| Message |
|
|
|
Pentru ce iti trebuie?
|
 |
|
|
Salut,as vrea sa schimb, un ornament pentru pesti betta care arata ca o stanca si daca mai e nevoie dau si unu,doi hoplo pentru un incalzitorul mai mic de 20w .E urgent deoarece mie mi s-a stricat vechiul incalzitor unde stau pui de guppy si temperatura scade enorm de mult ....
|
 |
|
|
|
Cat timp l-ai lasat la ciclat?
|
 |
|
|
|
Daca zebra e umflata si are solzi cazuti/zdrentuiti are boala dropsy.
|
 |
|
|
|
O poza mai clara ar ajuta,ce mancare ii dai?
|
 |
|
|
|
Chiar daca nu eu am facut topicul dar am si eu aceeasi problema,ma bag si eu in seama zicand ca :eu am aditie de co2 montata de o luna,lumina o las doar 6 ore pe zi de miercuri,mancare dau cat sa poata sa manance toti pesti din acvariu,deci nu in exces.Am folosit ceva anti alge"Algacid" care mi-a omorat algele de pe geam si foarte putine de pe plante...o sa incerc sa folosesc si eu solutia recomandata.Mutumesc!
|
 |
|
|
|
aceeasi problema am si eu...nu stiu cum sa scap de ele.
|
 |
|
|
Eu iti recomand sa-ti cumperi un acvariu mai mare sau sa scapi de caras,si de alti pesti deoarece nu au loc sa se dezvolte si se imbolnavesc,chiar ar putea muri.In 14 litri poti tine cativa creveti Rcs sau doar acel betta.Cauza imbolnaviri este din cauza ca nu are loc sa se dezvolte cum trebuie.Daca gresesc sigur ma vor corect cei mai experientati ca mine.
|
 |
|
|
|
Sunt mai greu de cap,explica-mi legatura te rog!
edit:am inteles legatura,numai e nevoie.
|
 |
|
|
|
Cumpar femela ramirez,nu dau mai mult de 10 ron(pretul din magazin).Doar din Bucuresti Sector 6.Da-ti PM,sunt online destul de des.
|
 |
|
|
|
Schimb ornament asemanator unei stancii cu ceva plante artificiale cu oricare dintre aceste lucruri:-filtru cascada,femela ramirez blue,crevetii.Ornamentul este bun pentru betta,sau ascunzatoare pentru orice peste mai mic de 5cm.
|
 |
|
|
|
Ok,multumesc frumos!
|
 |
|
|
|
Ma refer daca ar merge micro.ramirez cu ramirez gold/blue.Vreau sa formez pestii cu niste culori diferite.Eu am masculul din celalalt topic singur,dupa ce i-a murit femela,si vreau sa stiu daca se poate combina cu o femela galbena/albastra(blue).
|
 |
|
|
|
Ar merge combinarea intre speciile de ramirezi?
|
 |
|
|
|
Eu ii dau sa manance fulgi colorati tetra si mixtura de biban si artemia cand se termina mixtura,este foarte frumos si colorat.
|
 |
|
|
|
Am pisica si motan si nici nu-i intereseaza pesti.
|
 |
|
|
|
Ai incercat sa pui un peste care mananca alge sau ceva solutii?Presupun ca ar fi cea mai bua solutie sa adaugi un peste sau o solutie care le mananca/omoara.
|
 |
|
|
|
Sunt prea mici si nu au cum sa-l manance.
|
 |
|
|
|
Eu am folosit costapur pentru gris,dupa recomandarea lui @Faye
|
 |
|
|
|
Hidre clar,baga un betta sau un peste asa mai "rapitor" si zic ca scapi de ele.
Edit:am vazut ca ai betta,nu stiu alta solutie.
|
 |
|
|