[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
proiect acvariu DIY  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Phantom1
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare !

Imi cer anticipat scuze ... daca s-a mai raspuns la asemenea intrebare, dar nu am gasit (cel putin din cat am cautat pana acum) un raspuns privitor la aceasta intrebare:

Ce dimensiuni maxime se pot folosi la constructia unui acvariu ... daca am la dispozitie doar sticla cu grosimea de 6mm ? se pot folosi
urmatoarele dimensiuni: 100x40x50 cm ?

Multumesc anticipat !

Phantom.
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Intrebarea e destul de generala.
Totul depinde de inaltimea dorita a acvariului si de spatiul disponibil pentru amplaserea lui.
Spre exemplu, daca esti dispus sa nu treci cu inaltimea de 35cm, poti alege ce lungime si latime vrei tu. Ceea ce poate insemna un acvariu de cateva sute de litri.
Daca esti conditionat de baza 100x40, ti-as recomanda sa alegi o inaltime de maxim 40cm + intaritoare + fund dublu. Ceea ce inseamna un acvariu de 160 litri.
Asta ca sa dormi linistit.
Geamul de care dispui este float?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

Phantom1 wrote: salutare !

Imi cer anticipat scuze ... daca s-a mai raspuns la asemenea intrebare, dar nu am gasit (cel putin din cat am cautat pana acum) un raspuns privitor la aceasta intrebare:

Ce dimensiuni maxime se pot folosi la constructia unui acvariu ... daca am la dispozitie doar sticla cu grosimea de 6mm ? se pot folosi
urmatoarele dimensiuni: 100x40x50 cm ?

Multumesc anticipat !

Phantom.

40 inaltime sper
la 50cm inaltime am vazut acvarii cu probleme (aveau intaritoare care nu au rezistat presiunii si s-au dus s-au spart)
[Email] [WWW]
Phantom1
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu sunt conditionat de aproape nimic ) vreau doar sa am unul mai incapator ... mai ales ca acuma am o ciorba ... si au cam inceput sa creasca puii si e un fel de al doilea razboi mondial acuma in acvariu )

As prefera in principiu ... sa fie ceva mai inalt ... pentru ca vreau sa fie in el ... si 2 scalari.

Phantom.
[Yahoo!]
brawn
Membru de baza

IP:

Daca nu esti conditionat de aproape nimic, ia-ti sticla de 8 sau chiar 10 pentru inatimea de 50 cm. Lungimea acvariului o faci in functie de modul de iluminare. Spor! Location???
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mergi pe sticla de 8 mm si fa-l de 100/50/50 Sa aibe unde sa se intoarca scalarii

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: