| Message |
|
|
Daca vreti sa va bagati la lipeala etc, dati un telefon si vin si eu. Il pot lua eu pe pavelescu si sa il aduc la tine radu.
Aveti numarul meu si sunt dispus sa va ajut, doar e pt pasiune 
|
 |
|
|
Frumoase poze si oameni, ma bucur ca pot asocia fete in spatele postarilor de pe acest forum. Oricum, sunteti super oameni chiar ma bucur sa va cunosc si sper sa iesim la o bere candva 
|
 |
|
|
mugurel wrote:Am zis ca ma culc, nu ca dorm ... si chiar la patruj' de ani ai mei nu e chiar tarziu ... aaa devreme ... ce zic eu, mai bine fac ...
mai bine fa niste poze 
|
 |
|
|
@george: ms
@dan: mane crede-ma ca e magazinul inchis  )
|
 |
|
|
Shubi wrote:Sa se bucre de ei.
Dau comanda oricum, m-am suparat si tre sa am o pereche??
Ce atatea complimente, bagati si voi un blestem un voodoo ceva, gen: "mai bine sa faca puii si sa se umple acvariul de pui si sa se roage de noi sa ii luam" 
|
 |
|
|
Uff urasc topicele astea, mai bine propun sa iesim cu toti la o bere intr-un week end. Ce parere aveti?
Pana atunci:
Nume: Cristian
Locatia: Pantelimon, Ilfov
Ocupatia: WebDesigner (de cand eram mic imi placea sa creez, de acolo si nickname ul meu)
Varsta: 29ani
Stare civila: casatorit, in proces de creare acvariu mare si copil  ) sanse mai mari sa facem copilul
poze:
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:
koala wrote:In rest, multumesc acvariu.ro pentru gazduire!
Sa cresti mare, puiule 
Oricand  mai ales pentru marketingul facut 
|
 |
|
|
Pot veni cu barca daca tot faci valuri Iar daca nu macar la o bere ;)
|
 |
|
|
Deja ne trecem cu gluma.. coada se formeaza in spatele meu 
|
 |
|
|
kirucd wrote:Pai presupun ca preturile o sa fie unele civilizate, pentru toata lumea, altfel ce rost ar mai avea?!
Pai si tu cum te mai imbogatesti
Stiam ca esti un super tip dragos
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum se calibreaza un TDS metru.. iar legat de valoarea apei de osmoza stiam ca pana in 20-25 e ok, si apoi trebuie schimbat rasina.
Eu am 2-3, 25 mi se pare oricum enorm de mult. Iar la apa de robinet sa ai doar 175ppm e super desi sunt un pic suspicios. Incearca sa folosesti un alt TDS metru sa vezi daca ai aceleasi valori, iar daca da sa sa iti schimb de urgenta rasina si poate iti pui si un NPS.
|
 |
|
|
Alex facem asa ca sa impacam si capra si pe dan. Ii trimiti in acelasi pachet si pt mine si pentru dan. Oricum trebuie sa ma vad cu el pe la sfarsitul lunii.
P.S. te pregatesti de balul din a XII-a Pavelescule  de esti asa de fericit 
|
 |
|
|
Sper sa nu, ca altfel la prima vizita o sa sparg pusculita familiei la cati zoasi misto sunt acolo
|
 |
|
|
Asa zic si eu Alex  ... femeile astea cine le mai intelege 
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:Da ma fratilor, si uite asa il pierdeam dintre noi pe @donpisote
Serios nu-i de gluma. Si spre rusinea mea, am stat cu capcana vreo saptamana in casa. Bine ca n-a bagat nevasta mana in acvariu ca....... mi-arunca pe geam si nano ala mic cu betta
Chestia cu nevasta o inteleg 100%
Nu stiu fratilor dar aveam o sustinere mai mare din partea ei cand eram pe ciclide (cred ca e vb ca cheltui prea multi bani pe asta si nu pe altcineva  )
|
 |
|
|
Ok atunci raman cu ei. Avand in vedere ca singura probleme e ca sunt certuri pe anemona, dar poate se linistesc lucrurile pe viitor  .
Ok daca vrea cineva pietre cu discosoma rosie ma puteti gasi pe privat.
Mersi @koala si @ocean pt sfaturi.
|
 |
|
|
|
Am un prieten care are un epigrammata si din ce am citit eu sunt mult mai cuminti decat clarkii, daca zici ca sunt mai rai decat ei atunci prefer sa tin clarkii ca sunt cuminti (nu muta coralii sau pietrele).
O sa il intreb si pe koala, el are ceva experienta cu ei. Ce vroiam eu sa fac ori sa bag o pereche de epigrammata ori sa tin un clarki si sa pun si un epigrammata.
|
 |
|
|
Eu unul sunt interesat, dar pune si o mica descriere sa nu ma trezesc ca vin si vizitez acvariul lui bulibasha din zonele famate ale bucurestiului
Lasand gluma de o parte, ar fi ok sa pui mai multe poze sau niste denumiri si preturi si mai multe detalii despre acvariu.
|
 |
|
|
darthradu wrote:
CreatoR wrote:lasati copilu' in pace, nu vedeti e plina tara cu oameni care au doctorate si mastere si la ce ii ajuta?
Blue, cand se mai ia danezu de tine ca de ce ai scris asa de gramatical, ii spui ca asa au vrut muschi tai 
Dar musai muschi cu un i. 
pai musai cu un i, am vrut sa vad daca il observa dan 
|
 |
|
|
"preche" de cardinali vad ca ai, dar pereche? 
|
 |
|
|