[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marius76ro
Forum Index » Profile for marius76ro » Messages posted by marius76ro
Ok
Am inteles, ideia e sa nu las filtru oprit mai mult de 1 ora, am doua filtre unu intern si unu extern si trebuie sa mearga continu intr-un vas mai mare ( o galeata), si cred ca totu e ok daca fac acest lucru,
va multumesc penru sfaturi.
Salut la toata lumea,
Cum spuneam, am un acvariu si vreau sa curat pietrisul si sa schimb substratul. intrebarea este, daca scot pestii si toata apa din acvariu, se poate folosi la urma aceeasi apa, sa nu mai ciclez acvariul dupa spalarea pietrisului. Vreau sa fac un nou set-up.
Va salut pe toti.
Am un acvariu de 140L si e populat de: 5 scalari, 5 Paracheirodon innesi, 1 Xipho, 2 molly negre,1 Botia lohachata, 2 Crossocheilus siamensis, 2 Corydoras, iar ca plane nu am decat 3 tufe de Echinodorus si tot cateva fire de Vallisneria,
Si ca mod de filtrare folosesc un Tetratec EX 700 si unu intern Eheim Aquaball 2212
Si acum sa va spun problema pe care o am: am observat ca la o molly i-sa albit coada si nu prea mai are coada si niste puncte albe pe corp, fac un schimb saptamanal de apa cam 20l, si nu am folosit de la setarea lui nici un fel de medicament sau fertilizanti. am facut un an asa setat doar am sifonat solu de doua ori pana in prezent.
Va multumesc.
Toata lume te asteapta sa le zici problemele cu care te intalnesti
Si bine ai venit, toti am invatat din greseli
sunt maturi au un an, si nu s-au inperecheat
Am un bazin de 140l si e populat cu scalari 7 la numar si sunt frati nui pot inperechea da esti dispus pt o donatie de 1? eu sunt interesat
Nu este acvariu din acela pachet cu termometru, incalzitor, mincioc..... si alte accesorii. acvariu se vinde cu masa si capac
Daca vrei ne putem combina la costuri.
Salut pt Hygrophila cum facem sunt interesat?
Stiu ca ai dreptate cu aglomeratia da ce sa fac acuma e prea tarziu, si referitor la asezarea bazinului nu am alt loc lumina directa de soare nu am decit dimineata pana la ora 9-10 ca se muta soarele pe alta parte a blocului, alge nu spun ca nu am da rup din timpul liber si racai algele depuse geamuri, asta e pana gasesc un alt loc ma chinui si eu cum pot. :-P
Ma numesc Marius, si m-am infectat cu acest virus cind in Berceni s-a deschis acel Hornbach, am fost cu nepotei de 4ani si respectiv 3ani pe acolo si nu mai scapam de iei ca vor pesti,pesti si tot asa. Zis si facut m-am hotarit intun final si am achizitionat un acvariu de 54L, am ajuns cu iel acasa si copii undes pesti, m-am apucat de treaba citisem cate ceva pe google despre ei si uite asa ca acum un an m-am pricopsit cu un acvariu de 90*35*50 facut de mine din sticla de 6 ca pe aia am gasito si uite asa ca trece timpu si apar problemele. Despre populatia acvariului ce sa va spun ca in acel acvariu am 4 Carasi auri si un Hoplosternum thoracatum ,care face dezastru pe fundul acvariului,pe care lam dat lor echipat asa cum lam luat eu. iar despre al meu sa va povetesc, ca orice incepator am facut gresala mare de al popula cat mai mult, cu timpu s-a redus va dati seama sigur prin ce metode au disparut :-) , iar acuma e populat cu 6 scalari pe care iam crescut de mici ca au avut parinti buni care au murit dupa depunere, 2 Corydoras paleatus, 2 Xiphophorus helleri , 2 molly, 10 neoni, 2 sae si unu care mananca melci , ca fauna am Echinodorus amazonicus ,Vallisneria, niste melci negri care au aparut di senin da ma indoiesc cred ca au fost prin pietris si 5 melci Pomacea, ca substrat am folosit pietris cu o granulatie inte 2 si 5 si inalt de 6cm cu un pat de TetraPlant Complete Substrate iar ca dotari de filtrare am un tetratec ex700 si unu intern filtre eheim mare incalzitor Juwel da stiu ca face fata la acvariu ce putere are nustiu am sa revin cu informatii despre iel, la patrea de iluminat stau prost ca acvariu se afla intro zona cu lumine de afara adica pe un glaf de geam am desfiintat acel geam de la camera si am inchis balconu si am marit camera e pe locul fostului geam si are un capac din geam de 20*100. cam atat despre acvariu si inceputul meu. Va multumesc pt intelegere si scuzatima unde nu am scris corect.

Forum Index » Profile for marius76ro » Messages posted by marius76ro
Go to: