[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am o problema in acvariu  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
marius76ro
Junior member

IP:

Va salut pe toti.
Am un acvariu de 140L si e populat de: 5 scalari, 5 Paracheirodon innesi, 1 Xipho, 2 molly negre,1 Botia lohachata, 2 Crossocheilus siamensis, 2 Corydoras, iar ca plane nu am decat 3 tufe de Echinodorus si tot cateva fire de Vallisneria,
Si ca mod de filtrare folosesc un Tetratec EX 700 si unu intern Eheim Aquaball 2212
Si acum sa va spun problema pe care o am: am observat ca la o molly i-sa albit coada si nu prea mai are coada si niste puncte albe pe corp, fac un schimb saptamanal de apa cam 20l, si nu am folosit de la setarea lui nici un fel de medicament sau fertilizanti. am facut un an asa setat doar am sifonat solu de doua ori pana in prezent.
Va multumesc.
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Te salutam si noi pe tine.
20l apa saptamanal e prea putin....eu as schimba dublu.Uita-te aici la poze si vezi cu ce boala seamana,apoi dai click pe poza ca sa afli detalii despre ea si tratamentul recomandat de cei de la JBL : http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpicture/index.php?Step=2&GalleryId=2
PS Daca poate cineva sa faca linkul asta sticky la sectiunea boli ar fi super...

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: