Message |
|
Te sfatuiesc sa te uiti intai la data la care a fost postat topicul !!!!
Si ca sa iti si raspund totusi sa nu fiu acuzat ca sunt ... diverse adjective populare, raspunsul este NU !
Multumesc,
Rog un moderator sa inchida topicul.
|
 |
|
Ultimul pret: 350 RON !!
|
 |
|
<< adu >> daca esti amabil sa ma lamuresti si pe mine ... cum de ai gasit tu la Hornbach ... din moment ce in Constanta nu este magazin ? Sau ai vorbit la un magazin din Bucuresti ?
|
 |
|
Pretul scade la 360 RON !!!
|
 |
|
Ok ... sa zicem ca tii betanii in cutiile pentru rozatoare dar ramane de rezolvat problema cu incalzitul apei, nu ? Din cate am citit pe mai toate forumurile romanesti si straine trebuie sa le asiguri o temperatura de minim 24-25 grade Celsius ... si cum vine iarna ... crezi ca se poate sa ai temperatura aceasta fara incalzitor ? Intreb pentru ca nu am incercat sa tin un betta in conditiile acestea, daca s-ar putea asa ... si ar rezista ar fi excelent pentru ca nici mie nu imi place sa ii tin impreuna cu ceilalti (am un acvariu mai mic de 18 litri in care ii tin doar pe ei, separat binenteles !  )
|
 |
|
Incearca cu recipiente cunoscute ca si "fatatoare" ... cel putin daca nu ai alta solutie. Eu asa am facut ca sa pot tine 2 masculi
|
 |
|
malynutza ... atunci o sa vin cu o completare, sper sa nu se supere vre-un admin de pe aici sau alt utilizator pt. ca fac reclama ... daca mergi la magazinul PLUS ... ai sa vezi ca au acvariu la fel ca al meu la dimensiuni dar la un pret foarte rezonabil (230 RON). Acuma nu vreau sa ma bag in viata nimanui ... dar merita sa incerci sa il convingi pe sotul tau de utilitatea unui acvariu, mai ales ca pe urma si el o sa indrageasca pestii acestia (cu cei care sunt asa de impotriva ..... este mai greu pana prind gustul ca pe urma ei devin cei mai infocati fani ! :-) )
Toate cele bune !
|
 |
|
malynuta ... as putea eu sa te ajut ... in privinta aceasta: am un acvariu nou-nout de 55-60 litri, este complet echipat si este marca Juwel, eu am dat pe el 500 RON dar cum am o alta urgenta acuma ... il vand cu 400 RON ... negociabil ... daca cumva esti interesata ... lasa-mi un PM sau ceva de genu' si vedem ... poate reusim sa ne facem amandorura un bine !
|
 |
|
Salut pe toata lumea !
Revin cu o intrebare mai veche si va rog cei care sunteti mai experimentati sa-mi spuneti parerea voastra. As vrea sa construiesc un acvariu cu urmatoarele dimensiuni: 120cm (lungime) x 60cm (adancime) x 50cm (inaltime). Acuma as avea si 3 intrebari:
1. Sunt ok aceste dimensiuni ? (ma refer la faptul daca arata frumos, sa nu fie distorsionata imaginea sau alte incompatibilitati)
2. Este nevoie de fund dublu ?
3. Sticla de 6 mm grosime este suficienta ? (am cautat pe diferite site-uri, dar totusi mi se par cam relative acele date, intreb si aici deoarece stiu ca experienta poate dovedi altceva decat ce au ei acolo tiparit in teorie  ).
|
 |
|
Vand urgent acvariul din titlul anuntului(Juwel Rekord 600) este nou, practic l-am cumparat saptamana trecuta si datorita unor probleme urgente ma vad nevoit sa il vand, mentionez ca este practic nefolosit nici macar 1h, doar ce l-am desfacut sa verific continutul. Accesoriile sunt cele standard si anume: 1 x Juwel Monolux 60 black (capac) 1 x Pump Set Bioflow 280 (pompa si filtrul de aer) 1 x Heater 50 Watt (incalzitorul) Se poate livra oriunde in tara, pretul este de 380 RON (+ eventuale taxe transport) - usor negociabil. Relatii pe PM ! LE: Dimensiunile lui sunt: 61cm (lungime) x 31cm(adancime) x 42cm(inaltime), volum util aproximativ: 54l
|
 |
|
Nu sunt conditionat de aproape nimic  ) vreau doar sa am unul mai incapator ... mai ales ca acuma am o ciorba ... si au cam inceput sa creasca puii si e un fel de al doilea razboi mondial acuma in acvariu  )
As prefera in principiu ... sa fie ceva mai inalt ... pentru ca vreau sa fie in el ... si 2 scalari.
Phantom.
|
 |
|
salutare !
Imi cer anticipat scuze ... daca s-a mai raspuns la asemenea intrebare, dar nu am gasit (cel putin din cat am cautat pana acum) un raspuns privitor la aceasta intrebare:
Ce dimensiuni maxime se pot folosi la constructia unui acvariu ... daca am la dispozitie doar sticla cu grosimea de 6mm ? se pot folosi
urmatoarele dimensiuni: 100x40x50 cm ?
Multumesc anticipat !
Phantom.
|
 |
|
Sunt si eu interesat de fertilizant ... si sunt din mangalia, daca cumva nu il dai pana maine ... eu ajung in C-ta ... si il cumpar eu !
Phantom.
|
 |
|
... bonus este si gestanta.
In zona Ct-Mangalia.
Phantom.
|
 |
|
salutare, la toata lumea. Intai vreau sa imi cer scuze daca cumva s-a mai postat aceasta intrebare; intr-un acvariu de 54 litri am si 3 xifo, din care 2 masculi(au crescut impreuna) iar de cateva zile, circa 1 saptamana unul dintre ei ... a inceput sa il fugareasca pe celalalt shi sa incerce sa il muste. Care poate fi cauza ? Mentionez ca nu are nicio problema cu ceilalti pesti si nici nu este vre-o problema de apa, plante ... etc.
Phantom.
|
 |
|