[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
"Ok, uite care e faza: sunt antitalent total in ceea ce priveste tehnica"

Atunci mai bine lasi pe altcineva sa execute lucrarea
Pai ti-am scris mai sus.
Nu l-am luat de afara, e luat din Romania si a fost 25 de lei.
Daca vrei dau si magazinul dar pe pm, sa nu fie reclama
Oricum merci de indicatii!!!
Am pus apa in "bila" cam jumate si 2 picaturi de solutie, l-am bagat cu gura in jos in acvariu si s-a colorat verde. Cred ca-i bine
"P.S.-am uitat sa mai intreb dar apa din noul acvariu a devenit tulbure e ok.dupa doua zile de functionare a acvariului? "

Pai daca merge de doar 2 zile acvariul, inseamna ca nu este ciclat.
Am priceput pana la urma
Pana iau solutie o sa folosesc apa din lighean
Asa aproximativ auzisem si eu , insa nu stiu ce sa fac daca sunt intre culori(adica sa un reper).
"Acum e foarte important ca in tester sa ai o solutie kh4 altfel testeru nu e prea exact" adica?
Nu este de ajuns sa pun 2 picaturi de solutie in tester, mai trebuie si altceva?
L-am luat de la noi si a fost 25 de lei.
Am luat asa ceva http://cgi.ebay.com/CO2-Aquarium-Glass-Drop-Checker-Tester-Monitor-Test-Set_W0QQitemZ160344909582QQcmdZViewItemQQptZUK_Pet_Supplies_Fish?hash=item25554d270e si o rezerva test permanent co2 de la jbl.
Toate bune si frumoase insa cum imi dau seama de valoarea ph-ului? Ca nu am hartia aia colorata
Asa pateste prostii, intai cumpara si p'orma intreaba
Bine ai venit vecine
delfinasul wrote:Sunt interesata de carti despre pesti de acvariu. Am luat recent o carte buna, de la Teora, Pesti de acvariu - ghid ilustrat de la A la Z
e f utila si v-o recomand, are cod 6687 ( o gasiti introducand codul in caseta CAUTA , din dreapta sus, de la http://www.teora.ro/bunvenit.html
M-am gandit ca poate va ajuta si pe voi! :-)

Pe cuvantul tau?

" putin alungat de ceilalti fratiori de-ai lui"

Adica tii mai multi betta la un loc?
In primul rand: Bine ai venit!!!
Incalzitorul e cu termostat(nu reostat)
Si cu a zis si Dolly, ai cam multi pesti in 60 de litrii.
Treci pe la rubrica "Despre noi" mai intai, sa ne prezinti acvariul
Eu unul n-am si nici am avut africani da' cica astia cam scormone nisipul.
Si de obicei daca ai africani le mai pui si niste pietre(bolovani), pentru ascunzatori ...
treidetrei wrote:de cate ori ma pun sa raspund incepe fi-mea, ca de in weekend eu sunt "mama"

E bine ca am inceput cu dreptul si este si mai bine ca deja este un ochi critic; ...si inca nici nu mi-am expus proiectul... oricum o sa aibe pe undeva pe la 170cm, peste aceasta lungime... ce sa fac, sa renunt la calorifer?

Nu trebuie neaparat sa renunti, il poti muta
Bine ai venit !
Ce filtru era ala de s-a stricat?
Incearca un autocolant
Bun venit!!
Bine ai venit si spor la reamenajari
Bine ai venit!!
Are dreptate BRAWN, in 50-60 de litrii cat vrei sa fie acvariul te incadrezi la o lungime de minim 60cm
"Hornbach este un magazin care vinde si acvarii"

Asa este, dar nu au magazin nici in Arad si nici in Timisoara

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: