| Message |
|
|
|
Ma bucur ca nu ai renuntat. Bazinul arata bine. Personal mie imi place mult cum se leaga anubiasul cu bucephalandra si cu microsorum.
|
 |
|
|
|
Am citit si eu. La inceput imi aducea sotia apa 7,5ph de la munca. Bineinteles ca am renuntat intre timp. Am un prieten care i-a crescut acum ceva ani cu apa de la robinet si atat, radea de mine. Le dau prafuri, minerale si mancare si cam atât.
|
 |
|
|
|
Pare a fi theia aia necunoscuta.
|
 |
|
|
|
Sigur poti lasa mai mica temperatura si la betta. Tylomelania rezista lejer. Eu tin tylomelania fara incalzitor cam la 22-23.
In rest, numai de bine. Foarte misto bucephalandre, crevetii super.
|
 |
|
|
|
Citeste pe prospect. Calculeaza cate picaturi trebuie sa pui la cantitatea de apa din bidon. Nu iti fa grija cu incalzirea, daca ai în casa 22 grade.
|
 |
|
|
|
Asta cu fiertul nu se poarte aplica oriunde si la orice. Gandeste-te ca faci un bazin de 5000 litrii si pui 2 radacini de vreun metru sau 2.
|
 |
|
|
|
E posibil sa fie gresit ce am zis eu mai sus. Acest tratament cu sare si o solutie albastra (nu era în engleza sa inteleg) am vazut la un crescator care trata pop eye la betta.
|
 |
|
|
|
Eu l-as scoate separat într-un bidon de apa taiat de Aqua carpatica. Putina sare si cateva picaturi de verde de malachit. Schimb de apa la vreo 2 zile.
|
 |
|
|
|
Le-am tras si eu, multumesc frumos.
|
 |
|
|
|
Lasa filtrul sa mearga. Sa ai grija ca betta este un peste caruia nu ii place curentul de apa puternic. Fa schimburi de apa, va ajuta sa nu se imbolnaveasca. Nu mai fierbe apa, doar pui conditioner si atat.
La suprafata apei s-a format biofilm, il poti aduna cu servetele de bucatarie intinse pe suprafata apei. Mancare putina, sa nu se strice in apa.
|
 |
|
|
|
Frumo?i pesti, pe la noi esti printre putinii probabil care detin asa ceva. Nu pot decat sa ma bucur de poze si atat. Cam rare, dar na... Spor in continuare!
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit!
|
 |
|
|
|
Probabil nu a început reactia. Daca nu se remediaza mergi la ei.
|
 |
|
|
|
E pentru lenesi.
|
 |
|
|
|
Sunt mature, au avut si pui. Cresc pe la 7,8 cm aproximez eu masculii, femela e ceva mai mica.
|
 |
|
|
|
Mai au ceva nou cei de la dennerle, pe baza de jeleu. Tine cam 5,6 saptamani din ce spun ei. Au recipient din metal, reductor, am impresia ca se poate opri noaptea dac? retin eu bine. Au ?i varianta cu bicarbonat. Personal as investi intr-o butelie si reductor cu electrovalva.
|
 |
|
|
|
Putin cam mare populatia de pesti, indicat ceva mai putini. Lumina nu cred ca ai nevoie de mai mult, deoarece nu ai plante care sa ceara mai mult. Tine-te de schimburile de apa si aspirat la fiecare schimb, va fi bine. Spor!
|
 |
|
|
|
Vezi aici.
|
 |
|
|
|
Aici am nanacarele cu botia si ancistrusi.
|
 |
|
|
|
Nu pot sa vad video, e privat.
|
 |
|
|