| Message |
|
|
"Despre betta mai stiu si eu ceva mai multe"
Io zic sa mai citesti, parerea mea
|
 |
|
|
Bine ai venit pe forum!
O sa cam ai bataie de cap cu noi 
|
 |
|
|
Am si eu de dat cateva varfuri din aceeasi planta(primita tot de la senor Alber).
Alber, scuze ca am postat tot pe topicul tau dar am zis sa nu mai deschid altul
Daca deranjeaza rog sa fie mutat.
|
 |
|
|
|
Pentru a-i transporta nu iti trebuie foarte multa apa, insa nici la transport sa nu-i tii impreuna.
Aaaa, sa nu ai socuri foarte mari de temperatura.
|
 |
|
|
Ti-am zis eu ca merge 
|
 |
|
|
|
Nenea "lazarginel", trecand peste ph-uri, soluri si alte alea
"sucesuri" se scrie cu un singur "c" daca vine de la EBA
cu europarlamentareeeea, nu prea cred ca ai sanse decat daca esti EBA, nebun sau cioban(pacat ca astia ne reprezinta)
dar daca te gandesti la o candidatura da un semn ca te votez
scuze de off topic dogibeer
|
 |
|
|
|
Parerea mea: scapa de betta(alt bazin/e) si ramai doar cu neonii si mai iei 2-3 cory si 2-3 neoni si esti cam la limita maxima!!!!
|
 |
|
|
|
Incearca sa-i pui intr-un bidon sau butoi.
Spor la mutat!!!
|
 |
|
|
orly wrote:Eu unu , nu am reusit pana acum sa-l dau jos. A reusit cineva?
Eu da, dar la ora asta.
|
 |
|
|
Nu stii cum se numeste, ai bagat-o in filtru si acum intrebi daca ai facut bine?
Poate ai bagat Paracetamol
Nu te mai grabii cu "intervenitul" in acvariu(stiu ca-i greu).
On topic: e bine daca ai bagat colonii de bacterii.
|
 |
|
|
alber wrote:Nu este musai sa fie crapat acvariul. Este de ajuns un por in lipitura de silicon, ca sa musteasca apa. Mai urmareste treaba in timp, sa nu ai neplaceri mai mari
"Ezact" urmareste lipitura de silicon cu un servetel, hartie igienica si vezi daca se umezeste.
Daca nu se intampla asta inseamna ca poate fi condens de pe capac.
|
 |
|
|
Testele 5 in 1 sau 6 in 1 sunt bune , insa nu cele mai bune.
Daca nu gasesti nume pentru pesti, cauta un nas de botez 
|
 |
|
|
georgiangrecu wrote:Am termiant ciclul noului acvariu .
plantele artificiale sunt daunatoare?
Bine ai venit!
Treci mai intai pe la "Despre noi"
Plantele artificiale sunt daunatoare doar daca le mananci 
|
 |
|
|
|
Sfatul meu este, sa nu mai cumperi pesti, deocamdata.
|
 |
|
|
|
Imi cer scuze, dar pana la urma care ar fi problema?
|
 |
|
|
|
De la Hornbach am luat si eu mopan, am fiert la el pana m-am saturat si tot a inrosit apa(tanin).
De legat poti lega si cu guta, si cu elastic, si cu ata(cu orice ar fi sa nu fie foarte strans)
|
 |
|
|
myem wrote:Am un acvariu cu 3 betta:2 femele si 1 mascul; de 10l. Pot sa pun in acvariu orice planta care pluteste pentru a asigura adapost pentru icre sau chiar trebuie sa iau Riccia fluitans etc.? Eu am pus de incercare o planta care seamana cu trifoiul, ce pluteste si observ ca pestii se cam adapostesc acolo in sensul ca le place. Ce sa fac? Sa o las acolo sau sa achizitionez plantele specifice pentru betta? Astept un raspuns urgent! Merci!
Intai "Buna seara!" adica sa treci pe la "Despre noi"
Nu-i foc, si eu am descoperit mai tarziu treaba asta.
On topic: Betanii se tin separat, se pun impreuna doar daca vrei sa-i inmultesti sau daca ai un acvariu imens.
|
 |
|
|
dusan wrote:sunt bucuros.. am reusit sa inchid lumina la acvariu dar cea din camera a ramas aprinsa si nu au facut urat doar vreo 10 secunde dupaia leam dat un pic de papa si sau pus sa haleasca... apoi am stins lumina de la camera si a ramas doar lumina de la televizor si a fost bine.. dar nu mai stiu ce sa intamplat mai departe ca am adormit si cand mam trezit dimineata era tot intuneris am sarit din pat ca ars direct la acvariu si am aprins lumina.. ei se plimbau si piguleau de pe jos de pe plante .. masculii alergau femelele etc.. deci nu au patit nimik... diseara le sting iar lumina tot asa treptat...... multumesc de ajutor.......
 peste cateva zile sper sa va pot trimite cateva poze cu icre de corydoras
Poate or sa inceapa sa le placa mai mult cu lumina stinsa :18:
|
 |
|
|
|
"Ok, am postat amandoi in acelasi timp. Si cum faci? Folosesti iesirea de la filtrul intern ca sa trimiti apa in UV? Adica sa o ridici peste nivelul apei? Si nu scade foarte mult debitul? Ca motorasele alea de la filtrele interne nu sunt facute sa impinga apa pe inaltime, nu au puterea necesara. "
La 2210 zice ca ridica apa pana la vreo 40 de centimetrii, asa ca daca nu te ridici prea mult cu lampa cred ca face fata.
|
 |
|
|
"Din experienta ta/voastra ce pesti (of any) mananca chestia asta?"
SAE nu o manaca sigur
Cel putin la mine nu a vrut, sau nu am eu SAE( o fi fals) 
|
 |
|
|