buna Ciprian,
multumesc pt sugestii, sincer iti spun ca tot ce am este "de firma", ma rog, cred ca in domeniul acvaristic "firma" are o oarecare importanta (exceptie cubul ringilor, care e handmade)...
la cele "manuale" am temerea ca se pot desface oricand, precizia unei masini e diferita de cea a mainii omului... nu vreau sa supar pe nimeni, am mai spus doresc sa-mi exprim liber punctele de vedere fara a primi in schimb cuvinte grele (ca sa nu-l copiem pe Ciutacu!)...dar cum lozinca "niciodata nu spune niciodata" s-a confirmat in cazul multora, ramane 0.1% si in dreptul handmade-urilor (de bazine vorbesc)
o zi pe masura gandurilor tale
mercic din nou
anca
|
Buna ziua/seara,
ma numesc Anca, sunt originara din Cluj-Napoca, locuiesc de cca 14 ani in capitala.
Detin discusi din decembrie 2009, pana atunci nu am avut niciodata pesti (acum regret asta)
Am cautat sa vin in intampinarea discusarilor prin doua importuri realizate in febr si martie a unor varietati inexistente la noi, de provenienta Adam Tan si Toni Tan, in completare in aceasta luna doresc sa aduc neoni rosii, ramirezi, rummy, l-uri 201, 288, corydoras... altumi si heckeli pe comanda (Brasil).
Din pacate dispun doar de 6 acvarii (1x 200 Aqua Szut, 1x 180 Eheim, 2x 126 Eheim, 2x 54 Eheim, cu exceptia celor de 54 toate au filtre externe tetra-sunt mare fana!- doar unul de 126 are un eheim 2222), libere doar unul de 54 si unul de 126 (acesta pus la ciclat) asa incat "adapostirea" multor pesti nu mi-o pot permite, pana acum realizand importuri pur pe comanda cu incasarea unui avans, vanzarea "animalelor mici" facandu-se "la punga" in ziua sosirii de pe Otopeni.
De asemenea, am momentan o pereche ring leopard, un ring leopard 11 cm, 2 perechi albino yellow crystal (cred ca sunt perechi, ei avand 11-12 cm), 6 white diamond swan si 2 checkerboard turquoise...
Am un SunSun de 480L sigilat la firma dar din pacate nu am cum sa-l aduc acasa din pricina unui mobilier antic (acesta omoara 27 mp cat are sufrageria).
Uneori comunitatile mici unite de aceeasi pasiune nu sunt f prietenoase, doresc sa pot scrie ceea ce gandesc in materie de pesti, fara ca o persoana sa se simta lezata de opinia mea, de asemenea in sec XXI, in UE avem dreptul la o exprimare libera atata timp cat vocabularul de mahala si afrontul nu se instaureaza.
Multumesc pt interes si pentru timpul acordat,
anca
|