[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Asa am patit si eu cu o pisica(Norvegiana de padure) a facut tot 4 pisici mici,i-am dat pe Olx si intr-o zi am scapat de toate.
O avea paraziti interni sau doar e constipat?Intreb pe cei mai experimentati sau cei care stiu.
Sta aproape de substrat sau inoata normal?
O poza mai clara,ce ii dai sa manance?
Mersi,o sa ma uit pe acolo!
Am gasit pana la urma ce sa pun.Dar e buna idee,multumesc!
Ma scuzati de deranj dar am vrut sa stiu in ce puneti granulele pentru creveti?Am 6blue jelly si nu stiu in ce sa le pun astfel in cat sa stea jos sa nu pluteasca granulele si tavita.
aannyy wrote:
Larva450 wrote:Ai si guppy?daca ai guppy s-ar putea sa fie de la ei puiii.Aceea femela de molly creca este gestanta.

Am si guppy dar sigur e molly pt. ca negru si seamana cu mama

Cand e mic nu se stie ce poate fi,si guppy poate sa fie negru,daca are peste un cm atunci iti dai seama
Ai si guppy?daca ai guppy s-ar putea sa fie de la ei puiii.Aceea femela de molly creca este gestanta.
Asa era inainte sa moara acum
Aceeasi problema o am cu un neon...se chinuie sa inoate cu botul in sus.
Multumesc!
De unde din Obor?ma scuzi dar nu stiu..d
Chestia aia alba seamana cu un castel sau cu o piatra.
Eu ti-am zis din propria experienta,plantele imi mureau si se ingalbeneau iar eu nu stiam de ce....apoi m-a trasnit Dumnezeu in cap si am intrebat pe cineva mai experimentat care mi-a zis ca am lipsa de fier...dupa ce am adaug fertilizanti care mai de care si-au revenit plantele.
Lipsa de fier presupun,de asta se ingalbenesc.
Prima varianta este mai buna dupa mine..
Buna!ce pesti vrei sa tii in el?
cand creste planta tai din ea si plantezi iarasi,e simplu!bafta!
Buna,daca vrei plante cumpara egeria,e o planta easy si nu-i trebuiesc prea multe conditi.Plantele le bagi cu radacina in substrat atat.Bafta!

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: