[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Egeria,cryptocorine,cabomba,gasesti foarte multe plante pe net.
3 thoracathum-7lei/buc.
1 ancistrus-25lei(negociabil pana la 20lei)
Mancare pesti daphnia -7lei(50g)
Bucuresti Sector 6,Dr.Taberei,0773361617-doar mesaje.
Schimb 3 thoracatum pe ceva plante gen egeria,easy.
Schimb 1ancistrus peste 10cm pe ceva anubias,bacopa.
Se accepta si creveti blue jelly,mancare creveti.
Sector 6,Dr.Taberei,0773361617-doar mesaje.
Ok,dar pe net scria in aprox. 2-3 documentare ca apa putin gri e de la duritate,si tot felul de explicatiii ciudate...Acum intrebarea este:E adevarata chestia cu duritatea?eu mai mult asi asculta sfaturile voastre.
Da era de la duritate,curat substratul la doua fiecare doua zile,asta s-a intamplat la acvariul cu guppy.
Aceeasi problema am avut si eu,cand era lampa aprinsa apa era gri,dupa ce stingeam lumina apa era cristal,am facut cateva schimburi de apa si cand era lumina aprinsa apa era cristal cum trebuie sa fie,de la duritate era la mine.
Neoni se fac incolori noaptea,scalarilor li se fac ochii argintii parca ,solzi nu mai ii stralucesc speciei ramirez cand e intuneric,e ceva normal.Spun din propia experienta.
Vand 3 thoracatum peste 7cm - 7ron/bucata.
Un ancistrus peste 8cm-20ron
mancare daphnia 50g-10ron.
Pot schimba doar cu creveti Blue jelly sau Plante care se prind de lemne,pietre,etc. ati prins ideea.
Bucuresti Sector 6.Drumul Taberei.Tel 0773361617-doar mesaje.
Multumesc @Koala!Cautam acel topic,melci comunitari am doi,physa si inc unul cu cochilia plata si rotunda. Sa adaug pui de guppy,poate ii mananca.
salut din nou!de ceva timp am un acvariu cu creveti blue jelly de aprox 30 litri,cu un filtru de substrat.Aici au aparat vreo 10 hidre pe care le-am indeparat cu coada de la minciog,cum pot sa scap de ele mai eficient?oare daca adaug pui de guppy scap de ele?-(asi vrea o solutie care sa nu afecteze crevetii)
schimb 3 thoracatum pe o pereche de scalari sau plante care se prin de pietre
schimb mancare daphnia 50g pe mancare de creveti,plante naturale sau cine nu poate sa schimbe mai si vand :3 thoracatum(doi de peste 10 cm si unul de 7-8 cm)-15/20 rom
mancare daphnia 50 g - 10 ron
Bucuresti sector 6,Drumul taberei,tel.0773361617 doar mesaje.
Ce hrana le dai?Cat timp a stat acvariul la ciclat?
Zic si eu sa cumperi un filtru extern sau unul intern mai bun.Eu o sa-mi fac manual un filtru extern,ies mai ieftin.Lasa solutiile alea minune,nu prea sunt bune,unele dauneaza in loc sa ajute.Apa albicioasa se poate face de la lemne la fel si galbuie, nu prea stiu de la ce altceva...
Modelul filtrului?
Apa ciclata e incolora,acvariul trebuie sa stea 4 saptamani la ciclat,pentru a elimina clorul si pentru a se forma coloniile de bacterii din filtru dar mai mult in substrat care ajuta acvariul,dea bea atunci e ciclat acvariul.Ai ceva radacini/lemne in acvariu?cat timp are de cand i-ai dat drumul?Ce cauta Carasul acolo?si cam atat. am uitat ceva:Ce filtru ai?
Vand cutie de 50g cu mancare daphnia-10 ron sau schimb cu mancare de creveti.Bucuresti sector 6.Detalii Pm.
Va costa mult,la mine a costat doar 75 ron pt. motan.Pisica am dat-o impreuna cu un pui.
Merge,eu am avut mascul xipho si doua femele platy si au iesit si platy si xipho,uni pui erau platy cu coada de xipho dar oricum erau frumosi.
vivipari e adevarat isi schimba sexul dar doar speciile xipho,molly,platy stiu eu.
Cei de la petshop nu vor schimburi,decat moca.Am incercat de asta iti zic.
Femele toate,masculul trebuie sa aiba codita de jos ascutita.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: