[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu Eheim Scubaline 120, capacitate 240 litri  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
webcam
Junior member

IP:

are si capac cu doua neoane, termometru, magnet pentru curatzarea geamului. L-am cumparat cu 14,6 milioane. Separat am cumparat si o masa pentru el cu 3 milioane. Le dau pe ambele cu 7 milioane. Sunt in stare foarte buna, acvariul nu curge, e totul ok.
[Email] [Yahoo!]
wizzard_6
Member
[Avatar]

IP:

Intr-adevar, la carciuma se fac uneori afaceri bune :-) , dar cred ca mai mult succes ai avea daca le-ai posta la sectiunea vanzari
[Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

sincer, am facut contul azi-noapte si eram mort de somn, chiar nu am vazut sectziunea Vanzari.
[Email] [Yahoo!]
cardone
Junior member

IP:

Il vinzi cu tot cu filtrul extern cu care a fost echipat cand l-ai cumparat? Daca da in ce stare se afla filtrul si ma intereseaza daca nu-l vinzi separat.
webcam
Junior member

IP:

nu mi-a dat nici un filtru cand l-am cumparat. acvariul, cu capac, neoane si rama de jos. atat.
[Email] [Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

http://img297.imageshack.us/gal.php?g=dsc01931x.jpg
[Email] [Yahoo!]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

webcam - cu toti cei care am discutat si aveau bazine eheim, achizitionate in speta din hornbach, aceste bazine vin echipate ba cu un aquaball 2208, ba cu unul 2210, sau cu unul 2212, plus incalzitor aferent capacitatii bazinului (optional mai erau un minciog, un plic de hrana-sau tub, si 1-2 sticlute cu solutii - gen aquasafe, etc).

pana acum, dta esti singurul din cei cu bazine eheim care nu a beneficiat de toate astea
[Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

mm. posibil, nu am de ce sa te contrazic. Eu cand cumparam acvarii accesorii etc. luam mai multe odata, si poate nu am fost atent la amanuntele astea. Oricum, il vand doar cu termometru si magnet. Pe langa masa, rama de jos si capacul cu neoane.
[Email] [Yahoo!]
cardone
Junior member

IP:

Eu am intrebat pt ca am cautat pe google imaginea si informatii mai complete despre acest acvariu si am gasit asta http://homepets.ro/eheim-eheim-acvariu-scubaline-grey-p-3138.html si am crezut ca ai si filtrul.
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

webam - imi cer iertare ca ma bag - deoarece nu sunt un posibil cumparator, dar uitandu-ma la pozele postate de dta observ in ultima poza un filtru aquaball - deci nu am vb in necunostinta de cauza

gata

si

bafta la vanzare
[Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

catalos wrote:webam - imi cer iertare ca ma bag - deoarece nu sunt un posibil cumparator, dar uitandu-ma la pozele postate de dta observ in ultima poza un filtru aquaball - deci nu am vb in necunostinta de cauza

gata

si

bafta la vanzare

ee, iti dai seama ca nu ma supara faptul ca ma intrebi ceva. Da, am un aquaball pe acolo. si nici nu as fi spus vreodata ca vorbesti in necunostinta de cauza, se vede ca stii ce zici. Merci pentru bafta la vanzare, chiar am mare nevoie . Multzumesc.
[Email] [Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

cardone wrote:Eu am intrebat pt ca am cautat pe google imaginea si informatii mai complete despre acest acvariu si am gasit asta http://homepets.ro/eheim-eheim-acvariu-scubaline-grey-p-3138.html si am crezut ca ai si filtrul.

Arata super filtrul ala. Dar nu, chiar nu a venit cu asa ceva. Posibil sa fi venit cu un filtru intern Aquaball, dar oricum e mic, de forma ca sa zic asa..
[Email] [Yahoo!]
bogdan373
Junior member
[Avatar]

IP:

sunt interesat, vb pe mess
[Email] [Yahoo!]
marius76ro
Junior member

IP:

Nu este acvariu din acela pachet cu termometru, incalzitor, mincioc..... si alte accesorii. acvariu se vinde cu masa si capac
[Yahoo!]
webcam
Junior member

IP:

S-A VANDUT MULTZUMESC
[Email] [Yahoo!]
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Eheim de 240l am luat si eu de la Hornbach si a venit doar cu capac si neoane 950 RON
[WWW]

Forum Index » Vanzari
Go to: