[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutari din berceni  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
coco01
Junior member

IP:

numele meu este catalin, am 30 de ani si o mare pasiune pentru ciclide africane...sunt la inceput de drum dar tin sa mentionez ca mi au prins tare bine discutiile de pe acest site. astfel am putut sa evit foarte multe greseli facute in general de incepatori...mii de multumiri celor care au postat o mare parte din experienta lor acumulata in atatia ani de incercari. experimentari samd. aaaa, sa nu uit, am un cayman 110, aprox 240l, filtru JBL e900, decor polistiren creatie proprie nu foarte reusit dar pentru prima tentativa, merge, zic eu... va doresc multa bafta tuturor...
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

treidetrei
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit

Si ce planuri de viitor acvaristic ai? :-)
[Email]
coco01
Junior member

IP:

multumiri pentru urari in primul rand. Mi ar placea sa mi infrumusetez acvariul cu o familie de polit, cu una de acei si una de demasoni....bine, as vrea eu mai multe....dar e cam mica garsoniera, nu vreau sa i inghesui prea rau. problema e ca nu prea stiu de unde sa i achizitionez de aici din bucuresti. ceva idei?
[Email] [Yahoo!]
coco01
Junior member

IP:

imageimage[img]
coco01 wrote:numele meu este catalin, am 30 de ani si o mare pasiune pentru ciclide africane...sunt la inceput de drum dar tin sa mentionez ca mi au prins tare bine discutiile de pe acest site. astfel am putut sa evit foarte multe greseli facute in general de incepatori...mii de multumiri celor care au postat o mare parte din experienta lor acumulata in atatia ani de incercari. experimentari samd. aaaa, sa nu uit, am un cayman 110, aprox 240l, filtru JBL e900, decor polistiren creatie proprie nu foarte reusit dar pentru prima tentativa, merge, zic eu... va doresc multa bafta tuturor...
[Thumb - P1200342.JPG]

[Email] [Yahoo!]
coco01
Junior member

IP:

mii de scuze pentru greseala de post. inca nu m am familiarizat cu metodele de postare. cam aceasta ar fi garsoniera.....
[Email] [Yahoo!]
coco01
Junior member

IP:

astept critici ,incurajari, idei, etc. sper sa fie doritori...
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Bine ai venit vecine
[Email] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
Pietrele grupeaza-le cumva pe stanga, chiar daca ramane restu acvariului numai cu nisip. Poti incerca 2 grupe de pietre...una pe stanga, cealalta pe dreapta, chiar cu parter si etaj, intre ele creand un fel de "garsoniere".
Deci, la P. polit si eu jinduiesc de mult timp, dar sunt atat de rari la noi, incat eu cunosc o singura persoana care are...si nu e din Bucuresti. P. acei se gasesc relativ usor, demasoni, asijderea. Doar ca, aceasta combinatie nu e foarte potrivita; spun asta gandindu-ma la agresivitatea celor doua specii pitice de Pseudotropheus, polit si demasoni. Ambele sunt mici, pana in 8 cm, dar rai a dracu si colorati pe albastru, ceea ce le exacerbeaza agresivitatea. Iar intre ei, doresti P acei, care-s uriasi comparativ cu celelalte doua specii, ajungand pana la 12 cm...si tot pe albastru. Incearca sa mergi pe specii cam de aceeasi talie. Daca vrei musai demasoni, trebuie sa stii ca se tin minim 12 in colonie pentru dispersarea agresivitatii. Daca bagi 12 demasoni, ti-ar mai merge vreo 5 Labidocromis caeruleus care-s galben-orange si calmi.
Succes in continuare.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
coco01
Junior member

IP:

in ceea ce priveste mobilierul garsonierei stiu ca mai e mult de munca si ca este destul de auster...cat despre polit stiu ca teoretic ar trebui sa aiba relu din timisoara. app , acum 2 luni am condus o zi si o noapte pana la tm sa cumpar acvariul, din motive banesti , desigur....pentru polit as repeta figura . in ceea ce priveste compatibilitatea nu stiu ce sa spun....ti as ramane profund indatorat daca mi ai recomanda cateva combinatii senior minnardy. fara demasoni...mi se par prea multi 12 si inca ceva....mai bine 3,4 familii mai mici... multumesc tuturor pentru urarile de bun venit
[Email] [Yahoo!]
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare vecine acvarist bercenar

Despre Polit iti zic 2 chestii:

- arata ca in poze doar cand se bate cu alt peste sau cand curteaza femele, in rest e cam sters la culoare
- e foarte, foarte agresiv
- femelele sunt anoste rau, stau mai mult printre pietre si sunt gri la culoare

Biotop Malawi || Biotop Amazon
coco01
Junior member

IP:

aoleu mai fratilor...ma bulversati de tot...bine...sunt convins ca intentiile voastre sunt onorabile si vorbiti in cunostinta de cauza...intr adevar, polit nu prea i am vazut in realitate decat o singura data si asta intr un mare pet in germania. erau teribil de frumosi...ce sa mai zic? multumesc pentru sfaturi, idei si bune intentii
[Email] [Yahoo!]
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Se ingroasa randul in spatele lui minnardy
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: