[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
masculul arata aprox precum cel din imagine
http://www.echinat.de/images/9783897451315_72dpi.jpg

iar femela cu exemplarul din imagine - uneori cu tente spre albastru
http://www.schwabenaquaristik.de/images/aquaristik_diskus/Skalar.jpg

am decis sa ii schimb deoarece exista mare-mare si batalie intre ei si un alt mascul cu 2 femele

astept propunerile voastre (in ultima instanta existand si posibilitatea pesti contra unei sume de bani)

multumesc
ionut - nu o lua ca pe un afront - dar fa ceva cu "ciorba" aia - ia-o incet, incearca si documenteaza-te despre fiecare peste in parte pe care il ai in acvariul tau si vezi "care cu care" poate convietui "in liniste si pace"; nimeni de aici nu iti spune ceva din ura sau invidie, dar dta chinui bietii pesti (dupa ce te vei documenta precum ti-am sugerat mai sus poate vei si realiza de ce).

probabil ca multora dintre noi cei de aici ne-ar place sa avem in acvariile noastre (datorita frumusetii exemplarelor) cativa discusi, cativa scalari, impreuna cu cativa carasus auratus - gold sau telescop eye, un card mic de neoni rosii, o brigada de cateva exemplare mici de caluti de mare, dar sigur vom ajunge sa suprapopulam bazinul si unde mai pui ca pe unii dintre ei punandu-i impreuna le-am pricinui mare suferinta, pe altii care salasluiesc numai in mediu marin evident ca i-am ucide instantaneu, si acum vin si te intreb pe dta oare se merita toate acestea?

sper ca vei trage oaresce concluzii si vei lua masuri demne de un acvarist adevarat.

apa limpede, pesti sanatosi, si

multa bafta
melcii au plecat in aceasta seara

rog un admin sa inchida acest post

multumesc
melcii sunt rezervati pana maine dimineata pt userul Schtutz

multumesc
scot la vanzare 10 bucati anetome helena - la pretul de 3,5 ron / bucata

http://www.ventralfins.com/images/fr...ts_helena3.jpg
nea` cipriane - sigur e 300 ron

sincer e criminal de frumoasa "treaba" - da` si pretul "face toti banii"

Ofer spre vanzare urmatoarele plante:

- cryptocoryne pontederiifolia - 1 planta matura cu pui
- "the real" echinodorus tenellus - 3 plante
- Sagittaria subulata - peste 16 fire
- Micranthemum umbrosum - 8 fire
- mayaca fluviatilis - peste 10 fire
- marsilea hirsuta - o suprafata consistenta (se poate observa in partea stanga sus a imaginii)
- najas guadalupensis - o cantitate mare
- cryptocoryne wendtii brown - o planta mare
- un pot de Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' - nu se regaseste in pozele postate aici
- Eichornia Crassipes - 1 planta mare - nu se regaseste in pozele postate aici
- echinodorus_amazonicus - 2 plante
- echinodorus Quadricostatus - 3 plante mari + o tija cu 7 plante mici

bonus peste 15 melci de substrat + 1 fir cu 2 pui dintr-o planta al carui nume (spre rusinea mea) nu-l stiu

pretul este 55 ron

image
image

Imi cer iertare pentru calitatea imaginilor, insa momentan sunt fara aparat de calitate.

Multumesc
melcii s-au dat in mare parte

ultimii 15 bucati sunt rezervati lui snakefishmike

multumesc
Vand melci Anetome Helena - 3 ron/bucata

doritorii ma pot contacta la 0754.045.434
si eu sunt cu ochii beliti la fiecare cuvintel pe care-l scrieti aici, si citesc ca nebunu` si fac calculele, si am in minte o gramada de scenarii pentru cand o fi sa fie.

la mine stau dosite un sac de manado de 25l si 2 saculeti de aquabasis din cei de 5 l, si din cauza jobului si a programului asta nebun efectiv nu mi-am permis luxul de a ma apuca de noul setup

nici nu va trece prin cap cat de tare ma mananca palmele sa imi infig ghearele in ele.....

cat de curand - maxim 3 zile voi fi bagat in ele pana-n gat

dar voi....."batranilor" sa nu cumva sa va opriti din scris - continuati - ca tare bine e cand ai de unde invata.

iar eu nu pot face decat sa ma inchin in fata voastra pentru "cele de trebuinta"

ma retrag din cursa pt plante

un prieten s-a oferit a ma ajuta - ii multumesc mult

bafta la vanzare
ar fi ok astzi dupa 22:30 - insa asa cum te rugasem si prima data cand nu mi-ai mai telefonat - am nevoie de minim 4 fire

ma poti ajuta te rog?
garantat e de acvariu marin

prietenul tau are bazinele cu apa sarata sau cu apa dulce?

intai intereseaza-te despre treaba asta, si apoi cred ca la reef ai putea rezolva problema achizitiei
ai pm
seara buna

ce suprafata ocupa moss-ul ?

se vinde in bucati - sau se prezinta precum "o tufa" (adica este din bucati ?)
multumesc

plantele s-au dat - au fost impartite intre 2 persoane

multumesc

pestii au fost dati

multumesc
ofer urgent spre donare 2 pleco - de aprox 8 cm lungime (au fost pusi la vanzare sub titulatura de ancistrus - si cum deja pusesem omul pe drumuri...)

pestii tocmai au fost achizitionati azi pt 10 ron

se pot ridica si in seara asta indiferent de ora

telef la care pot fi gasit azi 0765.403.736
in urma schimbarii substratului si a solulului am de donat o cantitate frumoasa de plante

tenellus, ceva echinodorus, si restul ma jur ca in momentul acesta am o mare lacuna visavis de numele lor

teoretic cantitatea poate fi impartita lejer intre 2 persoane
doritorii trebuie sa o ridice de la mine de acasa cel mai tarziu in aceasta seara - dupa ora 19:15

daca careva dintre doritori ma poate ajuta cu 2-3 fire de limnophila aromatica ori cu niste moss - i-as ramane profund indatorat.
daca nu - nu e cu suparare.

gengiskhan te pot ajuta eu cu pistia - dar momentan iti pot oferi doar din cea pitica
daca te ajuta - da-mi un pm

bafta

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: