Message |
|
Eu sunt fan albastru. As elimina aquablue si as pune un purple. Blue plus nu mi se par de un albastru inchis. Am vazut bazine unde folosesc doar blueplus.
|
 |
|
Invata-l la penseta. Apoi du penseta cu mancare pe aiptasia.
|
 |
|
Multumesc!!!
|
 |
|
Vreau si eu va rog un bidon. Multumesc!
|
 |
|
Multumesc Gabi. Ma bucur ca un copil cand citesc gandurile voastre. Parerea mea ca cel mai frumos "scape" este atmosfera si relatia noastra pe acest forum. Reusitele noastre depind in mare masura de "aerul" respirat aici.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
|
 |
|
Nu rontaie la maxim 70% din putere.
|
 |
|
Imi plac si SPS-ii dar LPS au locul lor in preferintele mele. E mic bazinul dar fac loc si pt unii...si pt altii.
|
 |
|
|
 |
|
Nu-l iau nici eu...nici tu  )))
|
 |
|
Il vreau eu....
|
 |
|
|
 |
|
Numa' sa nu-i spui ca ti-a manca peste....
Acu si ceva on-topic....frumusel bazinasul, cochet, plin de viata. Imi place mult si cred ca tie si mai tare. Sa-l stapanesti sanatos.
P.S. vezi cum o dai cu pelicula....
|
 |
|
Activeaza socrosenia. Eu pe a mea am introdus-o in fenomen putin....
|
 |
|
Nu este mare diferenta. Si eu tind sa cred ca pt bazine mici unde schimbul de apa este principala sursa a bazinului , Coral pro este o solutie buna.
|
 |
|
Eu zic sa repeti testul . Este adevarat ca si sarea Coral Pro este bogata. Daca nu tii corali duri nu cred ca are rost sa mergi pe aceasta varanta. A aparut sarea "normala" de la RedSea pe care o poti folosi.
|
 |
|
Stiu...e o lampa led a unui amic imprumutata pana cand rezolv cu T5-urile. Cat despre uzina... . Recunosc, e un sump generos dar am vrut sa nu am probleme cu spatiul pt echipamente.
|
 |
|
Un mic update....
Maine imi ajung t5-urile ATI si balasturile de la Philips. Revin cu poze cu lampa DIY.
|
 |
|
Foarte frumos. Ala mic e un diamant in devenire. Continua slefuirea...
|
 |
|
Deci.....sarea Coral Pro lasa un timp un aspect laptos din cauza trace-urilor si concentratiei mai mare de elemente. Este o sare speciala destinata celor care urmaresc o crestere rapida. Cred ca pentru cei care nu dozeaza, nu au reactor e Calciu este foarte buna atat timp cat fac schimburi saptamanale de apa. Tind sa cred ca si mai dese ar fi si mai bune...
|
 |
|
Revin cu intrebarea...ceva nou pe la magazine? Caut pestisori mici....
|
 |
|