[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdrianMar
Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Lampa uv,are rolul de a mai scapa de alge,si de microorganisme daunatoare.
Intr-un marin se foloseste apa osmozata care are incarcatura biologica aproape 0,algele nu se pot dezvolta niciodata la cote daunatoare.
Apa in acvariu marin este de calitate superioara,lampa nu are nici un rol.
Mai bine investesti banii care ii dadeai pe ea in altceva.
Nu ai nevoie de uv.
Ai nevoie de un sistem de osmoza inversa.
Acvariul il poti face mai mare,adica 600 pe 40 pe 45,cu aceleasi dotari,singurul cost suplimentar venind de la sticla,nu o sa iti para rau daca il fci de 60 cm lungime.
Imi place cum arata bazinelul.
Cand or sa creasca algele pe pietre va da si mai si.
.
Doame fereste,sa ajunga asa ? )): https://www.facebook.com/permalink.php?id=136400279811243&story_fbid=373464046104864
Daca aveam si eu asa profi... ).
La mine s-a lasat cu muulta carte,iar in liceu invatam de rupeam,si tot nu luam 10 asa in veselie!
Norocul tau ,dar mai departe va fi greu daca nu inveti cum trebuie.
Cred ca temperatura a mai scazut,raportand la vremea de afara .
Am observat ca s-a mai redus populatia pestilor,am dreptate?
wow!
Acest videoclip este privat!
Maestre koala,o editare,ceva ?
Ai pm de la mine.
Pica si marinul ala de 350 ?
Bine ai venit!Da mai multe detalii despre acvariu,eventual deschide un topic pe aceasta tema !
aLLLx wrote:Daca n-as fi vazut cu ochii mei astfel de hibrizi as fi ascultat de "mai experimentatii nostri colegi". Chiar am fost pe punctul de a cumpara asa ceva (pe nevazute) dar vanzatorul a facut greseala sa spuna ca sunt "caeruleus orange" Evident erau estherae red "corciti" cu caeruleus (am cerut poze si m-am convins). Daca sunt unii (intradevar experimentati) care ne spun ca nu e indicat sa combinam aceste specii, pentru ca exista riscul hibridizarii, prefer sa-i nu-i contrazic si sa caut alternative. Oricum topicul e dezgropat din morti si e cam tarziu pentru sfaturi in privinta subiectului, m-am bucurat de combinatia aleasa de mine pana acum, dar acum as vrea sa trec la ciclide americane. Inca studiez problema, când voi fi lamurit îndeajuns vei vedea protagonistii acestui topic la aria vanzari.
Pana atunci rog un moderator sa inchida aici, multumesc!

Si carasul din apele noastre poate hibridiza foarte bine cu crapul.
Factorii care determina hibridizarea sunt multi.
Speciile care le doresti nu sunt extrem de apropiate din multe puncte de vedere.
Pietrele se pun de obicei pe un pat de polistiren,apoi peste ele pui substratul.
Daca nu ai pesti cavernisti si mineri ,gen auratus,merg puse peste nisip.
Dar daca ai pesti care traiesc in grote,iti pot scoate nisipul de sub pietre si pot sparge acvariul.
Foarte trist!
Sper sa nu te descurajezi.
relu72ex wrote:... caeruleus nu se " combina" cu estherae, sunt din familii diferite, poate in caz exceptional in varianta in care ai un singur mascul de estherae mai agresiv si fara femele dar, slabe sanse...

Aceeasi parere.
Ma bucur sa vad ca acvariul arata asa bine la 30 de grade celsius!
Cica clipul este privat.
Ancamarketing wrote:Poze cu "sicriul", cum zice sotul meu. A fost lipit acum doua saptamani cu Bison negru ptr acvarii. Aseara am lipit si autocolant negru pe spate.
Vineri imi vin si intaritoarele longitudinale din sticla de 10 mm, si cred ca duminica ii fac proba cu apa.

Unde ati gasit silicon Bisson Negru?
Ma intereseaza si pe mine.
Vand synodontys multipunctatus mascul,mare,masurat la rigla are 15 cm fix!
Este wild,vine din Tanganiyka Lake,Africa.

Labidochromis caeruleus,un mascul de 7 cm.
Si un julidochromis marlieri de 5 cm.

Betta veiltail tineri,au pana in 1 an amandoi,sunt adulti,rosu si albastru,cadou dau si acvariile de 4.5 litri in care stau si hrana!

Mai dau doritorilor plante artificiale vechi folosite in copilarie prin 2000 (nu le mai folosesc de ani,au stare ok si au suprafata catifelata,risc 0 pentru pesti ).

Si o radacina dintr-un fel de lut.

Pentru poze,detalii si preturi discutam pe pm.

Nu mai fixez nici un pret! Daca doriti ceva din ce am enumerat fixati singuri un pret,si vorbim,sau il fixam pe privat impreuna.

Valabil doar pentru Bucuresti!!

Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Go to: