avut un acvariu plantat, dar din pacate am avut un discus bolnav si tratamentul cu sare a fost fatal plantelor (am avut niste nuferi superbi, aveau deja boboci si o floare), am plans dupa ele, dar a trecut; am hotarat sa stau pe bazine sterile, bine eu am doar discusi deocamdata, vor sosi si alte minuni in 2-3 saptamani, unele cred ca vor "cere plante"... logic e sa le onorez doleanta.
Arata super acvariul, cred ca ai muncit niste saptamani sa-l plantezi... cand ma fac mare voi avea si eu acvariu plantat (mare = sa am mai multa experienta), atunci o sa va terorizez cu intrebarile.
o seara faina sa ai
anca
blu3yes wrote:Scuza-mi intrebarea, de unde importi pestii? Varietatea aceea de Hypancistrus sp. L-201 ma intereseaza
foarte tare si pe mine. Plus ceva corydoras mai rari pe la noi, adica Trilineatus, Julli sau Duplicareus.

Daca vei avea asa ceva spre vanzare, si la pret decent, nu ca la Hornbach, te rog frumos sa ma anunti.
Multumesc anticipat.

Malaysia, sub Hornbach
dupa ce voi avea pestii si dupa ce in prealabil "mosu" isi da ok-ul postarii acestor vanzari, voi face un anunt a-la-carte... pana atunci ramane un subiect tabu

mercic de intelegere si pt suport...
astept solutia pt cazarea "animalelor mici" cum imi place mie sa le spun

numai bine,
anca
"Stiu! N-am spus ca nu sunt frumosi. Am incercat doar sa clarific ce-i cu acele coduri "L", atat.
Cred ca mai departe, urmatorul M sau L se refera la marime (medium, large). "

sunt si L-uri care nu m-au impresionat, dar pesti fiind sunt draguti in orice acvariu... da, asa era oferta
nuuuuuu
-am un 126 pus la ciclat, luat de pe acest site
-am un 54l curat si gol
-am pus un anunt pt o achizitie de bazin peste 180L
-am 8 white diamond swan-i (din care 2 pleaca maine, raman 6) care stau momentan in alt bazin de 126, daca prind macar 1 cm in + pana la venirea noilor locatari, se pot muta in alt bazin in care am niste albino, deci si acest 126 va ramane si el liber (suplimentar celor mai sus enumerate)

scuze, "Buna, asa era frumos sa incep..."
o seara minunata
anca
LUPmic wrote:
blu3yes wrote:Nu e nici unul mare, cele doua specii de Hypancistrus si Peckoltia sunt foarte mici.
Maxim 10 cm la maturitate, ti-am scris mai sus. Nu iti face griji ca au loc destul in 126 litri.

Pai in afara de "L201, 288 marime M(/primul) si L (al 2-lea)", de restul nu a zis cati sunt (sau n-am vazut eu)

Buna,

corect, nu am mentionat, dealtfel nu am nici eu numarul exact...inca!
sunt mii de neoni si alti pesti, dar marea parte pleaca spre pet-shop-uri fiind precomandati... cred ca-mi raman cca 300 neoni, 20 corydoras, cate 5-10 L-uri din fiecare, rummy-uri vreo 30-50, ramirezi tot vreo 30-50... mai am un bazin de 54l in care pot "caza" provizoriu niste vietati si daca-mi cresc niste diamante de discus suficient de mult pana atunci sa-i mut in alt bazin, mai pun un 126L, vreau sa iau inca un 180-200L si gata, e maxim cat pot sa asez in conditii normale in propria-mi casa... tot ce pun in plus da aiurea total!

o zi linistita in continuare sa ai,
anca
gengiskhan wrote:Acestea (LXXX) sunt coduri, toate reprezentand cele peste 700 de specii din familia Loricariidae (pleco, ancistrus...).
Au ajuns sa le dea nume de cod pentru ca... sunt prea multi.
Multe specii se aseamana mult, neputand fi bine diferentiate decat la maturitate (si atunci destul de greu in cazul unora).

buna,

nu neg asta! dar arata superb! 288-ul este in nuante de bej, maro, bleu metalizat, o bestialitate... asta a fost criteriu de alegere
o varietate e M, alta e L, banui ca e vorba de f mare la L, vom trai si vom vedea, o sa-i pozez
rau e sa nu te pricepi, dar sa vrei!
o zi senina sa ai,

anca
anka1968 wrote:...o completare, este vorba de o "sedere temporara" in acest bazin de 126 (mic, de-asta am dat sfoara pe "acvariu" sa iau unu' cu baza 100x40, h-ul nu ma intereseaza, bine sa fie peste 40 cm)

ok, sta cu restul "gastii"? l288 in special ca e mai mare, corydoras-ul, etc?
este prima data cand vad propriu-zis asa ceva, de-asta intreb, comanda oricum vine, problema unde Dumnezeu ii pun (mai am un bazin liber de 54L si acesta de 126, vreau sa iau un 180-200L pana sapt viitoare)... mai am si problema daca vor sau nu plante, daca nu se "cutremura" din cauza filtrului extern, tare complicat.
In acest 126L vor sta provizoriu, o parte-i vand, o parte-i pastrez... mama daca stiam cat de grea e acvaristica, luam numai neoni si ii cresteam pana la adanci batraneti! dar e o provocare, uriasa! si ador ceea ce fac

mercic
anca
...o completare, este vorba de o "sedere temporara" in acest bazin de 126 (mic, de-asta am dat sfoara pe "acvariu" sa iau unu' cu baza 100x40, h-ul nu ma intereseaza, bine sa fie peste 40 cm)
buna,

din pacate am doar codul (i-am gasit pe net L-201, L-288). Pestii imi parvin la finele lunii curente, inceput de mai cel mai tarziu. I-am ales pt ca mi s-au parut superbi fata de restul gamei de L-uri...
mercic pt sprijin (scuze, nu cred ca e aceeptat sa-ti dau link-uri, dar o cautare pe "goagal" l-201 respectiv l-288 dai pe pozele =color= iti arata aspectul. Comanda am facut-o, deci n-am cum sa modific configuratia nou venitilor.

mercic
anca
buna,

nu-ti contest parerea, e adevarat ca depinde si de assembleur. Eu am un cub de 45 mm sticla de 8 si baza dubla si deocamdata nu au fost probleme, dar in aceeasi masura iti spun ca am platit pe un 100x40x50 in noiembrie 2009 300 roni iar in Hornbach e ceva mai ieftin si beneficiezi si de garantie... acvariul l-am donat, de regula nu lucrez cu misei. Inca un detaliu, daca pui la socoteala si capacul cu neoane, vei vedea ca difernta e atat de mica incat preferi sa iei un brand
Astept pozele!
o zi faina sa ai
anca
buna,

sunt catfish-i
(bazin steril 126 L cu filtru extern eheim 2222... daca nu trebuie filtru extern pt unii dintre pestisori, va rog sa-mi mentionati)
-ramirezi marime L
-neoni rosii M-L
-coridoras sterbai L
-L201, 288 marime M(/primul) si L (al 2-lea)

multumesc pt sprijin
anca

Forum Index » Profile for anka1968 » Messages posted by anka1968
Go to: